Іноді хочеться порадувати близьких якою-небудь новою і незвичною закускою. Тому ми ділимося з вами цим рецептом. Такі помідори можна подавати хоч кожен день. Але якщо ви поставите їх на святковий стіл, усі ваші знайомі будуть просити рецепт їх приготування, інформує Ukr.Media.
Необхідні продукти:
2 кілограми помідорів
100 грамів цукру
60 мілілітрів 9% оцту
60 мл рослинної олії
2 столові ложки солі
2 перці
2 головки часнику
60 грамів петрушки
Починаємо приготування:
Помідори промиваємо, видаляємо плодоніжки і нарізаємо часточками. Потім перекладаємо їх у стерилізовану банку.
Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо шматочками. Ріжемо великими шматочками петрушку. Часник очищаємо і нарізаємо великими шматочками.
Всі підготовлені овочі перекладаємо в чашу блендера, додаємо сіль, цукор і вливаємо оцет з рослинною олією. Все перемелюємо до стану однорідної кашки.
Цей маринад виливаємо в помідори і закриваємо банку кришкою. Банку кладемо на бік і кілька разів прокатуємо, щоб соус рівномірно розподілився між помідорами.
Помідори ставимо в холодильник мінімум на 1 добу. Через відведений час їх можна подавати до столу.