15 простих способів приготувати печиво мигдальне

Домашня випічка хороша тим, що вона може бути дуже різноманітною. Наприклад, печиво – це не лише пісочне, сирне чи інше звичне тісто. Сьогодні пропонуємо тобі зробити мигдальне печиво, яке особливо популярне у французькій кухні. Розповідаємо 15 найкращих рецептів!

Зміст

  • 1. Мигдальне печиво – класичний рецепт
  • 2. Мигдальне печиво з коньяком
  • 3. Мигдальне печиво із сирого мигдалю
  • 4. Мигдальне печиво з какао
  • 5. Мигдальне печиво на варених жовтках
  • 6. Мигдальне печиво з апельсиновою цедрою
  • 7. Мигдальне печиво з шоколадним прошарком
  • 8. Мигдальне печиво на сметані
  • 9. Шоколадно-мигдальне печиво
  • 10. Мигдальне печиво на вершковому маслі
  • 11. Мигдальне печиво з бананом
  • 12. Мигдальне печиво з фініками без випічки
  • 13. Пісне мигдальне печиво
  • 14. ПП мигдальне печиво
  • 15. Мигдальне печиво з лимоном
  • 1. Мигдальне печиво – класичний рецепт

    Саме за таким принципом готуються макаруни. Отже, можеш зібрати їх по дві штуки з начинкою.

    Тобі знадобиться: 85 г цукрової пудри, 85 г мигдального борошна, 1 яєчний білок.

    Приготування: Змішай борошно, що просіює, з цукровою пудрою. Окремо зби білок до стійких піків і в кілька прийомів додай до нього сухі інгредієнти. Перемішайте тісто, викладіть на пергамент кругле печиво ложкою і випікайте його 15-20 хвилин в духовці при 180 градусах.

    2. Мигдальне печиво з коньяком

    Замість ковзана можна взяти бренді чи ароматний лікер Амаретто.

    Тобі знадобиться: 200 г мигдального борошна, 1 яйце, 100 г цукру, 1 ст. какао, 1 ч.л. розпушувача, 1 ст.л. коньяку, цукрова пудра, мигдаль.

    Приготування: Зби яйце з цукром до пишності і додай коньяк. Після чого додай просіяне мигдальне борошно, розпушувач і какао. З отриманого тесту сформуй невеликі кульки, обваляй їх у цукровій пудрі та прикрась ядрами мигдалю. Випікай печиво 15 хвилин|мінути| в духовці при 180 градусах.

    3. Мигдальне печиво із сирого мигдалю

    Можна навіть використовувати неочищений мигдаль.

    Тобі знадобиться: 130 г яєчних білків, 400 г цукру, 230 г мигдалю, 1 щіпка солі.

    Приготування: Подрібніть в крихту 250 г цукру з мигдалем – чим дрібніше, тим краще. Збий до піків білки з сіллю і в процесі – поступово додай цукор, що залишився. Акуратно змішай обидві маси та виклади печиво на пергамент за допомогою кондитерського мішка. Випікай печиво в духовці 30-35 хвилин|мінути| при 140 градусах.

    Зараз читають:15 салатів з буряків на зиму, які завжди виходять смачними

    4. Мигдальне печиво з какао

    Таке печиво виходить із гарними апетитними тріщинами.

    Тобі знадобиться: 200 г мигдального борошна, 1 яйце, 100 г цукру, 2 ст. какао, 1 ч.л. розпушувача, 2 щіпки ваніліну, 2 щіпки кориці.

    Збий яйце з цукром до піни. Додай сухі інгредієнти, що просіяють, вимішай тісто і сформуй кульки. Виклади печиво на пергамент та випікай у духовці 15 хвилин при 180 градусах.

    5. Мигдальне печиво на варених жовтках

    Дуже незвичайний спосіб приготування тіста, який точно заслуговує на увагу.

    Тобі знадобиться: 280 г вершкового масла, 300 г борошна, 7 г розпушувача, 50 г мигдального борошна, 70 г цукрової пудри, 60 г варених жовтків, густе варення, 40 г мигдалю, 1 щіпка солі.

    Приготування: Змішай борошно, розпушувач і сіль з тертим холодним вершковим маслом, перетріть все в крихту. Потім додай мигдальне борошно, цукрову пудру та розім'яті вилкою жовтки.

    Вимішай тісто до однорідності, відправ його на 1 годину в холодильник, сформуй невелике печиво і в кожному зроби поглиблення. Виклади туди трохи варення, посип все подрібненим мигдалем і випікай заготовки 15-20 хвилин у духовці при 180 градусах.

    6. Мигдальне печиво з апельсиновою цедрою

    Щоб зробити печиво ще ароматнішим, додай трохи кориці та спецій.

    Тобі знадобиться: 250 г мигдального борошна, 85 г цукрової пудри, 3 яєчні жовтки, 1 ст.л. розтопленого вершкового масла|мастила|, 1/2 апельсина, 1 ч.л. розпушувача, 1 ч.л. ванільного цукру.

    Зніми цедру з половинки апельсина і змішай всі інгредієнти до однорідності. Сформуй невеликі кульки, приплюсни їх і за бажанням присип цукровою пудрою. Випікай печиво 15-20 хвилин|мінути| в духовці при 180 градусах.

    7. Мигдальне печиво з шоколадним прошарком

    Неймовірно смачне мигдальне печиво спеціально для ласунів.

    Тобі знадобиться: 300 г мигдального борошна, 100 г шоколаду, 150 г цукру, 3 ст. пшеничного борошна, 3 яєчні білки, 100 г вершкового сиру, 1 щіпка солі.

    Приготування: Збийте білки з цукром і сіллю до піків. Поступово додай звичайне та мигдальне борошно, перемішай тісто і виклади печиво ложкою на пергамент. Випікай його 15 хвилин|мінути| при 180 градусах. За цей час змішай розтоплений шоколад із вершковим сиром. Змасти нижню сторону печива кремом та збери їх по дві штуки.

    Зараз читають:15 простих рецептів шарлотки з персиками

    8. Мигдальне печиво на сметані

    Перед випіканням можна присипати печиво рубаними горіхами.

    Тобі знадобиться: 70 г вершкового масла|мастила|, 2 ст.л. сметани, 13 ст. мигдального борошна, 70 г цукру, 1 яйце.

    Приготування: Зби м'яке вершкове масло з цукром, а потім додай яйце і сметану. Поступово додай мигдалеву муку|борошно| і вимішай тісто. Відправ його на 1 годину в холодильник, сформуй і випікай печиво 20-30 хвилин в духовці при 170 градусах.

    9. Шоколадно-мигдальне печиво

    Рекомендуємо використовувати якісний гіркий шоколад для багатства смаків.

    Тобі знадобиться: 4 яєчні білки, 2,5 склянки цукрової пудри, 3 ст.л. какао, 2 ст. муки|борошна|, 1 ч.л. розчинної кави, 1 ст.л. води, 1 склянка мигдалю, 100 г шоколаду.

    Приготування: Збий білки до піків з цукровою пудрою, що просіяє. Додай каву, борошно, какао та воду, і знову збий. Потім втрути рубаний мигдаль і шоколад. Виклади печиво ложкою на пергамент і випікай його в духовці 15 хвилин|мінути| при 180 градусах.

    10. Мигдальне печиво на вершковому маслі

    У цього печива більш звична текстура, але той самий яскравий мигдальний смак.

    Тобі знадобиться: 150 г пшеничного борошна, 100 г мигдального борошна, 150 г вершкового масла, 110 г цукрової пудри, 1 яйце, 50 г какао, 1 щіпка солі.

    Приготування: Збий м'яке вершкове масло з цукровою пудрою та сіллю. Додай яйце, а потім – обидва види борошна та какао. Вимішай тісто, сформуй печиво та випікай його в духовці близько 30 хвилин при 160 градусах.

    11. Мигдальне печиво з бананом

    Не тільки смачне, але ще й корисне – без цукру та пшеничного борошна.

    Тобі знадобиться: 1 склянка мигдального борошна, 1 щіпка соди, 1 щіпка кориці, 1 щіпка солі, 2 банана, 1 ч.л. меду.

    Приготування: У блендері збий банани з медом, додай решту інгредієнтів і перемішай тісто. Виклади печиво ложкою на пергамент та випікай печиво приблизно 25 хвилин у духовці при 180 градусах.

    12. Мигдальне печиво з фініками без випічки

    Ще один оригінальний ПП рецепт мигдального печива, хоч і не найпростіший за інгредієнтами.

    Зараз читають:15 ПП салатів з авокадо, перед якими неможливо встояти

    Тобі знадобиться: 1 склянка мигдалю, 10 фініків, 1/2 склянки мигдальної або кокосової олії, 2 ч.л. какао, 1 ч.л. ванільного екстракту, 1 ч.л. солі.

    Приготування: У блендері зби мигдаль в крихту, додай фініки і мигдальне масло, і знову збий. Додай сіль, ванільний екстракт і какао, і збий ще раз. Сформуй з тіста невелике печиво і відправ його застигати в холодильник на пару годин.

    13. Пісне мигдальне печиво

    Оригінальний рецепт, де як рідкий компонент використовується апельсиновий сік.

    Тобі знадобиться: 220 г борошна, 120 г мигдалю, 100 г цукру, 100 мл апельсинового соку, 50 мл олії, 1 ч.л. лимонної цедри, 4 г розпушувача.

    Приготування: Подрібни в блендері мигдаль із цукром. Додай просіяне борошно, розпушувач та лимонну цедру. Влий апельсиновий сік з олією, вимішай тісто і сформуй невелике печиво. Випікай його 15 хвилин|мінути| в духовці при 180 градусах.

    14. ПП мигдальне печиво

    Щоб отримати гарні тріщини при випіканні, присип печиво рисовим борошном або сухими кокосовими вершками.

    Тобі знадобиться: 100 мл мигдального молока, 60 г меду, 50 г кокосової олії, 80 г мигдального борошна, 1 ч.л. розпушувача, 140 г кукурудзяного крохмалю, спеції.

    Розтопи мед з кокосовим маслом, додай мигдальне молоко і перемішай. Додай мигдальне борошно зі спеціями та розпушувачем, а потім додай крохмаль частинами. Залиш тісто на 10 хвилин|мінути|, виклади печиво ложкою на пергамент і випікай його в духовці 15-20 хвилин|мінути| до рум'яності при 180 градусах.

    15. Мигдальне печиво з лимоном

    Коли просто цедри у тесті недостатньо – вибирай цей рецепт!

    Тобі знадобиться: 2 яйця, 200 г мигдалю, 200 г борошна, 1 ст. лимонної цедри, 100 г цукру, 3 ст. коричневого цукру, 1 ст. лимонного соку, 1 яєчний жовток, 3 лимони, 200 г вершкового масла|мастила|.

    Приготування: Подрібни мигдаль у крихту і змішай його з цукром, м'яким вершковим маслом, борошном, яйцями та лимонним соком. Вимішай і відправте тісто на 1-2 години в холодильник. Розкатай його в ковбаску і наріж шайбочками по 5 мм завтовшки і близько 5 см у діаметрі. Зверху виклади тонкі кружечки лимона і посип все коричневим цукром. Відправте печиво в духовку на 15-20 хвилин при 180 градусах.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *