Знайшла рецепт закуски, яку буду готувати тепер постійно

Мені настільки сподобався цей рецепт, що навіть вирішила, що ця страва буде у нас на святковому столі. Готується дуже просто, а смак приголомшливий.

Інгредієнти:

  • баклажани
  • помідори
  • кріп
  • часник
  • сіль

Приготування:

Баклажани нарізаю кружечками і обсмажую на рослинній олії на сковороді. Без солі! Просто нарізаю і обсмажую.

Тепер помідори. Нарізаю їх кружечками також.

Тепер беру каструлю. І викладаю на дно шар помідорів. Тепер помідори потрібно добре посолити. На кожен шар прямо добру щіпку потрібно.

На помідори викладаю шар обсмажених баклажанів. І посипаю дрібно нарізаним кропом з часником.

А далі знову помідори.

Знову сіль, баклажани, кріп з часником, помідори, сіль, баклажани, кріп з часником… Верхній шар — помідори. Теж добре солю.

Накриваю тарілочкою, придавлюю злегка і роблю невеликий гніт. Ставлю каструлю в холодильник. І через 12 годин можна пробувати.

Це дуже смачно! Для тих, хто любить баклажани і малосольні помідори — те, що потрібно! Спробуйте обов'язково!

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *