Створи своє майбутнє сьогодні з transformACTION 2021!

NO LIMITS: transformACTION 2021 © прес-служба

Ти хочеш бути в тренді діджиталізації? Мрієш про успішне майбутнє та бачиш себе бізнесовою людиною, але не знаєш з чого розпочати? З безкоштовного бізнес онлайн-марафона з багатьма практичними кейсами! Сідай й читай.

Що це таке?

NO LIMITS: transformACTION 2021 — це перший в Україні онлайн бізнес-марафон, на якому протягом 7 днів, 24 годин у форматі нон-стоп онлайн відомі бізнес-тренери, діджитал-трендсетери та коучі викладатимуть головні принципи ведення як онлайн, так і офлайн бізнесу: ділитимуться реальними кейсами про успіх, аналізуватимуть приклади компаній та мільйонерів, читатимуть лекції та проводитимуть майстер-класи.

Ти просто маєш зареєструватися, якщо слова “дизайн”, “діджитал”, “маркетинг”, “менеджмент” та “саморозвиток” — ключові у твоєму персональному плані розвитку на майбутнє. Та навіть якщо ти тільки чула про це —  тебе можуть насправді зацікавити теми, які будуть розкриватися на безкоштовному бізнес-марафоні. Тому що прослухавши лекції сьогодні, завтра ти вже зможеш ними користуватись. NO LIMITS: transformACTION 2021 — це точка запуску принципово нового освітнього простору із новаторськими підходами до дистанційного навчання та концепцією селф-ліфту замість класичної системи e-learning.

Навіщо тобі NO LIMITS: transformACTION 2021?

Бо ти сучасна, продвинута, діджиталізована та обізнана дівчина, а чи може така не зацікавитися наймасштабнішою діджитал-подією в Україні? Адже ключова тема семиденного безпрецедентного в Україні безкоштовного бізнес-марафону — трансформація як відповідь на сучасні реалії та зміни в офлайн- та онлайн-просторах. Головна мета цього надзвичайного заходу — марафону бізнес-ідей — мотивувати та забезпечити слухачів актуальним особистим та бізнес-досвідом, інсайтами, ідеями для росту та саморозвитку.

До речі, під час марафону ти безкоштовно отримаєш нешаблонний досвід, практичні знання та навички, які буде легко одразу застосувати на практиці. Не віриш? Зареєструйся, а потім ми разом подивимось, як все круто почне змінюватися у твоєму житті!

NO LIMITS: transformACTION 2021 © прес-служба

Хто там буде?

Ти знаєш, хто такий Девід Лінч? Так, той самий, що зняв культовий серіал Twin Peaks та заснував свою кіноімперію — одна з ключових фігур у сучасній кіноіндустрії світу та крутий експерт у візуальному форматі.  А хто така Катерина Серебрянська? Саме вона стала кумиром сучасних гімнасток та створила нову бізнесову спортивну модель. Ще на марофоні NO LIMITS: transformACTION 2021 своїм досвідом з тобою поділяться:

  • Консультант топ-менеджменту компаній зі списку Fortune-500 Джим Багнола;
  • Експерт у галузі зеленого будівництва Джеффрі Абрамсон;
  • Бізнес-консультант та автор книги “Getting Things Done: The Art of Stress-Free Productivity”, Девід Аллен;
  • Фінансист зі світовим іменем — Харіш Натараджан;
  • Відомий педагог та методолог Боб Рот.

І ще 20+ відомих світових експертів у бізнесі та діджиталі, маркетингу, менеджменті та дизайні. Повір, цей досвід — безцінний.

Скільки це коштує?

Ти можеш долучитися до івенту БЕЗКОШТОВНО. Саме так, за NO LIMITS: transformACTION 2021 тобі не треба платити ані копійчини, а ти знаєш, скільки можуть коштувати бізнес-тренінги. Засновники цього діджитал-івенту створили можливість отримати нові знання на абсолютно безкоштовній основі.

Тобі нічого не потрібно робити додатково, не треба купувати посібники, потім лекції, тощо. Тобі потрібні: вільний час на саморозвиток упродовж 7 днів марафону бізнес-ідей, гарний доступ до мережі wi-fi та велике бажання змінюватись. Навіть, якщо бажання не велике, повір — трансформація розпочнеться сама собою: ти надихнешся та вже сьогодні почнеш моделювати своє завтра. Отже реєструйся!

Форма реєстрації на сайті заходу дуже проста та доступна. Вся інформація, як того потребує сучасність — на сайті платформи LIFTA.SPACE та в соціальних мережах Facebook, LinkedIn, Instagram.

Не зволікай! Реєструйся просто зараз!!

Джерело: lady.tochka.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *