Здивуй домашніх і гостей — подай до обіду сирний суп з сердечками

Що це за обід, якщо він не починається з чогось ріденького, інформує Ukr.Media.

Будь то борщ, окрошка або звичайний суп, перша страва відповідає за всі наступні. Тому суп повинен бути — пальчики оближеш. І рецептом саме такої першої страви ми хочемо з вами поділитися. До речі, для приготування цієї смакоти вам знадобляться звичайні інгредієнти. Почнемо хоча б з курячих сердечок.

Інгредієнти:

  • Куряче серце — 600 г
  • Плавлений сир — 100 г
  • Картопля — 4-5 шт.
  • Морква — 1 шт.
  • Цибуля — 1 шт.
  • Локшина — 50-100 г
  • Лавровий лист — 1 шт.
  • Курячий бульйон — 600 мл
  • Сіль — за смаком
  • Чорний перець (мелений) — за смаком

Як приготувати сирний суп з сердечками на обід:

  • Сердечка промийте під проточною водою, розріжте кожне навпіл. Видаліть жир, пальцями приберіть кров'яні згустки всередині. Знову гарненько промийте половинки.
  • Картоплю, цибулю та моркву очистить від шкірки. Картоплю наріжте кубиками, моркву — соломкою, а цибулю за бажанням. Цибулю і моркву обсмажте на розігрітій олії кілька хвилин.
  • Через 5 хвилин перекладіть на сковороду курячі сердечка, ці інгредієнти тушкуйте 15 хвилин. В процесі можете додати сіль і мелений перець. Поставте на вогонь каструлю з бульйоном.
  • Коли бульйон закипить, додайте у картоплю, вміст сковорідки і локшину. Готуйте суп хвилин 8-10. За цей час картопля має розм'якнути.
  • Далі вимкніть вогонь, перекладіть в суп плавлений сирок, нарізаний кубиками, і гарненько все перемішайте. У кінці також додаємо лавровий лист або зелень за смаком.
  • Приємного апетиту.

    Джерело: ukr.media

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *