20 шикарних рецептів випічки до чаю нашвидкуруч

Не обов'язково витрачати багато часу, щоб приготувати частування до чаю. Адже існує досить багато рецептів випічки нашвидкуруч, щоб кожен міг вибрати варіант на свій смак. Зібрали для тебе 20 найкращих рецептів в одну збірку. Бери на замітку!

Зміст

  • 1. Швидке печиво з листкового тіста
  • 2. Манник на молоці
  • 3. Морквяний пиріг
  • 4. Медовик нашвидкуруч
  • 5. Швидкий пиріг із варенням
  • 6. Апельсинові мафіни
  • 7. Гарбузовий пиріг до чаю
  • 8. Листковий пиріг з ягодою
  • 9. Заливний пиріг з ягодами
  • 10. Яблучний пиріг зі згущеним молоком
  • 11. Вівсяне печиво
  • 12. Ніжне кокосове печиво
  • 13. Шарики з повидлом нашвидкуруч
  • 14. Лимонний кекс
  • 15. Печиво з арахісової пастою
  • 16. Бісквіт нашвидкуруч
  • 17. Банановий хліб до чаю
  • 18. Шоколадний брауні нашвидкуруч
  • 19. ПП шарлотка з рисового борошна
  • 20. Сирний кекс із родзинками
  • 1. Швидке печиво з листкового тіста

    Ті самі хрумкі «вушка», перед якими неможливо встояти.

    Тобі знадобиться: 500 г готового листкового тіста, 100 г цукру.

    Розкатай листкове тісто пластом в 5 мм, посип цукром і ще прокатай качалкою. Згорни його трубочкою з двох боків до центру. Наріж шматочками по 10 мм завтовшки, виклади на пергамент і випікай 15 хвилин при 190 градусах у духовці.

    2. Манник на молоці

    Класичний манник, який так само можна приготувати на кефірі або йогурті.

    Тобі знадобиться: 1 склянка манки, 1 склянка борошна, 1 склянка молока, 2 яйця, 1/2 склянки цукру, 0,5 ч.л. гашеної соди.

    Залий манку молоком і залиш на 20 хвилин. Зби яйця з цукром, змішай їх з манкою і додай борошно з содою. Випікай манник у духовці 30-40 хвилин|мінути| при 190 градусах.

    3. Морквяний пиріг

    Добре, якщо морква буде солодкою та соковитою сама по собі.

    Тобі знадобиться: 500 г моркви, 15 г розпушувача, 2 щіпки ваніліну, 4 яйця, 1 склянка борошна, 4 ст.л. олії, 1/2 склянки цукру.

    Приготування: Віночком збий яйця з олією та цукром. Додай сухі інгредієнти і потім терту моркву. Ретельно перемішай тісто і випікай пиріг 40 хвилин|мінути| в духовці при 180 градусах.

    4. Медовик нашвидкуруч

    Якщо мед дуже густий, тоді спочатку розтопи його на водяній бані.

    Тобі знадобиться: 2 яйця, 100 г цукру, 80 г меду, 100 мл кефіру, 140 г борошна, 1 ч.л. соди, 1 жменю горіхів.

    Приготування: Збийте яйця з цукром у піну. Додай мед і соду, перемішай і влий кефір. Додай борошно, знову все збий і втрути рубані горіхи. Випікай медовик близько 45 хвилин у духовці за 180 градусів.

    Зараз читають:20 найкращих рецептів із соєвим молоком

    5. Швидкий пиріг із варенням

    Підійде будь-яке варення на твій розсуд, але особливо смачно – з кислинкою.

    Тобі знадобиться: 1,5 склянки варення, 1/3 склянки молока, 1/3 склянки олії, 2 ст.л. сметани, 1,5 ч.л. соди, 1,5 склянки борошна, ванілін.

    Приготування: Віночком змішай сметану, молоко, варення та олію. Додай сухі інгредієнти, вилий тісто у форму та випікай пиріг 30 хвилин при 180 градусах.

    6. Апельсинові мафіни

    Перед подачею посип їх цукровою пудрою або кокосовою стружкою.

    Тобі знадобиться: 1 апельсин, 150 г цукру, 10 г ванільного цукру, 150 г вершкового масла|мастила|, 3 яйця, 10 г розпушувача, 220 г борошна.

    Розітри м'яке вершкове масло з двома видами цукру, додай яйця і перемішай. Додай сік та цедру апельсина, а потім – сухі інгредієнти. Виклади тісто у формочки і випікай мафіни 20-30 хвилин при 180 градусах у духовці.

    7. Гарбузовий пиріг до чаю

    Додатково можеш додати до нього будь-які улюблені спеції.

    Тобі знадобиться: 2 яйця, 150 г цукру, 80 мл олії, 300 г борошна, 400 г гарбуза, 10 г розпушувача.

    Приготування: Збий яйця з цукром та олією. Додай тертий гарбуз і потім борошно з розпушувачем. Перемішати тісто і випікати пиріг 40 хвилин|мінути| при 180 градусах.

    8. Листковий пиріг з ягодою

    Класичний пиріг-решітка з листкового тіста до чаю, який готується за лічені хвилини.

    Тобі знадобиться: 500 г готового листкового тіста, 300 г ягоди, 2 ст. крохмалю, 1 яйце, 150 г цукру.

    Розділи листкове тісто на нерівні частини. Більшу частину розкатай у форму з бортиками та присип крохмалем. Виклади ягоди і теж присип їх крохмалем і цукром до смаку. Другу частину тіста наріж смужками, виклади решіткою і змасти все збитим яйцем. Випікай пиріг у духовці до 30 хвилин|мінути| при 180 градусах.

    9. Заливний пиріг з ягодами

    Такий красивий на вигляд, що складно повірити, наскільки він простий у приготуванні.

    Тобі знадобиться: 120 г вершкового масла|мастила|, 400 г борошна, 200 г цукор, 4 яйця, 1 ч.л. розпушувача, 250 г ягоди, 200 г сметани.

    Приготування: Збий віночком сметану, 100 г цукру, 2 яйця та 2 ложки борошна. Окремо зби ще 2 яйця і 100 г цукру, додай розтоплене масло і борошно, що залишилося, з розпушувачем. Заміси та прибери тісто в холодильник на 20 хвилин, після чого виклади його у форму, сформуй бортики, засип ягоди та залий заливку. Відправ пиріг на 35 хвилин у духовку при 180 градусах.

    10. Яблучний пиріг зі згущеним молоком

    Яблук можна взяти більше чи менше за бажанням.

    Зараз читають:Гостра аджика на зиму: 12 швидких та смачних рецептів

    Тобі знадобиться: 4 яблука, 50 г вершкового масла, 100 г цукру, 160 г борошна, 1 банка згущеного молока, 1 яйце, 0,5 ч.л. гашеної соди, 2 щіпки солі.

    Наріж яблука часточками і злегка обсмаж їх на сухій сковороді. Додай вершкове масло та цукор, і ще трохи обсмаж до карамелізації. Збий яйце зі згущеним молоком і сіллю. Додай соду і борошно і перемішай. Виклади яблука у форму, зали тестом і відправь на півгодини в духовку при 180 градусах.

    11. Вівсяне печиво

    Швидкий ПП перекус до чаю без борошна та олії.

    Тобі знадобиться: 1 склянка вівсяних пластівців, 2 яйця, підсолоджувач, родзинки, горіхи.

    Приготування: Подрібніть горіхи і ретельно перемішай всі інгредієнти. Викладіть тісто ложкою на пергамент і відправте печиво на 20 хвилин в духовку при 180 градусах.

    12. Ніжне кокосове печиво

    Додай у тісто трохи ваніліну чи улюблених спецій для аромату.

    Тобі знадобиться: 110 г борошна, 80 г вершкового масла|мастила|, 80 г цукру, 2 яйця, 100 г кокосової стружки, 1 ч.л. розпушувача.

    Приготування: Зби вершкове масло з цукром до пишності, додай яйця і знову зби. Втручай інгредієнти, що залишилися. Викладай печиво ложкою на пергамент та випікай близько 20 хвилин при 180 градусах у духовці.

    13. Шарики з повидлом нашвидкуруч

    Хрусткі, ароматні та дуже прості у приготуванні – ідеальний варіант.

    Тобі знадобиться: 500 г листкового тіста, 160 г повидла, 1 яєчний жовток, 1 ст. молока, 1 ст. води.

    Приготування: Наріж листкове тісто квадратами. На кожній заготівлі, з одного боку, зроби по парі надрізів. Виклади повидло та змасти краю тіста водою. Заліпи і притисніть вилкою краю шарів. Змішай жовток із молоком і змасти їм слойки. Відправ все в духовку на 20-30 хвилин при 180 градусах.

    14. Лимонний кекс

    Класичний кекс із неповторним цитрусовим ароматом.

    Тобі знадобиться: 1,5 склянки борошна, 1 лимон, 1 склянка цукру, 1/2 склянки олії, 2 ч.л. розпушувача, 2 яйця, 1 склянка сметани.

    Приготування: Міксером збий цукор, яйця та сметану. Додай олію, лимонний сік і цедру, і знову збий. Додати борошно з розпушувачем, перемішати тісто і випікати кекс 40 хвилин в духовці при 180 градусах.

    15. Печиво з арахісової пастою

    Якщо в тебе є баночка арахісової пасти, тоді десерт нашвидкуруч готовий!

    Тобі знадобиться: 150 г борошна, 150 г коричневого цукру, 60 г арахісової пасти, 1 яйце, 50 г вершкового масла|мастила|, 0,5 ч.л. розпушувача.

    Приготування: Розітріть м'яке вершкове масло, арахісову пасту і цукор до однорідності. Додай яйце, а потім – борошно та розпушувач. Вимішай тісто, відправ його на півгодини в холодильник і розділи на невеликі кульки. Плюсни їх, виклади на пергамент і випікай по 10-12 хвилин у духовці при 180 градусах.

    Зараз читають:20 відмінних заправок для борщу на зиму

    16. Бісквіт нашвидкуруч

    Його можна подати до чаю відразу або розрізати на пару коржів і промазати варенням або згущеним молоком.

    Тобі знадобиться: 1 склянка борошна, 1 склянка цукру, 3 яйця.

    Приготування: Збийте яйця з цукром до пишної білої піни. Акуратно втрути борошно, виклади тісто у форму і випікай бісквіт 20-30 хвилин у духовці при 180 градусах.

    17. Банановий хліб до чаю

    Оригінальні експерименти також можуть бути дуже простими.

    Тобі знадобиться: 3 банани, 3 яйця, 200 г борошна, 100 мл рослинної олії, 100 г цукру, 10 г розпушувача, горіхи та сухофрукти.

    Блендером подрібни два банани, яйця, масло, цукор і розпушувач. Додай борошно, що просіює, і втручи в тісто рубані горіхи з сухофруктами. Вилий тісто у форму і зверху виклади половинки третього банана. Відправте хліб на 40 хвилин в духовку при 180 градусах.

    18. Шоколадний брауні нашвидкуруч

    Шоколадний брауні теж можна приготувати дуже легко та швидко!

    Тобі знадобиться: 180 г темного шоколаду, 180 г вершкового масла, 3 яйця, 75 г борошна, 250 г цукру, 3 щіпки солі.

    Приготування: Розтопи шоколад з маслом будь-яким доступним способом і окремо зби яйця з цукром і сіллю до піни. З'єднай обидві маси, знову збий і втрути борошно. Вилий тісто у форму шаром 2-3 см завтовшки. Відправ брауні в духовку на 30-35 хвилин при 170 градусах.

    19. ПП шарлотка з рисового борошна

    Коли потрібно щось не лише швидке, а й дієтичне.

    Тобі знадобиться: 3 яйця, 2 яблука, 150 г рисового борошна, 1 ч.л. розпушувача, 2 ст.л. меду.

    Приготування: Збий яйця з медом до білого. Поступово додай борошно з розпушувачем. Втрути в тісто нарізані яблука і викласти все у форму. Випікай шарлотку в духовці 30-40 хвилин|мінути| при 180 градусах.

    20. Сирний кекс із родзинками

    Ще один частування до чаю, який напевно пам'ятають з дитинства.

    Тобі знадобиться: 300 г борошна, 250 г сиру, 250 г цукру, 100 г родзинок, 150 г вершкового масла|мастила|, 3 яйця, 2 ч.л. розпушувача.

    Приготування: Збий м'яку олію з цукром до пишності. Додай сир з яйцями і знову збий. Втрути борошно і розпушувач, і в кінці – всип родзинки. Виклади тісто у форму та випікай кекс 40-50 хвилин при 180 градусах у духовці.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *