Цибульні кільця у клярі: 12 відмінних рецептів на будь-який смак

: 12 відмінних рецептів на будь-який смак />

Цибульні кільця в клярі – дуже смачна і хрумка закуска до пива і не тільки. Вони ідеально поєднуються зі сметаною, кетчупом чи іншими соусами. Це хороша альтернатива звичним чіпсам та сухарикам, і при цьому максимально легко готуються. Лови нашу добірку з 12 перевірених рецептів!

Зміст

  • 1. Цибульні кільця у клярі у фритюрі
  • 2. Цибульні кільця у клярі на сковороді
  • 3. Цибульні кільця в клярі та панірувальних сухарях
  • 4. Цибульні кільця у сметанному клярі
  • 5. Мариновані цибульні кільця у клярі
  • 6. Цибульні кільця в клярі з розпушувачем
  • 7. Цибульні кільця у клярі з сиром
  • 8. Цибульні кільця у пісному клярі
  • 9. Цибульні кільця у пивному клярі
  • 10. Цибульні кільця у клярі на кефірі
  • 11. Цибульні кільця у майонезному клярі
  • 12. Цибульні кільця у клярі на мінералці
  • 1. Цибульні кільця у клярі у фритюрі

    Базовий варіант, з яким точно ні в кого не виникне проблем.

    Тобі знадобиться: 2 цибулини, 2 яйця, 200 г борошна, спеції.

    Приготування: Віночком зби яйця зі спеціями. Наріж цибулю кільцями, обваляй їх у борошні і вмокни в яйце. Знову обваляй у борошні і обсмаж у фритюрі у великій кількості олії до золотистості.

    2. Цибульні кільця у клярі на сковороді

    Якщо цибуля дуже соковита, тоді спочатку присип кільця борошном – щоб кляр краще тримався.

    Тобі знадобиться: 3 цибулини, 2 яйця, 2/3 склянки борошна, спеції.

    За допомогою віночка збий до однорідності яйця, борошно та спеції. Наріж цибулю кільцями середньої товщини, вмочіть їх у кляр і обсмаж на сковороді у великій кількості олії з двох сторін до рум'яності.

    Зараз читають:Салат “Юрча” з кабачків на зиму: 10 швидких рецептів

    3. Цибульні кільця в клярі та панірувальних сухарях

    Через сухарів такі цибульні кільця виходять хрусткими.

    Тобі знадобиться: 3 цибулини, 3 яйця, 1/2 склянки борошна, 1 склянка панірувальних сухарів, спеції.

    Приготування: Збий яйця зі спеціями. Наріж цибулю досить широкими кільцями. Вмочіть їх в борошно, потім – в яйце, а далі – в панірувальні сухарі. Після чого – знову в яйце та сухарі. Обсмаж цибулинні кільця до золотистості у великій кількості олії.

    4. Цибульні кільця у сметанному клярі

    Кількість води регулюй за консистенцією кляру.

    Тобі знадобиться: 2 цибулини, 1 ст. сметани, 2 яйця, 6 ст. борошна, спеції, 50 мл води.

    Приготування: Віночком змішай яйця, сметану, борошно та спеції. Додай трохи води, щоб кляр був як густа сметана. Вмочіть в нього цибулинні кільця і обсмаж до золотистості у великій кількості олії.

    5. Мариновані цибульні кільця у клярі

    Це рецепт для тих, хто не любить гіркоту цибулі в закусках.

    Тобі знадобиться: 3 цибулини, 2 склянки окропу, 2 ст.л. оцту, 1 яйце, 5 ст.л. муки|борошна|, 1 ч.л. паприки, спеції.

    Змішай яйце, борошно, спеції і трохи води до потрібної консистенції кляру. Наріж цибулю кільцями середньої товщини і залий окропом з оцтом на 10 хвилин. Після чого дістань цибульні кільця з маринаду, обсуши їх серветками, вмокни в кляр і обсмаж у великій кількості олії.

    6. Цибульні кільця в клярі з розпушувачем

    Ці кільця обов'язково треба смажити у фритюрі, так що бери більше масла.

    Зараз читають:Базилік на зиму: 20 рецептів, які сподобаються усій родині

    Тобі знадобиться: 4 цибулини, 300 г борошна, 2 ч. л. розпушувача, 2 яйця, 350 мл молока, 250 г панірувальних сухарів, спеції.

    Приготування: Наріж цибулю кільцями завтовшки приблизно по сантиметру. Змішай борошно з розпушувачем та спеціями. Віночком зби яйця з молоком, додай борошно і перемішай кляр. Обмакни цибульні кільця в кляр, що вийшов, і обваляй в панірувальних сухарях. Обсмаж їх порціями у фритюрі до золотистості.

    7. Цибульні кільця у клярі з сиром

    Щоб вони не були надто жирними, після обсмажування викладай їх на паперові серветки.

    Тобі знадобиться: 2 цибулини, 100 г твердого сиру, 5 яєць, 250 г борошна, 250 г панірувальних сухарів, спеції.

    Приготування: Наріж цибулю досить широкими кільцями. Виклади в кільця більші за смужку сиру такої ж ширини, щоб вони були повністю по периметру.

    Потім вклади всередину кільця цибулі поменше – щоб сир був між двома кільцями цибулі. Обмакни кільця в борошно, яйце, сухарі, а потім знову в яйце і сухарі. Обсмаж їх у великій кількості олії до золотистості.

    8. Цибульні кільця у пісному клярі

    Відмінний рецепт без яєць, молока чи сметани – дуже смачно.

    Тобі знадобиться: 1 склянка борошна, 200 мл води, 2 цибулини, спеції.

    Приготування: Наріж цибулю кільцями середньої товщини та обдай їх окропом. Змішай борошно зі спеціями, повільно влий воду і перемішай кляр до однорідності. Вмочіть кільця цибулі в кляр і обсмаж до золотистості у великій кількості масла.

    Зараз читають:20 чудових салатів на Новий рік 2024

    9. Цибульні кільця у пивному клярі

    Найкраще підійде світле пиво без ароматизаторів та добавок.

    Тобі знадобиться: 2 цибулини, 150 г муки|борошна|, 250 мл пива, 1 ч.л. розпушувача, спеції.

    Приготування: Наріж цибулю широкими кільцями і злегка присип борошном. Змішай решту інгредієнтів до однорідності в кляр. Обмакни кільця в цей кляр і обсмаж до золотистості у великій кількості олії.

    10. Цибульні кільця у клярі на кефірі

    Замість кефіру можна взяти молоко, сметану або кисле молоко.

    Тобі знадобиться: 2 цибулини, 1 склянка кефіру, 1 яйце, 1/2 склянки борошна, спеції.

    Приготування: Наріж цибулю кільцями і злегка присип їх мукою. Віночком збий кефір, яйце, борошно та спеції до однорідності. Вмочіть цибульні кільця і обсмаж все у фритюрі до золотистості.

    11. Цибульні кільця у майонезному клярі

    Якщо хочеш, щоб кляр був рихлішим, додай щіпку розпушувача або гашеної соди.

    Тобі знадобиться: 2 цибулини, 3 яйця, 6 ст. муки|борошна|, 4 ст.л. майонезу, спеції.

    За допомогою віночка або міксера змішай усі інгредієнти для кляру до однорідності. Наріж цибулю широкими кільцями, вмочіть їх у кляр і обсмаж до золотистості з двох сторін.

    12. Цибульні кільця у клярі на мінералці

    Потрібна саме сильногазована мінералка – вона зробить повітряний кляр.

    Тобі знадобиться: 2-3 цибулини, 180 мл газованої мінералки, 100 г борошна, спеції.

    Приготування: Віночком змішай мінералку, борошно та спеції до однорідності. Вмочіть широкі цибульні кільця в цей кляр і обсмаж їх до золотистості у великій кількості олії.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *