Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

5 порад, щоб картопля для дерунів не темніла

Тісто для дерунів, яке не темніє — мрія багатьох господинь! Давайте дізнаємося, що потрібно робити, щоб картопля для дерунів не темніла, інформує Ukr.Media. Для того, щоб деруни не придбали малоапетитний темний колір, необхідно в натерту картопляну суміш додати одну

Що зробити, щоб ліниві вареники не розвалювалися під час варіння і добре тримали форму

Ліниві вареники мають явну перевагу перед класичним варіантом страви. Йдеться про швидкість приготування, інформує Ukr.Media. Не потрібно нічого ліпити і немає потреби возитися з викладанням начинки. Досить змішати сир, сирі яйця та борошно. У результаті вийде тісто, яке

Пишні оладки без борошна — ідеально підходить для сніданку

Приготуйте цілу гору оладок без борошна! Пишні, щільні, ситні та дуже апетитні — ідеальні до сніданку! Інгредієнти: 2 яйця; 2 ст. л. цукру; дрібка солі; 250 мл кефіру будь-якої жирності; 250 гр. манної крупи; 1 ч. л. соди; олія для смаження. Приготування: У

У 10 разів смачніше пельменів: закарпатські вареники Гилуни

Гилуни — це вареники з м'ясом. Саме такий вид вареників, з начинкою з м'яса. А тісто для них не обов'язково на кефірі. Хтось замішує його заварним способом, на яйцях і окропі; хтось традиційно-прісне, на воді, з додаванням яєць (на 200 г борошна, півсклянки води, яйце,…

Пиріг “Ягідка” нашвидкуруч — пальчики оближете

Дуже яскравий, легкий, ніжний, із мільйоном ягідок — цей пиріг підкорить ваше серце. Готується він швидко та просто з бюджетних продуктів, інформує Ukr.Media. Інгредієнти для основи: Масло вершкове — 50 гр.; Цукор — 50 гр.; Яйця — 2 шт.; Сіль — щіпка; Борошно — 100-130

Що додати в каструлю при варінні картоплі, щоб вона не розварювалася

Якщо ми готуємо картоплю для того, щоб насолодитись повітряним пюре, то здатність коренеплоду розварюватися йде нам на користь, інформує Ukr.Media. Якщо ж ми хочемо подати відварені овочі як гарнір або плануємо робити салат, де картопля є одним з важливих компонентів, то нам

Хрумкі огірочки по-фінськи — вони такі смачні, що не можуть не сподобатись

Є чимало рецептів заготівлі огірків на зиму. Для того, щоб урізноманітнити свої заготовки, спробуйте приготувати дуже смачні та хрусткі огірки по-фінськи. Робляться такі огірочки простіше, а їх смак гідно оцінить вся родина, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: огірки — 2

Як сильногазована мінеральна вода допоможе приготувати соковиті котлети

Кожна господиня має в своєму арсеналі секрети приготування котлет. Деякі, щоб надати соковитості і аромату котлетам додають в фарш хліб, томатний сік і навіть солоні огірки. Однак відмінно впоратися з

Порізану чи потерту: яку цибулю найкраще додати до фаршу, щоб вийшли соковиті котлети

Котлети є однією з найпопулярніших страв у багатьох країнах світу і можуть подаватися як окрема страва або з гарніром, інформує Ukr.Media. Котлети — це страва, яку обожнюють практично всі. Їхня соковитість і аромат не залишають байдужими навіть найдосвідченіших гурманів.

Гарний зелений колір маринованих огірків: як підготувати огірки до консервації

Зазвичай огірочки під час засолювання змінюють колір, стають тьмянішими, інформує Ukr.Media. Але один простий лайфхак допоможе зберегти апетитний колір плодів, а також зробити їх більш хрусткими. Сам рецепт маринаду при цьому не має значення. Процедуру потрібно