Курячі котлети вважаються дієтичною стравою, так як в ній знижена кількість жирів. Однак через це котлети можуть вийти сухими, інформує Ukr.Media.
Досвідчені кулінари вважають, що цього можна уникнути, якщо доповнити фарш різними компонентами.
По-перше, в фарш можна додати вершкове масло, яке надасть необхідної жирності м'ясу, зробить смак більш ніжним і вершковим. Можна додати по невеликому шматочку масла в кожну котлетку або натерти заморожений продукт прямо в фарш.
По-друге, фаршу не зашкодить невелика кількість томатного соку або томатної пасти. Цей інгредієнт зробить котлети ще більш ніжними і незвичайними на смак. Крім того, такі котлети не розваляться під час приготування.
По-третє, до складу фаршу можна додати сметану. Це незвичайне рішення, яке зробить смак готових котлет більш насиченим, а саму страву зробить однорідною і соковитою. Для цього на 0,5 кг фаршу додають 100 г сметани.
Джерело: ukr.media