Найкращий показник наближення будь-якого домашнього свята – тарталетки на столі. Причому начинки для них можуть бути найрізноманітнішими. Наприклад, з печінки тріски – з яйцем, огірком, сиром, цибулею та іншими добавками. Ділимося з тобою 15 чудовими рецептами!
Зміст
1. Тарталетки з печінкою тріски та свіжим огірком
Прості, смачні та не надто жирні – завдяки огіркам.
Тобі знадобиться: 8 тарталеток, 150 г печінки тріски, 2 яйця, 1 огірок, 2 пера зеленої цибулі, 10 г кропу, 80 г плавленого сиру, майонез, спеції.
Приготування: Відвари яйця круто і дрібно наріж їх з огірком. Подрібни зелену цибулю та кріп, натрій плавлений сир на тертці, виделкою розімні печінку тріски та змішай все з майонезом та спеціями. Виклади начинку у тарталетки.
2. Тарталетки з рисом та печінкою тріски
Печінка має тріски яскравий смак, тому вона добре поєднується з більш нейтральними інгредієнтами.
Тобі знадобиться: 1 банка печінки тріски, 1 цибулина, 1 яйце, 3 ст. рису, 10 тарталеток, майонез, зелень.
Приготування: Відварити яйце і рис окремо один від одного. Дрібно наріж яйце, подрібни цибулю і зелень, розімни печінку тріски і заправ все майонезом. Наповни тарталетки цією начинкою.
Зараз читають:20 салатів із нутом, які захочеться приготувати ще не раз
3. Тарталетки з печінкою тріски та твердим сиром
Спробуй приготувати тарталетки із різними видами сиру, щоб знайти найсмачніший варіант для себе.
Тобі знадобиться: 10 тарталеток, 2 яйця, 1 банка печінки тріски, 100 г твердого сиру, 4 пера зеленої цибулі, майонез.
Приготування: Відвари яйця круто і натрій їх з сиром на тертці. Додай печінку тріски та рубану зелену цибулю, перемішай все з майонезом і виклади в тарталетки.
4. Тарталетки з печінкою тріски та яйцем
Дуже просте та швидке поєднання на швидку руку всього з кількох інгредієнтів.
Тобі знадобиться: 10 тарталеток, 1 банка тріски, 2-3 яйця, зелень, 1 жменя маслин.
Приготування: Відвари яйця круто і дрібно наріж їх разом з печінкою тріски. Додай рубану зелень і виклади начинку в тарталетки. Зверху розклади кільця маслин.
5. Тарталетки з печінкою тріски та сиром
Оригінальна варіація начинки для тарталеток, яку можна використовувати замість намазки до бутербродів.
Тобі знадобиться: 1 банка печінки тріски, 10 тарталеток, 250 г сиру, 1 пучок петрушки, 1 ч.л. гірчиці, спеції.
Приготування: Перетріть сир через сито і розімні його з печінкою тріски до однорідності. Можеш збити блендером. Додай рубану зелень, спеції та гірчицю, все перемішай і наповни тарталетки.
6. Тарталетки з паштетом із печінки тріски
Один з найпростіших і найшвидших домашніх паштетів, тому що не потрібно окремо готувати м'ясо.
Тобі знадобиться: 10 тарталеток, 1 банка печінки тріски, 1 цибулина, 1 морква, 3 яйця, лимонний сік та спеції.
Приготування: Відвари яйця круто, а цибуля і морква довільно наріж і обсмаж до м'якості. Подрібни всі разом із печінкою тріски в блендері, додай спеції та лимонний сік за смаком і виклади начинку у тарталетки.
7. Тарталетки з крабовими паличками та печінкою тріски
Незвичайне поєднання, але воно точно заслуговує на увагу.
Тобі знадобиться: 250 г крабових паличок, 1 банка печінки тріски, 12-15 тарталеток, 3 яйця, 1 ч.л. лимонного соку, 1/2 склянки волоських горіхів.
Зараз читають:12 незрівнянних рецептів свинячих реберець у рукаві в духовці
Приготування: Відвари яйця та відділи жовтки – білки тут не знадобляться. Розімни їх виделкою з печінкою тріски. Додай дрібнонарізані крабові палички, рубані горіхи та лимонний сік. За бажанням додай зелень та спеції. Виклади начинку у тарталетки.
8. Тарталетки з печінкою тріски та кукурудзою
Прикрась готові тарталетки листочками кінзи або кучерявої петрушки.
Тобі знадобиться: 10 тарталеток, 1 банка печінки тріски, 3 яйця, 100 г кукурудзи, 1 цибулина, 100 г твердого сиру, 3 пера зеленої цибулі, майонез.
Приготування: Відварити яйця круто і дрібно наріж зі звичайною і зеленою цибулею. Подрібни печінку тріски, натрій сир на тертці і додай кукурудзу. Заправ все майонезом і наповни тарталетки.
9. Тарталетки з печінкою тріски та авокадо
Практично ПП рецепт, особливо якщо не додавати заправку або обійтись йогуртом.
Тобі знадобиться: 10 тарталеток, 1 банка печінки тріски, 1 авокадо, 1 огірок, 2 яйця, 4 гілочки зелені, 1 ч.л. лимонного соку, спеції.
Приготування: Відвари яйця круто, очисти авокадо і наріж все дрібним кубиком. Додай рубану зелень та лимонний сік, перемішай начинку і виклади в тарталетки.
10. Тарталетки з печінкою тріски та сирним сиром
А щоб зробити тарталетки наряднішими, викладай начинку за допомогою кондитерського шприца.
Тобі знадобиться: 12 тарталеток, 150 г печінки тріски, 200 г сирного сиру, 5 гілочок зелені, 1/2 лимона, оливки, спеції.
Приготування: Подрібни в блендері сирний сир з печінкою тріски і додай рубану зелень. Додай спеції та лимонний сік до смаку, виклади начинку в тарталетки та прикрась оливками.
11. Тарталетки з печінкою тріски та солоними огірками
Більш пікантний та яскравий рецепт для любителів оригінальних закусок.
Тобі знадобиться: 12 тарталеток, 1 банка печінки тріски, 2 яйця, 100 г солоних огірків, 1 цибулина, 2 ст.л. лимонного соку, 1 пучок кропу, спеції.
Приготування: Відвари яйця круто, наріж всі інгредієнти дуже дрібним кубиком і перемішай. Туди ж нарубай кріп, додай спеції та збризни все лимонним соком. Виклади начинку у тарталетки.
Зараз читають:15 супів-пюре з броколі, які урізноманітнять твій раціон
12. Тарталетки з печінкою тріски та перепелиними яйцями
Врахуй, що перепелині яйця варяться приблизно вдвічі швидше за курячі.
Тобі знадобиться: 8 тарталеток, 4 перепелині яйця, 1 банка печінки тріски, 120 г вершкового сиру, 1 фіолетова цибулина, 3 пера зеленої цибулі, 4 мариновані корнішони, спеції.
Приготування: Змішай печінку тріски зі вершковим сиром. Дрібно наріж корнішони, фіолетовий і зелений лук, приправ все разом і заправ майонезом за бажанням. Виклади начинку у тарталетки. Відварити перепелині яйця приблизно 4 хвилини, розріж їх навпіл і розклади зверху.
13. Тарталетки з печінкою тріски та червоною ікрою
Найсвятковіші та ошатні тарталетки – наприклад, до новорічного столу.
Тобі знадобиться: 8 тарталеток, 1 банка печінки тріски, 1 плавлений сир, 2 яйця, 20 г зеленої цибулі, майонез, 50 г червоної ікри.
Приготування: Відварити яйця круто і натрій на тертці з плавленим сиром. Додай розім'яту печінку тріски та рубану зелену цибулю. Заправ все майонезом, наповни тарталетки і зверху виклади червону ікру.
14. Тарталетки з плавленим сиром та печінкою тріски
Можна поекспериментувати з плавленим сиром із різними добавками.
Тобі знадобиться: 10 тарталеток, 1 банк печінки тріски, 1 огірок, 120 г плавленого сиру, спеції.
Подрібни печінки тріски в блендері, натрій плавлений сир на тертці, дрібно наріж огірки і все перемішай. Приправте начинку і викладіть її в тарталетки.
15. Тарталетки з печінкою тріски та морквою
Завдяки моркві – тарталетки виходять набагато яскравішими та апетитнішими.
Тобі знадобиться: 10 тарталеток, 1 банка печінки тріски, 60 г моркви, 2 яйця, 70 г маринованих огірків, майонез, зелень.
Приготування: Відвари яйця круто і дрібно порубай. Окремо відвари моркву і натрій її на дрібній тертці. Подрібни огірки та зелень, розімни печінку тріски та змішай усі разом. Заправи майонезом, наповни тарталетки та прикрась зеленню.
Джерело: dietcenter.com.ua