Смажений болгарський перець з часником та помідорами: готую одразу подвійну порцію

Тепер готую відразу штук по 10-12 — і знову нічого не залишається.

Я ще нікого не зустрічала, кому б не сподобалася ця страва! Спробуйте, якщо раніше так не готували. Найсмачніша закуска!

Інгредієнти:

  • Перець болгарський 7-8 шт.
  • Часник 6-7 зуб.
  • Помідори 2-3 шт.
  • Оцет яблучний або столовий 9% — 1 ч.л.
  • Зелень
  • Сіль
  • Соняшникова олія (для смаження)

Приготування:

Перець мию, витираю насухо і надрізаю зверху.

Нарізаю часник на тонкі пластинки, а помідори кружечками. Якщо помідори великі — розрізаю кружечки ще на кілька частин.

А тепер начиняю перчики. В середину кладу по 2-3 пластинки часнику і по 2-3 шматочки помідора.

Так, я не видаляю насіння з перцю! Смажу разом з ними. Так страва виходить більш ароматною і соковитою! Коли перчик готовий — серединку дуже просто прибрати. І часник також прибираю — він тут для аромату (але за бажанням можна залишити).

Викладаю перчики на сковорідку з розігрітою рослинною олією. Солю і готую під кришкою до рум'яної скоринки. Періодично відкриваю кришку і перевертаю перці.

Бризки є, звісно. Але можна, наприклад, зняти сковорідку з вогню, потім відкрити кришку і перевернути перці. І знову поставити на вогонь.

Готовий перець викладаю на тарілку, заправляю оцтом і посипаю зеленню. Все! Можна подавати! Аромат неймовірний! Це дуже-дуже смачно! З будь-яким гарніром, з м'ясними стравами або просто так, без нічого. Тому я готую такий перчик дуже часто. І не набридає!

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *