25 простих яблучних начинок для пиріжків

Яблучна начинка для пиріжків це суцільне задоволення. А для більшого кулінарного натхнення зібрали для тебе 25 найкращих рецептів – з різними фруктами, спеціями та навіть овочами!

Зміст

  • 1. Яблучна начинка із цукром
  • 2. Яблучна начинка з крохмалем
  • 3. Яблучна начинка зі спеціями
  • 4. Яблучна начинка з корицею
  • 5. Яблучна начинка на зиму для пиріжків
  • 6. Яблучна начинка з сиром
  • 7. Яблучна начинка із сиром для пиріжків
  • 8. Яблучна начинка з гарбузом
  • 9. Яблучна начинка зі сливами для пиріжків
  • 10. Яблучна начинка із грушами
  • 11. Яблучна начинка з брусницею
  • 12. Яблучна начинка з родзинками для пиріжків
  • 13. Яблучна начинка з пектином
  • 14. Яблучна начинка з чорносливом для пиріжків
  • 15. Яблучна начинка з курагою
  • 16. Яблучна начинка з волоськими горіхами
  • 17. Яблучна начинка з бананами для пиріжків
  • 18. Яблучна начинка зі смородиною
  • 19. Яблучна начинка з морквою
  • 20. Яблучна начинка з лимоном та медом для пиріжків
  • 21. Яблучна начинка з малиною
  • 22. Яблучна начинка з ревенем
  • 23. Яблучна начинка з апельсином
  • 24. Яблучна начинка з абрикосами для пиріжків
  • 25. Яблучна начинка з ананасами
  • 1. Яблучна начинка із цукром

    Тобі знадобиться: 1 кг яблук, 2 ст. вершкового масла|мастила|, 4 ст.л. цукру.

    Очисти яблука, наріж їх дрібним кубиком і обсмаж на вершковому маслі 3-4 хвилини, помішуючи. Додай цукор і готуй ще 3 хвилини.

    2. Яблучна начинка з крохмалем

    Тобі знадобиться: 3 яблука, 50 г цукру, 1,5 ч. л. кориці, 0,5 ст. картопляного крохмалю.

    Очисти яблука, наріж дрібним кубиком, змішай з цукром і корицею, і протушкуй 5 хвилин до м'якості. Додай крохмаль, перемішай і тушкуй начинку ще пару хвилин.

    3. Яблучна начинка зі спеціями

    Тобі знадобиться: 600 г яблук, 3 ст. лимонного соку, 70 мл води, 100 г коричневого цукру, 1 ст. кориці, 1 ст. кукурудзяного крохмалю, 0,5 ч.л. мускатного горіха, 1 ч. л. ваніліну.

    Приготування: Очисти і дрібно наріж яблука, влий лимонний сік і воду, і тушки до м'якості 7-10 хвилин. Змішай всі сухі інгредієнти, додай до яблук і протушкуй ще кілька хвилин.

    4. Яблучна начинка з корицею

    Тобі знадобиться: 1 кг яблук, 1/2 склянки цукру, 1 ч.л. кориці.

    Зараз читають:20 шикарних рецептів канапе з креветками

    Приготування: Дрібно наріж яблука та засип їх цукром з корицею. Залиш на 20 хвилин, перемішай і постав на середній вогонь. Протушкуйте начинку 5 хвилин.

    5. Яблучна начинка на зиму для пиріжків

    Тобі знадобиться: 1 кг яблук, 5 ст. лимонного соку, 100 г цукру, 100 мл води, 2 ст. крохмалю, спеції за смаком.

    Приготування: Наріж яблука, залий водою та лимонним соком і протушкуй на середньому вогні 7 хвилин. Додай цукор, спеції та крохмаль, і готуй ще 3 хвилини, помішуючи. Виклади начинку в стерильні банки і закатай.

    6. Яблучна начинка з сиром

    Тобі знадобиться: 2 яблука, 200 г сиру, 5 ч.л. цукру, 1 щіпка кориці, 50 г вершкового масла|мастила|.

    Приготування: Дрібно наріж яблука та обсмаж 3 хвилини на вершковому маслі. Додай цукор з корицею та смажу ще хвилину. Зніми начинку з вогню та змішай із сиром.

    7. Яблучна начинка із сиром для пиріжків

    Тобі знадобиться: 2 яблука, 150 г твердого сиру, 1 ст. ізюму, 1 ст.л. рубаних волоських горіхів, 1 ст.л. рубаної м'яти, 1 ст. вершкового масла.

    Приготування: Дрібно наріж яблука і протушкуй у вершковому маслі до м'якості, а потім розімни в пюре. Додай дрібно нарізаний сир та інші інгредієнти і перемішай начинку.

    8. Яблучна начинка з гарбузом

    Тобі знадобиться: 1 кг яблук, 500 г гарбуза, 1/2 лимона, 1 склянка цукру, 50 г вершкового масла|мастила|.

    Приготування: Наріж яблука та гарбуз дрібним кубиком та збризкайте лимонним соком. Розтопи цукор у вершковому маслі, додай яблука з гарбузом та туши начинку до м'якості.

    9. Яблучна начинка зі сливами для пиріжків

    Тобі знадобиться: 3 яблука, 30 г вершкового масла|мастила|, 150 г сливи, 6 ст.л. цукру.

    Приготування: Дрібно наріж яблука та сливу, і змішай із цукром. Туши все на вершковому маслі до моменту випаровування зайвої вологи і дай охолонути начинці.

    10. Яблучна начинка із грушами

    Тобі знадобиться: 2 яблука, 1 груша, 30 г вершкового масла|мастила|, 40 г цукру, 1 жменя рубаних горіхів, 1 ч.л. кориці.

    Приготування: Наріж яблука та грушу дрібним кубиком. Розтопи цукор у вершковому маслі на сковороді, виклади фрукти та смажу всі 3 хвилини, помішуючи. Додай корицю та горіхи, і дай начинці охолонути.

    11. Яблучна начинка з брусницею

    Тобі знадобиться: 3 яблука, 1 склянка брусниці, 100 г цукру, 1 ст. крохмалю, 0,5 ч.л. кориці.

    Зараз читають:Оладки з гарбуза: 15 оригінальних рецептів на будь-який смак

    Дрібно наріж очищені яблука, змішай з цукром і обсмаж пару хвилин, помішуючи. Змішай брусницю з крохмалем і корицею, і додай до яблук і смаж ще хвилину.

    12. Яблучна начинка з родзинками для пиріжків

    Тобі знадобиться: 700 г яблук, 100 г ізюму, 2 ст. лимонного соку, 3 ст. цукру.

    Очисти і дрібно наріж яблука , змішай з цукром і лимонним соком, і протушкуй на сковороді 4-5 хвилин. Замочіть родзинки в окропі на 10 хвилин, обсушіть, додай до яблук і зніми начинку з вогню.

    13. Яблучна начинка з пектином

    Тобі знадобиться: 5 яблук, 1 жменю родзинок, 30 г вершкового масла|мастила|, 40 г цукру, 1 ч.л. пектину, 1 ч.л. кориці.

    Приготування: Дрібно наріж яблука і протушкуй їх у маслі під кришкою 10 хвилин. Додай цукор, змішаний з пектином та корицею. Туди ж додай родзинки, влий трохи води і протушкуй начинку ще 5 хвилин.

    14. Яблучна начинка з чорносливом для пиріжків

    Тобі знадобиться: 400 г яблук, 100 г чорносливу, 1 ст. цукру, 20 г вершкового масла|мастила|.

    Приготування: Дрібно наріж яблука та обсмаж на вершковому маслі пару хвилин до м'якості. Залий чорнослив на 10 хвилин окропом і дрібно порубай. Змішай яблука, чорнослив та цукор.

    15. Яблучна начинка з курагою

    Тобі знадобиться: 600 г яблук, 1 жменю кураги, 1 жменю волоських горіхів, 1 ч.л. кориці, 1 ст. цукру.

    Дрібно наріж яблука, змішай з цукром і обсмаж на середньому вогні пару хвилин. Додай корицю, рубані горіхи та дрібно нарізану курагу, і смаж ще пару хвилин.

    16. Яблучна начинка з волоськими горіхами

    Тобі знадобиться: 500 г яблук, 5 ст. цукру, 60 г волоських горіхів.

    Приготування: Дрібно наріж яблука і змішай із цукром. Окремо обсмаж і подрібни волоські горіхи. Змішай начинку разом.

    17. Яблучна начинка з бананами для пиріжків

    Тобі знадобиться: 2 банани, 2 яблука, 1 лимон.

    Залий лимон окропом на 10 хвилин, промий і подрібни в блендері разом зі шкіркою. Дрібно наріж банани та очищені яблука та змішай з лимоном.

    18. Яблучна начинка зі смородиною

    Тобі знадобиться: 4 яблука, 4 ст. смородини, 4 ст. цукру.

    Приготування: Очисти яблука та наріж дрібним кубиком. Додай смородину та цукор, і дай начинці настоятися 20 хвилин.

    Зараз читають:12 способів смачно приготувати паприкаш

    19. Яблучна начинка з морквою

    Тобі знадобиться: 300 г яблук, 300 г моркви, 4 ст. цукру, спеції.

    Приготування: Очисти яблука та наріж дрібним кубиком. Натрій морква на тертці. Змішай все разом, посип цукром та спеціями, і дай начинці трохи настоятися.

    20. Яблучна начинка з лимоном та медом для пиріжків

    Тобі знадобиться: 4 яблука, 1 лимон, 1/2 склянки цукру, 1/4 склянки меду.

    Приготування: Натрій яблука на великій тертці і змішай з лимонним соком і цедрою. Розтопи цукор та мед на сухій сковороді, прогрій до золотистості та виклади яблука. Готуйте їх, помішуючи, до випаровування вологи.

    21. Яблучна начинка з малиною

    Тобі знадобиться: 1 яблуко, 2 склянки малини, 1/4 склянки цукру, 0,5 ч.л. кориці.

    Злегка розімні малину вилкою. Очисти яблуко і натрій на великій тертці. Змішай все разом, а потім додай у начинку цукор та корицю.

    22. Яблучна начинка з ревенем

    Тобі знадобиться: 2 яблука, 7 стебел ревеню, 1 ст.л. кориці, 2 ст. крохмалю, 100 г цукру.

    Приготування: Очисти стебла ревеню та яблука, і наріж їх дуже дрібним кубиком. Додай корицю, крохмаль і цукор до смаку, і перемішай начинку.

    23. Яблучна начинка з апельсином

    Тобі знадобиться: 1 апельсин, 2 яблука, 40 г вершкового масла|мастила|, 50 г цукру, 1 ст.л. лимонного соку, 2 ч. л. крохмалю.

    Зніми з апельсина цедру, а часточки очисти від усіх плівок і дрібно наріж. Очисти і дрібно наріж яблука, змішай з|із| цедрою і цукром, і смаж на вершковому маслі 5-6 хвилин|мінути|, помішуючи. Додай шматочки апельсина, лимонний сік і крохмаль, і смажу ще пару хвилин.

    24. Яблучна начинка з абрикосами для пиріжків

    Тобі знадобиться: 200 г яблук, 200 г абрикосів, 30 г цукрової пудри.

    Приготування: Очисти яблука та видали кісточки з абрикосів. Дрібно порубай усі фрукти або натрій їх на великій тертці, і змішай начинку з цукровою пудрою.

    25. Яблучна начинка з ананасами

    Тобі знадобиться: 5 яблук, 1 банк консервованих ананасів, 1 ч.л. крохмалю, 60 г цукру.

    Приготування: Очисти та дрібно наріж яблука. Подрібни кільця консервованих ананасів, змішай фрукти з крохмалем і цукром до смаку, і залиш на 10 хвилин.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *