Категорія ЗДОРОВЕ ХАРЧУВАННЯ

Секрети здорового харчування

Чи варто зберігати вершкове масло в морозильній камері

Так, вершкове масло можна заморожувати для тривалого зберігання. При температурі до -18 ° C в морозильнику ви можете зберігати запаси масла близько одного року, і всі цінні якості продукту збережуться, інформує Ukr.Media. При -12°C термін придатності продукту становитиме дев'ять місяців. Ненатуральне масло з добавками можна…

Спред, маргарин та вершкове масло: яка між ними різниця за властивостями та користю

Дієтологи розповіли, чим відрізняються спреди, вершкове масло та маргарин, і що з них по-справжньому корисне. Вершкове масло — традиційний продукт із тваринного молока. Спреди і маргарин складаються з рослинних жирів з додаванням молока — це якісний продукт, який за смаком і виглядом не відрізняється від…

Фрукти та ягоди, які не втрачають смак після заморожування

Заморожування підходить не для всіх плодів, хоча в морозильнику вони й зберігаються довше, інформує Ukr.Media. Коли ми кладемо туди фрукти чи овочі, їм стає холодно. Вони переробляють свій цукор на енергію для власного зберігання і втрачають смак, насамперед солодкість. При заморожуванні всі процеси зупиняються. Фрукти…

Чому піца виходить несмачною: все через одну помилку, яку допускають багато господинь

Якщо закортіло смачної піци, не обов'язково телефонувати в піцерію з метою самовивозу страви або йти до ресторану. Традиційний дріжджовий корж із начинкою можна зробити і вдома. Але для того, щоб кулінарна ідея була втілена в життя правильно, потрібно дотримуватися кількох правил. А також враховувати недоробки…

Коли слід проколювати капусту під час квашення: не припустіться помилки багатьох

Недосвідчені кулінари дивуються: "Навіщо проколювати капусту під час квашення? Що це дасть?", інформує Ukr.Media. Роблять це для того, щоб видалити накопичені гази під час квашення. Якщо цього не зробити, то в смаку страви з'явиться різка гірчинка. Тому, якщо мета стоїть приготувати хрустку і смачну капусту,…

Вершковий тортик-чізкейк без духовки за 20 хвилин

Для його приготування навіть не потрібно вмикати духовку. Готується він буквально за 20-30 хвилин + час на стабілізацію у холодильнику. Без желатину, яєць та премудростей! Інгредієнти для основи: Печиво за типом крекер (шоколадне) — 250 гр.; Вершкове масло — 120 гр. Для крему: Крем-сир (як…

Які закуски підійдуть до білого вина, а які до червоного

Скільки разів ви купували до напоїв якісь смаколики, але не були потім задоволені поєднанням смаків? Більше такого не повториться, бо ми розкриємо усі секрети ідеальних закусок, інформує Ukr.Media. Коли йдеться про підбір закусок до білих або червоних вин, слід враховувати кілька рекомендацій, які дозволяють створити…

Рецепти смачних страв, які можна приготувати з усього, що залишилося в холодильнику

Ми часто переоцінюємо свої сили і готуємо або купуємо стільки їжі, скільки не зможемо з'їсти до закінчення терміну придатності. Але не поспішайте відправляти продукти на смітник, дайте їм другий шанс, інформує Ukr.Media. Пан пердю Французька страва, яка дослівно перекладається як "забутий хліб". Як і випливає…

Великий чи маленький: який буряк досвідчені господині кладуть в борщ

Буряк багато хто вважає головним компонентом на кухонному столі в осінній і зимовий період. І неспроста, інформує Ukr.Media. Без буряка не вийде наваристий червоний борщ. З буряка ще роблять прекрасний зимовий салат із чорносливом. А ще ж є знаменитий оселедець під шубою!… Але до вибору…

Риба по-єврейськи на сковороді – смачно та просто

Така рибка по-єврейськи сподобається всім! Готується дуже просто, чудово поєднується з будь-яким гарніром, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: 2 ст. л. рослинної олії; 40-50 гр. вершкового масла; 400 гр. цибулі; сода на кінчику чайної