Дайкон на зиму: 5 чудових рецептів, які захочеться готувати знову і знову

Якщо звичайна редька вже набридла, тоді спробуй дайкон.

Зміст

  • 1. Дайкон слайсами на зиму
  • 2. Салат з дайкону з цибулею та морквою на зиму
  • 3. Пряний дайкон на зиму
  • 4. Тертий дайкон із зеленню на зиму
  • 5. Маринований дайкон брусками на зиму
  • 1. Дайкон слайсами на зиму

    Швидко готується і просто неймовірний смак!

    Тобі знадобиться: 2 дайкони, 200 мл яблучного оцту, 200 мл води, 4 ст.л. цукру, 2 ст.л. лимонної цедри, гострий стручковий перець, сіль.

    Приготування: Очисти і наріж дайкон тонкими слайсами. Подрібни лимонну цедру і гострий перець, а воду – змішай з яблучним оцтом, цукром і сіллю до розчинення.

    2. Салат з дайкону з цибулею та морквою на зиму

    В міру гостра та дуже ароматна закуска для всієї родини.

    Тобі знадобиться: 1,5 кг дайкону, 700-800 г моркви, 2 цибулини, 3-4 зубчики часнику, 80 мл олії, 50 мл оцту, 2 ст.л.

    Зараз читають:20 кето-рецептів на вечерю, які варто приготувати

    Приготування: Тонко наріж цибулю і натрій моркву з дайконом на корейській тертці. Подрібни часник і ретельно змішай всі інгредієнти з рецепту.

    3. Пряний дайкон на зиму

    Оригінальна заготовка із неповторним смаком.

    Тобі знадобиться: 1,5 кг дайкону, 150 мл саке або горілки з водою в пропорції 1:1, 150 г цукру, 1-2 перцю чилі, 4-6 зубчиків часнику, 1,5 ст. 750 мл води

    Приготування: Наріж дайкон слайсами або соломкою, подрібни часник, петрушку, гострий перець.

    4. Тертий дайкон із зеленню на зиму

    Відмінно зберігається всю зиму і легко доповнить собою святковий стіл.

    Тобі знадобиться: 1 кг дайкону, 1 головка часнику, 2 пучки зелені, 50-60 мл оцту, 100 мл олії, 15 г солі, 15 г цукру, спеції.

    Приготування: Натрій дайкон на тертці і подрібни часник із зеленню.

    5. Маринований дайкон брусками на зиму

    Його легко приготують навіть господині, які мають особливих кулінарних навичок.

    Зараз читають:20 коктейлів з пивом для тих, хто хоче приготувати щось оригінальне

    Тобі знадобиться: 200 г дайкону, 200 мл рисового оцту, 2 ст.л. цукру, 2 ч.л.

    Приготування: Дайкон наріж брусочками і розклади в стерилізовані банки. Залить кілька щіпок шафрану 5-6 ст.л. місці на 7 днів, а потім зберігай готову заготівлю в темному холодному місці.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *