Домашні млинці хороші тим, що їх можна приготувати з будь-якою начинкою, на яку вистачить фантазії. Ми зібрали для тебе велику добірку таких рецептів – від простих та знайомих до справді оригінальних. Вибирай на власний смак!
Зміст
1. З шинкою та сиром
Тобі знадобиться: 100 г шинки, 150 г твердого сиру, 1/2 цибулини, 1 ст. вершкового масла|мастила|, спеції.
Приготування: Подрібни та обсмаж цибулю на вершковому маслі. Дрібно наріж шинку, натрій сир на тертці, змішай всі інгредієнти і приправ начинку.
2. Сирна начинка для млинців
Тобі знадобиться: 600 г сиру, 2 яйця, 100 г цукру, 2 ст. ванільного цукру.
Приготування: Відправте всі інгредієнти в блендер. Ретельно зби начинку до однорідності, щоб у ній не було крупинок.
3. Начинка із яловичини
Тобі знадобиться: 400 г яловичини, 1/2 цибулини, 1 ч.л. муки|борошна|, 1 ч.л. вершкового масла|мастила|, 1 ч.л. олії, спеції.
Відвари яловичину до готовності і пропусти через м'ясорубку . Подрібни та обсмаж цибулю на суміші двох олій. Додай до нього борошно та спеції, обсмаж ще 2-3 хвилини та виклади м'ясо. Прогрій трохи та зніми начинку з вогню. Якщо яловичина занадто суха, при приготуванні влий трохи бульйону.
4. Начинка з яблуками та корицею для млинців
Тобі знадобиться: 250 г яблук, 100 г цукру, 20 г ізюму, 15 г вершкового масла, кориця.
Приготування: Розтопи вершкове масло та цукор на сковороді, помішуючи. Виклади туди дрібно нарізані яблука і готуй 10 хвилин, періодично продовжуючи заважати. Додай промити родзинки та корицю, і готуй начинку ще 2-3 хвилини.
Зараз читають:Літні страви: 20 найлегших і найсмачніших рецептів
5. З лососем та сирним сиром
Тобі знадобиться: 300 г слабосоленого лосося, 600 г сирного сиру, 6 ст.л. сметани, зелень, спеції.
Приготування: Дрібно наріж лосось, подрібни зелень і розімні сирний вилкою. Змішай всі інгредієнти та приправ начинку.
6. Начинка зі свіжого шпинату для млинців
Тобі знадобиться: 500 г свіжого шпинату, 8 ст. сиру, 50 г твердого сиру, спеції.
Приготування: Промий та обсуши шпинат, а сир натрій на великій тертці. Відправте всі інгредієнти в блендер і зби начинку до однорідності.
7. Начинка з червоною ікрою та вершковим сиром
Тобі знадобиться: 200 г вершкового сиру, 120-150 г червоної ікри, 1/2 пучка кропу.
Приготування: Змішай вершковий сир із подрібненим кропом і змасти їм млинці. Виклади червону ікру та згорни конвертики.
8. З куркою та броколі
Тобі знадобиться: 200 г готової курки, 200 г броколі, 100 г печериць, 50 г твердого сиру, 1 ст.л. вершкового масла.
Приготування: Подрібни та обсмаж гриби на вершковому маслі. Розбери броколі на дуже маленькі суцвіття та приварити їх 3 хвилини. Дрібно наріж готову курку або пропусти її через м'ясорубку. Натрій сир на тертці, змішай усі інгредієнти в сковорідці і трохи прогрій.
9. Бананова начинка для млинців
Тобі знадобиться: 1 банан, 50 г цукру, 1 ст. вершкового масла.
Приготування: Наріж банан тонкими кружальцями. Розтопи вершкове масло|мастило| з|із| цукром на сковороді. Додай кружечки банана і обсмаж по 20-30 секунд із двох сторін.
10. З картоплею та зеленою цибулею
Тобі знадобиться: 500 г картоплі, 1 пучок зеленої цибулі, 1/2 пучка кропу, 50 г вершкового масла|мастила|, спеції.
Приготування: Відвари картоплю до готовності і розімні її в пюре з вершковим маслом. Подрібніть зелену цибулю з кропом, злегка обсмажте до м'якості і змішайте з картоплею. Приправте начинку.
11. Начинка з сиром та зеленню для млинців
Тобі знадобиться: 800 г сиру, 3 ст. сметани, 4 зубчики часнику, 1-2 пучки зелені, 1/2 гострого червоного перцю, сіль, спеції, вершкове масло.
Приготування: Подрібни зелень, часник та гострий перець. Змішай все з сиром, сметаною та спеціями до смаку. За необхідністю додай трохи м'якого вершкового масла для зручної консистенції начинки.
12. Горіхова начинка для млинців
Тобі знадобиться: 350 г волоських горіхів, 100 г меду, 150 мл молока, кориця.
Приготування: Закип'яти молоко з корицею чи іншими спеціями до смаку. Зніми його з вогню і додай мед та рубані горіхи. Добре перемішай начинку.
13. З сиром та вершками
Тобі знадобиться: 400 г сиру, 200 мл 33% вершків, 8 ст. молока, цукор.
Приготування: Міксером збий вершки до піків. Акуратно збий сир з молоком і цукром до смаку. Лопаткою втрути вершки в сирну масу. Можеш додатково додати родзинки або цукати.
Зараз читають:12 незрівнянних рецептів кабачкових млинців
14. Начинка з курячою печінкою для млинців
Тобі знадобиться: 300 г курячої печінки, 1 цибулина, 2 ст. панірувальних сухарів, 2 ст.л. сметани або майонезу, спеції.
Приготування: Подрібни та обсмаж цибулю до рум'яності. Виклади до нього курячу печінку, влий 2-3 ст.л. води та протушкуй всі разом 15 хвилин до готовності печінки під кришкою. Застуди начинку і пропусти її через м'ясорубку. Додай спеції та сметану, і ще раз перемішай.
15. Шоколадна начинка для млинців
Тобі знадобиться: 200 г шоколаду, 200 мл 30% вершків, 50 г вершкового масла.
Приготування: Доведи вершки до кипіння і додай шматочки шоколаду та вершкове масло. Перемішайте начинку до однорідності.
16. Начинка з грибами для млинців
Тобі знадобиться: 800 г грибів, 2 цибулини, 30 мл олії, 30 г вершкового масла, сіль, спеції.
Приготування: Якщо використовуєш лісові гриби, тоді спочатку приварити їх 20 хвилин у киплячій воді. Обсмажити нарізані гриби 2-3 хвилини на суміші двох олій. Додай подрібнену цибулю, смаж начинку до готовності і потім приправ за смаком.
17. Начинка з капустою
Тобі знадобиться: 350 г капусти, 1 морква, 1 цибулина, 1 яйце, 2 ст. вершкового масла.
Приготування: Дрібно наріж цибулю, натрій моркву і обсмаж їх на вершковому маслі. Окремо протушкуємо нашатковану капусту з 2-3 ст.л. води до м'якості. Змішай овочі, додай до них яйце та перемішай начинку. Приправ її за смаком. Готові млинці обсмажити з двох сторін.
18. Начинка з сьомгою та авокадо для млинців
Тобі знадобиться: 300 г сьомги, 1 авокадо, 4-5 ст. вершкового сиру, 3 гілочки зелені, 1-2 ч. л. лимонного соку.
Приготування: Тонко наріж сьомгу і збризкайте її лимонним соком. Змішай вершковий сир із рубаною зеленню. Авокадо наріж на тонкі часточки. Змасти млинці сиром і виклади начинку.
19. З фаршем та овочами
Тобі знадобиться: 500 г будь-якого м'ясного фаршу, 1 цибулина, 1 морква, 1 болгарський перець, 1 помідор, спеції.
Приготування: Дрібно наріж і обсмаж овочі до м'якості. Виклади фарш у сковорідку і продовжуй смажити все разом до готовності. Приправте начинку.
20. Гарбузова начинка для млинців
Тобі знадобиться: 500 г гарбуза, 3 ст. цукру, кориці, спецій.
Приготування: Запеки гарбуз у фользі 30-40 хвилин при 200 градусах. Після чого розімни її в пюре і додай цукор, корицю та інші спеції до смаку.
21. З помідорами та сиром
Тобі знадобиться: 2 помідори, 100 г твердого сиру, 100 г моцарелли, 4 зубчики часнику, 3 листочки базиліка, спеції.
Приготування: Дрібно наріж помідори та подрібни базилік з часником. Натрій обидва види сиру на тертці, перемішай начинку і приправ її за смаком.
Зараз читають:Як приготувати бананові млинці – Неймовірно смачний рецепт!
22. Начинка з крабовими паличками для млинців
Тобі знадобиться: 200 г крабових паличок, 100 г твердого сиру, 100 г вершкового сиру.
Злегка заморозь крабові палички, а потім натріть їх на тертці . Твердий сир натрій на тій же тертці і змішай з вершковим сиром. За бажання, додай зелень та спеції.
23. Начинка з печінкового паштету
Тобі знадобиться: 600 г печінки, 4 цибулини, 2 моркви, 6 яєць, спеції.
Приготування: Відварити яйця круто. Подрібни та обсмаж овочі до готовності, додай печінку, приправ за смаком та смажу ще 5-7 хвилин. Пропусти всі інгредієнти через м'ясорубку та перемішай начинку.
24. З арахісової пастою та ягодами
Тобі знадобиться: 300 г горіхової пасти, 300 г чорниці чи іншої ягоди, 100 г цукру.
Приготування: Засип ягоду цукром, доведи до кипіння і проварити 2-3 хвилини, помішуючи. Дай начинці охолонути. Змасти млинці арахісової пастою, виклади ягідний джем і згорни конвертами.
25. Начинка з сиром та вишнею для млинців
Тобі знадобиться: 600 г сиру, 400 г вишні, 4-5 ст. цукру, 1,5 ст. крохмалю.
Приготування: Вишню без кісточок посип цукром і крохмалем, доведи до кипіння, провари на слабкому вогні до густини та остуди. Змішай вишневу начинку з|із| сиром.
26. Начинка з нутелою та бананом для млинців
Тобі знадобиться: 200 г нутелли, 2-3 банани.
Приготування: Тонко змасти готові млинці нутеллою. Наріж банани кружальцями, виклади їх зверху і склади млинці трикутниками.
27. З куркою та сиром
Тобі знадобиться: 1 куряче філе, 1/2 цибулини, 2 ст. сметани, 80 г твердого сиру, 1 зубчик часнику, 5 гілочок зелені, спеції.
Куряче філе відвари і пропусти через м'ясорубку . Подрібни і обсмаж цибулю до прозорості, додай до неї курку та смажу ще кілька хвилин. Виклади сметану, подрібнений часник, зелень та тертий сир у начинку. Перемішай, приправ та прогрій все ще кілька хвилин.
28. Начинка з полуницею та сметаною
Тобі знадобиться: 300 г полуниці, 4 ст. сметани, цукор.
Дрібно наріж полуницю і змішай її зі сметаною . Додай цукор до смаку. Можна також додати трохи ваніліну чи кориці.
29. З помідорами та кукурудзою
Тобі знадобиться: 4 помідори, 400 г консервованої кукурудзи, 1-2 фіолетові цибулини, 2 ст.л. сметани, 4 ст. вершкового сиру, спеції.
Приготування: Дуже дрібно наріж помідори та фіолетовий лук. Додай зелень за бажанням. Змішай всі інгредієнти для начинки та приправ її за смаком.
30. Начинка з яєць та зеленої цибулі для млинців
Тобі знадобиться: 8 яєць, 1 пучок зеленої цибулі, 1 пучок кропу, 2 ст. майонезу, 2 ст.л. сметани, спеції
Яйця відвари круто і дрібно порубай . Подрібни кріп і зелену цибулю, змішай з яйцями, приправ та заправ начинку сметаною з майонезом.
Джерело: dietcenter.com.ua