Категорія НАУКОВА МЕДИЦИНА

Корисні науково-медичні публікації

Як і коли правильно зважуватися, щоб дізнатися точну вагу

Зранку або ввечері? В одязі або без? Після їжі або до? Не все так однозначно. Ділимося рекомендаціями, як і коли правильно зважуватися, щоб визначити точну вагу до грама. Чи існують точні рекомендації, як зважуватися так, щоб отримувати максимально точні показники і

Ендокринологи назвали несумісні продукти, що завдають шкоди організму

Поєднання деяких продуктів може звести нанівець їх користь, та ще й завдати шкоди організму. Лікарі-ендокринологи наголошують, що досі у людей існують звички поєднувати продукти, які при одночасному вживанні, з медичної точки зору, стають марними або навіть

Природні засоби для підсилення функцій імунної системи

Імунітет можна зміцнити природними засобами. Імунна система — перша лінія захисту організму від інфекції. Вона виявляє хвороботворні патогени та бореться з ними. Однак неправильне харчування і нездоровий спосіб життя можуть порушити життєво важливі імунні

Як користуватися антисептиками, щоб не нашкодити шкірі — корисні поради

Варто знати, як правильно користуватися антисептичними засобами. Антисептик посів важливе місце у наших сумочках і косметичках. Розповідаємо, як вибирати та застосовувати його без сухості та подразнення шкіри, інформує Ukr.Media. Антисептики стали частиною нашого

Ожиріння може передаватися від однієї людини до іншої — “соціальне ожиріння” набирає обертів

Дієтологи по всьому світу вводять нове поняття — соціальне ожиріння. Воно передбачає, що ожиріння може передаватися від однієї людини до іншої. Останнім часом набирає обертів, так зване "соціальне ожиріння". Тобто, фактично, людина переймає харчові звички

Харчові продукти, які допоможуть поліпшити розумові здібності

Їжа, яка покращує роботу мозку. Сучасній людині доводиться справлятися з постійними стресами і працювати з великими обсягами інформації. Виявляється, їжа має сприятливий вплив на розумову здатність, інформує Ukr.Media. Їмо корисну їжу — допомагаємо мозку

Чому цукор є найнебезпечнішим продуктом для організму розповіли дієтологи

Виключити його з раціону! Цукор — це найбільш небезпечний і шкідливий продукт для нашого організму, абсолютно всі повинні відмовитися від нього. Про це розповіли дієтологи, інформує Ukr.Media. Цукор є штучним продуктом, його природа не створювала. Це хімічна формула:

Як почати щоденно спалювати 500 калорій і нічого при цьому не робити — корисні поради щодо прискорення метаболізму

Є кілька хитрощів, які допоможуть пришвидшити метаболізм. Чим старшими ми стаємо, тим повільніше працює наш обмін речовин — і тим швидше ми набираємо зайву вагу. Це особливо небезпечно після 40 років, адже у цей час ми особливо активно втрачаємо м'язову масу і