25 найкращих начинок з м’ясом для пиріжків

Класичні пиріжки з м'ясом гарні завжди – дріжджові та прісні, листкові та здобні, запечені чи смажені. Разом з тим, можна експериментувати не тільки з тестом, але і з різними видами начинки. І для вирішення цього завдання ми зібрали велику добірку із 25 перевірених рецептів!

Зміст

  • 1. З м'ясом та цибулею
  • 2. Начинка з м'ясом та зеленню
  • 3. З м'ясом, яйцем та зеленою цибулею
  • 4. Начинка з м'ясом та засмажкою
  • 5. Начинка з м'ясом та корейською морквою
  • 6. З м'ясом та рисом
  • 7. Начинка з м'ясом та грибами для пиріжків
  • 8. З м'ясом та печінкою
  • 9. З м'ясом та гарбузом
  • 10. Начинка з м'ясом та гречкою для пиріжків
  • 11. З м'ясом та сиром
  • 12. Начинка з м'ясом та гранатом
  • 13. З м'ясом, базиліком та томатною пастою
  • 14. Начинка з м'ясом та капустою для пиріжків
  • 15. З м'ясом та картоплею
  • 16. З м'ясом та яблуками
  • 17. Начинка з м'ясом та кабачками
  • 18. З м'ясом та болгарським перцем
  • 19. Начинка з м'ясом, помідорами та капустою
  • 20. Начинка з м'ясом, помідорами та зеленню
  • 21. Начинка з м'ясом та баклажанами
  • 22. З м'ясом, булгуром та сулугуні
  • 23. Начинка з вареним м'ясом для пиріжків
  • 24. З м'ясом та ананасами
  • 25. Начинка з м'ясом та солоними огірками
  • 1. З м'ясом та цибулею

    Тобі знадобиться: 300 г м'яса, 1 цибулина, спеції.

    Приготування: Подрібни м'ясо у фарш будь-яким зручним способом. Додай рубану цибулю та спеції за смаком, і перемішай начинку.

    2. Начинка з м'ясом та зеленню

    Тобі знадобиться: 350 г яловичини, 4 зубчики часнику, 2 цибулини, 1 пучок зеленої цибулі, 1 пучок зелені, спеції, олія.

    Приготування: Дрібно наріж цибулю та часник, і обсмаж їх у маслі пару хвилин. Додай фарш або рубане м'ясо, і смажу ще 3-4 хвилини. Змішай отриману начинку для пиріжків зі спеціями та всією рубаною зеленню.

    3. З м'ясом, яйцем та зеленою цибулею

    Тобі знадобиться: 200 г м'яса, 2 яйця, 20 г зеленої цибулі, спеції.

    Відвари м'ясо до готовності і розбери його на дрібні волокна. Яйця окремо відвари круто і дрібно порубай. Додай рубану зелену цибулю і приправ начинку.

    4. Начинка з м'ясом та засмажкою

    Тобі знадобиться: 300 г м'яса, 1 цибулина, 1 морква, спеції, олія.

    Зараз читають:Джем із білої смородини: 12 легких рецептів на будь-який смак

    Приготування: Дрібно наріж цибулю, натрі моркву та обсмаж їх 5 хвилин. Додай подрібнене м'ясо та смажу ще 5-7 хвилин, помішуючи. Приправте начинку.

    5. Начинка з м'ясом та корейською морквою

    Тобі знадобиться: 300 г м'яса, 1 цибулина, 150 г корейської моркви, спеції, олія, 2 ст.л. сметани, зелень.

    Приготування: Подрібніть м'ясо у фарш і обсмажте його з цибулею в олії 5-7 хвилин. Змішай з корейською морквою, додай рубану зелень, приправ начинку і додай трохи сметани.

    6. З м'ясом та рисом

    Тобі знадобиться: 300 г м'яса, 70 г рису, 1 цибулина, спеції, олія.

    Приготування: Відварити рис до готовності. Подрібни м'ясо у фарш, дрібно нарубай цибулю і обсмаж їх разом до рум'яності. Змішай начинку з рисом та приправ.

