ПП-цукерки: 15 незрівнянних рецептів на будь-який смак

Хто сказав, що цукерки не можуть бути корисними? Тим більше зараз так багато варіантів – з фруктами, сухофруктами, горіхами і навіть сиром. Хочемо поділитися з тобою 15 найкращими, а ще й дуже простими рецептами ПП-цукерок!

Зміст

  • 1. ПП-цукерки з фініків із шоколадом
  • 2. ПП-цукерки з вівсяних пластівців із сухофруктами
  • 3. Бананові ПП-цукерки
  • 4. Імбирні ПП-цукерки
  • 5. Фісташкові ПП-цукерки
  • 6. ПП-цукерки з нуту та чорносливу
  • 7. ПП-цукерки з кураги
  • 8. ПП-цукерки з керобом
  • 9. ПП-цукерки з чорносливу та горіхів
  • 10. ПП-цукерки з лимоном та кеш'ю
  • 11. Гарбузові ПП-цукерки
  • 12. ПП-цукерки із зеленої гречки
  • 13. Морквяні ПП-цукерки
  • 14. ПП-цукерки «Рафаелло» із сиру
  • 15. ПП-цукерки з бананів та кокосу
  • 1. ПП-цукерки з фініків із шоколадом

    Обваляй готові цукерки в какао чи кокосовій стружці.

    Тобі знадобиться: 200 г фініків без кісточок, 80 г гіркого шоколаду без цукру, 15 г вівсяних пластівців, 15 г кокосової стружки.

    Приготування: Злегка підрум'яні вівсяні пластівці та кокосову стружку на сухій сковороді, подрібни блендером і додай фініки. Туди ж влий розтоплений шоколад, зби масу до однорідності, вологими руками сформуй цукерки і прибери їх в холодильник.

    2. ПП-цукерки з вівсяних пластівців із сухофруктами

    Виходять дуже солодкі, хоч зовсім без цукру.

    Тобі знадобиться: 100 г вівсяних пластівців, 30 г горіхів, 50 г родзинок, 80 г фініків, 1 ст. какао.

    Приготування: Замочи сухофрукти на 10 хвилин у гарячій воді та обсуши. Подрібни в блендері вівсяні пластівці з горіхами. Додай інші інгредієнти, знову все збий і сформуй цукерки.

    3. Бананові ПП-цукерки

    За бажанням у цю масу можна додати мед або какао.

    Тобі знадобиться: 2 банани, 150 г вівсяних пластівців.

    Зараз читають:12 найкращих рецептів пастили з аличі

    Приготування: Подрібни вівсяні пластівці в блендері. Додай банани і перебий масу до однорідності. Сформуй та прибери цукерки у холодильник.

    4. Імбирні ПП-цукерки

    Для любителів незвичайних та пікантних уподобань – це просто знахідка.

    Тобі знадобиться: 200 г мигдального борошна, 100 г фініків, 50 г імбиру, цедра 1 апельсина, 3 ст. апельсинового соку, 2 ст. води.

    Приготування: Подрібни фініки у блендері. Додай тертий імбир, цедру, апельсиновий сік і воду і знову збий. Додай мигдальне борошно, вимішай масу і сформуй із неї цукерки.

    5. Фісташкові ПП-цукерки

    Фісташки повинні бути несолоними, очищеними та обсмаженими.

    Тобі знадобиться: 100 г фісташок, 50 г кокосової стружки, 1 ст. кокосової олії, підсолоджувач, 70 г гіркого шоколаду.

    Приготування: До однорідності подрібни фісташки з кокосовою стружкою, додай підсолоджувач та розтоплене кокосове масло. Сформуй цукерки та прибери їх на 1 годину в холодильник. Розтопи шоколад будь-яким зручним способом і вмочіть у нього цукерки за допомогою зубочистки або шпажки.

    6. ПП-цукерки з нуту та чорносливу

    Заздалегідь промийте сухий нут і замочіть його на ніч.

    Тобі знадобиться: 1/2 склянки нуту, 5 крапель ванільної есенції, 6 ст. какао, 100 г кунжуту, 50 г меду, 100 г чорносливу.

    Приготування: Відвари нут до готовності та замочи чорнослив у гарячій воді на 10 хвилин. Збий у блендері всі інгредієнти, крім кунжуту, сформуй цукерки та обваляй їх у кунжуті.

    7. ПП-цукерки з кураги

    Курага солодка і в той же час не нудотна, от і цукерки виходять такими ж.

    Тобі знадобиться: 200 г кураги, 10 волоських горіхів або мигдалю, 2 ч.л. какао, 1 ст. кунжуту.

    Приготування: Подрібніть курагу за допомогою блендера або м'ясорубки. Подрібни половину горіхів у крихту, а половину – порубай. Сформуй з кураги кульки і в кожен вклади по шматочку горіха. Обвалюй цукерки в какао, кунжуті або горіховій крихті до смаку.

    Зараз читають:15 апетитних рецептів рибних котлет у духовці

    8. ПП-цукерки з керобом

    Кероб одночасно замінює собою якао, і замінник цукру.

    Тобі знадобиться: 100 г фініків без кісточок, 100 г кокосової стружки, 3 ст. кероба, 5 ст.л. води.

    Приготування: Подрібни в блендері фініки, кокосову стружку та кероб. Додай воду до зручної консистенції, сформуй цукерки вологими руками та ще обваляй їх у керобі.

    9. ПП-цукерки з чорносливу та горіхів

    Щоб готові цукерки не злипалися, обваляй їх у крохмалі.

    Тобі знадобиться: 200 г чорносливу, по 100 г волоських горіхів, фундуку та мигдалю, 2 ст.л. меду.

    Приготування: Обсмажте і очистіть всі горіхи, подрібніть їх у блендері і додай чорнослив з медом. Подрібни всі разом до однорідності та сформуй цукерки.

    10. ПП-цукерки з лимоном та кеш'ю

    Готові цукерки можна покрити глазур'ю із шоколаду без цукру.

    Тобі знадобиться: 1 склянка кешью, 1/3 склянки родзинок, 0,5 ч.л. лимонної цедри, 0,5 ч. л. лимонного соку.

    Приготування: Подрібни кешью в блендері і додай решту інгредієнтів. Зби все до однорідності і сформуй цукерки.

    11. Гарбузові ПП-цукерки

    У сезон гарбуза такий рецепт – просто найкраще рішення для шанувальників правильного харчування.

    Тобі знадобиться: 2 ст. гарбузового пюре, 50 г кураги, 75 г волоських горіхів, 1 ст.л. гарбузового насіння, 2 ст.л. кокосової стружки, 1 ч. л. меду, по 2 щіпки кориці, імбиру та мускатного горіха, 3 ст.л. кероба.

    Приготування: Замочіть горіхи на ніч, очистіть і подрібніть їх в пасту. Окремо подрібни кокосову стружку, насіння та курагу. Збий усі інгредієнти, крім кероба, разом до однорідності. Сформуй та обваляй ПП-цукерки в керобі.

    Зараз читають:20 популярних рецептів коктейлів із самбукою

    12. ПП-цукерки із зеленої гречки

    Оригінальні ПП-цукерки, які точно заслуговують на твою увагу.

    Тобі знадобиться: 200 г вареної зеленої гречки, 7 фініків, 30 г гарбузового насіння, 50 г соняшникового насіння, 50 мл води, какао.

    Приготування: Заздалегідь замочи та обсуши фініки. Подрібни в блендері насіння, додай гречку та фініки, і знову все збий. Додай води до зручної консистенції маси, сформуй цукерки та обваляй їх у какао.

    13. Морквяні ПП-цукерки

    Сподобаються всім любителям незвичайних солодощів до чаю.

    Тобі знадобиться: 80 г тертої моркви, 200 г фініків без кісточок, 200 г волоських горіхів, 2 ч.л. ванільного екстракту, 45 г кокосового борошна, 40 г ізюму, спеції.

    Приготування: Заздалегідь замочи фініки з родзинками у гарячій воді та обсуші. Збий у блендері до однорідності все, крім кокосового борошна. Поступово додай її до зручної консистенції маси. Сформуй цукерки вологими руками.

    14. ПП-цукерки «Рафаелло» із сиру

    Дієта та правильне харчування – зовсім не привід остаточно відмовлятися від смаколиків.

    Тобі знадобиться: 200 г сиру, замінник цукру, 40 г мигдалю, 2 ст. кокосової стружки.

    Приготування: Ретельно розімніть сир з підсолоджувачем. Сформуй кульки і в кожну вклади по 1 штучці мигдалю. Обваляй цукерки в кокосовій стружці та прибери в холодильник.

    15. ПП-цукерки з бананів та кокосу

    Дуже смачні і в той же час все ще корисні!

    Тобі знадобиться: 2 банани, 150 г кокосової стружки.

    Приготування: Очисти та подрібни банани в блендері. Додай кокосову стружку, вимішай все до однорідності, сформуй цукерки та обваляй їх ще в кокосовій стружці.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *