Млинці з солодкою начинкою – це не лише чудовий перекус до чаю, а й універсальний сімейний сніданок. Вони точно сподобаються дітям та не залишать байдужими дорослих. Тим більше, такі начинки можуть бути різноманітними, тому можна довго не повторяться. Ділимося великою добіркою цікавих рецептів!
Зміст
1. Начинка з сиром та родзинками
Тобі знадобиться: 250 г сиру, 1/3 склянки сметани, 1-2 жмені родзинок, 1-2 ст.л. цукру.
Заздалегідь замочи родзинки в гарячій воді на 10 хвилин і обсуши . Змішай сир, сметану та цукор до однорідності. Втрути родзинки в начинку. Готово!
2. Шоколадна начинка для млинців
Тобі знадобиться: 100 г шоколаду, 50 г вершкового масла|мастила|, 2 ст.л. води, 2 ст. цукрової пудри, фрукти чи ягоди до смаку.
Розтопи шоколад з водою на водяній бані. Окремо розтопи вершкове масло. Змішай обидві заготовки, додай цукрову пудру та змасти млинці. Виклади ягоди чи шматочки фруктів.
3. Начинка з арахісової пастою та ягодою
Тобі знадобиться: 200 г арахісової пасти, 200 г ягоди до смаку, 50 г цукру.
Приготування: Засип ягоди цукром, доведи до кипіння і проварити 2-3 хвилини, помішуючи. Змасти млинці арахісової пастою і зверху додай ягідну масу. Згорни млинці.
4. Начинка з яблуками та корицею для млинців
Тобі знадобиться: 250 г яблук, 75 г цукру, 1 жменю родзинок, 15 г вершкового масла|мастила|, 0,5 ч.л. меленої кориці.
Зараз читають:15 легких рецептів салату «Парамоніха» на зиму
Розтопи вершкове масло з цукром на сковороді. Виклади дрібно нарізані яблука, перемішай і протушкуй 10 хвилин. Додай корицю і промиті родзинки, і протушкуй начинку ще 3-5 хвилин.
5. Солодка начинка з бананами для млинців
Тобі знадобиться: 3 банани, 1/2 лимона, 50 г вершкового масла|мастила|, 2 ст.л. цукру.
Приготування: Розімні банани вилкою, відіжми сік з лимона і змішай розтоплену олію з цукром до розчинення. З'єднати всі інгредієнти та перемішати начинку.
6. Начинка із заварним кремом
Тобі знадобиться: 500 мл молока, 4 яєчні жовтки, 1 склянка цукру, 50 г борошна.
Приготування: Міксером зби жовтки з цукром до пишності, додай борошно і знову збий. Доведи молоко до кипіння. Продовжуючи інтенсивно збивати, тонким струмком влий третину молока до жовтків.
Після чого вили яєчну масу в молоко і вари крем приблизно 5 хвилин на слабкому вогні, постійно помішуючи. Накрий його плівкою в контакт і дай повністю охолонути.
7. Начинка з нутелою та бананами для млинців
Тобі знадобиться: 150 г нутелли, 3 банани, 50 г пісочного печива.
Приготування: Змасти млинці нутеллою і посип розпеченим печивом. Зверху виклади кружечки бананів.
8. Кокосова начинка для млинців
Тобі знадобиться: 300 мл кокосового молока, 1 яйце, 2 ст. цукру, 1 ст. кукурудзяного крохмалю, ванілін.
Приготування: Віночком зби яйце з цукром, ваніліном і кукурудзяним крохмалем до однорідності. Влий кокосове молоко і ще раз добре перемішай. Вари крем до загусання на слабкому вогні, постійно помішуючи. Після чого накрий його плівкою в контакт і дай охолонути. За бажання, додай у начинку кокосову стружку або шматочки фруктів.
9. Солодка начинка зі зливою для млинців
Тобі знадобиться: 2 яблука, 5-6 слив, 2 ст. вершкового масла|мастила|, 1-2 ст.л. цукру.
Приготування: Очисти і натрій яблука на тертці, тонко наріж половинки слив. Змішай все цукром і злегка протушкуйте у вершковому маслі до м'якості.
10. Начинка зі згущеним молоком для млинців
Тобі знадобиться: 1 банка вареного згущеного молока, 100 г волоських горіхів.
Приготування: Волоські горіхи обсмаж на сухій сковороді і дрібно порубай. Змасти млинці вареним згущеним молоком і посип горіхами.
11. Солодка начинка з кокосовою стружкою
Тобі знадобиться: 200 г сиру, 200 мл жирної сметани, 50 г цукрової пудри, 2 ст. кокосової стружки, ванілін.
Зараз читають:20 рецептів із персиків, перед якими неможливо встояти
Блендером збий сир , сметану, цукрову пудру та ванілін до однорідності. Втрути кокосову стружку в начинку.
12. Солодка начинка з медом та горіхами для млинців
Тобі знадобиться: 250 г сиру, 2 ст. меду, 1 жменю волоських горіхів, 1 жменю родзинок.
Приготування: Промий родзинки та подрібни волоські горіхи. Блендером зби сир з медом до однорідності і змішай разом всі інгредієнти для начинки.
13. Начинка з сиром та чорницею
Тобі знадобиться: 300 г сиру, 300 г чорниці, 2 ст. сметани, 3 ст. цукру.
Якщо чорниця заморожена , тоді спочатку розморозь її і дай стекти. Відправте всі інгредієнти в блендер і зби начинку до однорідності.
14. Солодка начинка із грушею для млинців
Тобі знадобиться: 2 груші, 1 лимон, 40 г вершкового масла|мастила|, 50 г коричневого цукру, мелена кориця, ванілін.
Приготування: Дрібно наріж і обсмаж груші у вершковому маслі до рум'яності. Посип цукром, корицею та ваніліном. Обсмажуйте, помішуючи, поки цукор не карамелізується. Влий лимонний сік, додай цедру і доведи до кипіння. Зніміть начинку з вогню.
15. Начинка з маком та медом
Тобі знадобиться: 300 г маку, 350 мл молока, 4 ст. меду.
Залий мак молоком на ніч, після чого додай мед і перемішай. Розділили начинку на три частини. Одну подрібни в блендері до однорідності, іншу збивай буквально кілька секунд, а третю – залиш так. Знов змішай усі три частини.
16. Солодка начинка з вершковим сиром та фруктами
Тобі знадобиться: 200 г вершкового сиру, 50 г цукрової пудри, 1 щіпка ваніліну, фрукти та ягоди до смаку.
Приготування: Змішай вершковий сир із цукровою пудрою та ваніліном за смаком. Змасти млинці та виклади шматочки фруктів або ягід. Згорни млинці.
17. Начинка з полуницею та збитими вершками для млинців
Тобі знадобиться: 150 мл вершків жирністю 33-35%, 150 г полуниці, 25 г цукру, 20 г цукрової пудри, 10 мл лікеру до смаку, ванільний екстракт.
Приготування: Наріж і посип полуниці цукром, полів лікером і перемішай. Міксером збий вершки, цукрову пудру та ванілін до піків. Блендер подрібни половину полуниці і змішай її з вершками. Виклади крем на млинці і зверху додай ягоду, що залишилася.
18. Солодка начинка з апельсинами та шоколадом для млинців
Тобі знадобиться: 4 апельсини, 2 ст.л. цукру, шоколад.
Приготування: Очисти м'якоть апельсинів від шкірки та плівок. Наріж і змішай її з цукром, а потім протушкуй 10 хвилин на сковороді, щоб випарувати зайву вологу. Виклади начинку на млинці та посип тертим шоколадом.
Зараз читають:20 смузі з манго, від яких ти будеш у захваті
19. Лимонна начинка для млинців
Тобі знадобиться: 2 лимони, 1-2 яйця, 3/4 склянки цукру, 40 г вершкового масла|мастила|.
Зніми цедру , відіжми сік з лимонів і змішай все з цукром. Доведи до кипіння і проварити 2-3 хвилини. Зніми з вогню, додай вершкове масло та перемішай начинку до його розчинення. Зби яйця до пишності і частинами втрути їх у лимонну масу. Провар крем ще 10-15 хвилин на слабкому вогні до густоти, постійно помішуючи.
20. Начинка з сиром та виноградом
Тобі знадобиться: 150 г сиру, 100 г винограду без кісточок, 2 ст. сметани, цукор.
Блендером збий сир , сметану і цукор до однорідності. Виклади сирну масу на млинці і зверху додай виноград. Загорни млинці.
21. Солодка начинка з яблуками та горіхами
Тобі знадобиться: 250 г яблук, 1 жменю волоських горіхів, 1 жменю ізюму, 3-4 ст.л. цукру, мелена кориця.
Очисти і дрібно наріж яблука , посип їх цукром і протушкуй 5-10 хвилин. Додай промиті родзинки, подрібнені волоські горіхи та корицю. Прогрій начинку ще 1 хвилину та зніми з вогню.
22. Солодка начинка із фруктами для млинців
Тобі знадобиться: 1 банан, 2 яблука, 2 груші, 25 г вершкового масла|мастила|, цукор, мелена кориця.
Приготування: Очисти та наріж фрукти дрібним кубиком. Додай трохи цукру та кориці до смаку. Розтопи вершкове масло на сковороді і протушкуй у ньому фрукти кілька хвилин на слабкому вогні.
23. Начинка з манго і згущеним молоком
Тобі знадобиться: 150 г згущеного молока, 100 г м'якоті манго.
Манго наріж кубиком і заморозь в морозилці . Блендером збий згущене молоко разом з манго до однорідності.
24. Солодка начинка з гарбузом
Тобі знадобиться: 250 г солодкого гарбуза, 1-2 ст. цукру, 2 ст. вершкового масла.
Приготування: Дрібно наріж і посип гарбуз цукром, протушкуй до м'якості у вершковому маслі. Розімні її товкачем і збий у блендері або перетрій через сито.
25. Начинка з бананами та фініками для млинців
Тобі знадобиться: 4 банани, 100 г фініків, 1,5 ст.л. лимонного соку, мелений імбир, мелена кориця, мелена гвоздика, мускатний горіх.
Приготування: Розімні очищені банани та фініки у пюре або подрібни їх за допомогою блендера. Влий лимонний сік і приправ начинку за смаком.
Джерело: dietcenter.com.ua