    7. Начинка з м'ясом та грибами для пиріжків

    Тобі знадобиться: 300 г м'яса, 250 г грибів, 1 цибулина, спеції, олія.

    Приготування: Подрібніть м'ясо у фарш і обсмажте його до готовності. Окремо обсмаж подрібнену цибулю з грибами до випаровування вологи. Все змішай разом і приправ начинку.

    8. З м'ясом та печінкою

    Тобі знадобиться: 300 г свинини, 300 г свинячої печінки, 1 цибулина, спеції, олія.

    Відвари свинину і печінку до готовності окремо один від одного і пропусти їх через м'ясорубку. Подрібни та обсмаж цибулю в олії до золотистості. Змішай з фаршем і приправ начинку.

    9. З м'ясом та гарбузом

    Тобі знадобиться: 300 г м'яса, 1 цибулина, 150 г гарбуза, спеції, олія.

    Приготування: Дрібно наріж цибулю та м'ясо, і обсмаж разом 5-7 хвилин. Додай подрібнений гарбуз і смаж разом ще стільки ж. Приправте начинку.

    10. Начинка з м'ясом та гречкою для пиріжків

    Тобі знадобиться: 300 г м'яса, 40 г гречки, 1 пучок зелені, 1 цибулина, 2 ст. сметани, спеції, олія.

    Пропусти м'ясо через м'ясорубку, дрібно наріж цибулю і обсмаж їх разом до готовності. Відварити гречку, подрібнити зелень і перемішати начинку. Додай спеції та сметану.

    11. З м'ясом та сиром

    Тобі знадобиться: 300 г м'яса, 150 г твердого сиру, 2 ст. сметани, 1 пучок зеленої цибулі, 1 пучок зелені, 1 цибулина, спеції, олія.

    Приготування: Подрібни м'ясо з цибулею та обсмаж їх до готовності. Подрібни всю зелень, натрій сир, змішай начинку, приправ і заправ сметаною.

    12. Начинка з м'ясом та гранатом

    Тобі знадобиться: 300 г баранини, 1 пучок кінзи, 2 цибулини, 1,5 см кореня імбиру, 1 гранат, спеції.

    Зараз читають:20 відмінних рецептів печериць на грилі

    Приготування: Подрібни баранину у фарш, дрібно нарубай цибулю і кінзу, натрій імбир і змішай все разом. Додай зерна гранату та спеції за смаком.

    13. З м'ясом, базиліком та томатною пастою

    Тобі знадобиться: 500 г м'яса, 200 г твердого сиру, 2 цибулини, 1 болгарський перець, 2 ст. томатної пасти, 1 ч. л. паприки, 1 ч. л. базиліка, спеції, олія.

    Приготування: Дрібно наріж цибулю та болгарський перець, і обсмаж їх 5 хвилин зі спеціями. Додай фарш і смаж всі разом ще 5 хвилин. Додай томатну пасту і 150 мл води і протушкуй начинку до випаровування вологи. Дай їй трохи охолонути і змішай із тертим сиром.

    14. Начинка з м'ясом та капустою для пиріжків

    Тобі знадобиться: 350 г м'яса, 400 г капусти, 1 цибулина, 1 морква, спеції, олія.

    Приготування: Подрібни м'ясо у фарш і обсмаж його пару хвилин. Додай рубану цибулю і терту моркву, і смаж все разом ще кілька хвилин. Додай спеції і тонко нашатковану капусту, і протушкуй начинку під кришкою ще 15 хвилин на слабкому вогні.

    15. З м'ясом та картоплею

    Тобі знадобиться: 300 г м'яса, 2 картоплини, 1 цибулина, спеції, олія.

    Приготування: Відвари картоплю до готовності та розімни її в пюре. Дрібно наріж цибулю, пару хвилин її обсмаж і додай фарш. Жар до готовності, приправ за смаком і змішай з картопляним пюре.

    16. З м'ясом та яблуками

    Тобі знадобиться: 500 г м'яса, 2 цибулини, 2 яблука, спеції, олія.

    Дрібно наріж цибулю, подрібни м'ясо у фарш і обсмаж всі разом 5-7 хвилин. Очисти і дрібно наріж яблука, додай їх у м'ясо та туши всі разом ще 5 хвилин на слабкому вогні. Приправте начинку.

    17. Начинка з м'ясом та кабачками

    Тобі знадобиться: 300 г м'яса, 1 кабачок, спеції.

    Приготування: Подрібніть м'ясо у фарш будь-яким доступним способом. Натрій кабачок на тертці і злегка відіжми його від зайвого соку. Змішай з фаршем і приправ начинку.

    18. З м'ясом та болгарським перцем

    Тобі знадобиться: 300 г свинини, 2 болгарські перці, 1 гострий перець, 1 цибулина, спеції, олія.

    Приготування: Подрібни та обсмаж цибулю в олії до м'якості. Додай весь подрібнений перець та смажу ще пару хвилин. Додай подрібнену у фарш свинину, приправ все разом і смажу ще 7-10 хвилин.

    Зараз читають:20 рецептів корисних смузі з авокадо

    19. Начинка з м'ясом, помідорами та капустою

    Тобі знадобиться: 500 г м'яса, 3 цибулини, 200 г капусти, 2-3 помідори, 1 пучок зелені, спеції, олія.

    Дрібно наріж цибулю і обсмаж її з фаршем до готовності. Додай подрібнену капусту та туші близько 20 хвилин. Приправ за смаком. У готову начинку додай дрібно нарізані помідори та зелень.

    20. Начинка з м'ясом, помідорами та зеленню

    Тобі знадобиться: 500 г м'яса, 2 помідори, 1 пучок кропу, 1 пучок петрушки, спеції, олія.

    Приготування: Подрібни м'ясо у фарш. Очисти і дрібно наріж помідори, нарубай усю зелень, приправ начинку і змішай.

    21. Начинка з м'ясом та баклажанами

    Тобі знадобиться: 300 г яловичини, по 100 г цибулі, моркви та кореня селери, 1 баклажан, 2 гілочки чебрецю, спеції, олія.

    Очисти баклажан, наріж його дрібним кубиком і обсмаж до рум'яності. Подрібни цибулю, моркву та селеру, і обсмаж їх окремо. Додай до них рубане м'ясо або фарш і туші 10 хвилин. Підлий воду за потребою. Змішай з баклажанами, додай у начинку чебрець і приправ.

    22. З м'ясом, булгуром та сулугуні

    Тобі знадобиться: 300 г яловичини, 100 г сулугуні, 50 г булгура, 1 цибулина, 1 пучок петрушки, 2 ч.л. томатної пасти, спеції, олія.

    Приготування: Дрібно наріж цибулю, подрібни м'ясо у фарш і обсмаж всі разом. Додай томатну пасту, пару ложок води, спеції, і трохи протушкуй. Окремо відвари булгур. Подрібни петрушку, натрій сулугуні і змішай начинку.

    23. Начинка з вареним м'ясом для пиріжків

    Тобі знадобиться: 500 г м'яса, 1 морква, 1 цибулина, 5 ст. бульйону, спеції, олія.

    Приготування: Подрібни цибулю, натрій моркву і обсмаж їх до золотистості. Відвари м'ясо до готовності та розбери його на дрібні волокна. Змішай начинку, приправ та додай трохи бульйону для соковитості.

    24. З м'ясом та ананасами

    Тобі знадобиться: 150 г курки, 100 г ананасу, 15 г зеленої цибулі, 10 г зелені, 2 ст. майонезу.

    Відвари курку до готовності і дрібно її наріж. Подрібни зелень, зелену цибулю та ананаси. Додай трохи майонезу у начинку.

    25. Начинка з м'ясом та солоними огірками

    Тобі знадобиться: 300 г м'яса, 1-2 солоних огірка, 1/2 цибулини, спеції, олія.

    М'ясо відвари до готовності та подрібни. Дрібно наріж цибулю і обсмаж її в маслі до золотистості. Подрібни огірки, змішай начинку і приправ за смаком.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *