
7 звичок, які повинні мати діабетики, щоб зберегти своє здоров’я на більш тривалий час
Діабетикам потрібно розвинути у себе кілька важливих
Науково медичний портал Кіровоградщини
Корисні науково-медичні публікації
Діабетикам потрібно розвинути у себе кілька важливих
Від шизофренії до онкології. Розвиток науки зробив крок далеко вперед, тому людство привідкрило завісу таємниці над причинами розвитку багатьох небезпечних захворювань, інформує Ukr.Media. Деякі з них є наслідком поганої генетики, коли батьки передають недуги
Дефіцит вітамінів групи В можна визначити за кількома ознаками. Вітаміни групи B (загалом їх сім) — найбільш "енергійні" з усіх елементів, оскільки саме вони допомагають перетворювати з'їдені калорії на енергію. І один з найважливіших вітамінів — вітамін В12,
Паприка — одна з найпоширеніших
Багатьом знайомий стан, коли навіть після довгого відпочинку і міцного сну вас не покидає втома. Ви постійно відчуваєте себе так, наче цілими днями розвантажували вагони, а не займалися простими й звичними справами, інформує Ukr.Media. Подібні відчуття можуть бути
Ви впевнені, що знаєте?? Всі знають, що таке медична (або хірургічна) маска, передає Ukr.Media. Вона призначена для того, щоб перешкоджати поширенню мікробів, бактерій і хвороб. Для медпрацівників це перший рівень захисту від інфекції при роботі з хворими. А для людей з
Яким людям все ж варто з обережністю вживати каву. Заведено вважати, що кава підвищує кров'яний тиск. Однак дослідження це не підтверджують. Якщо кофеїн і здатний погіршити здоров'я гіпертоніків, то тільки через опосередкований вплив: кава володіє стимулюючим
Кількість вживаного білка може варіюватися залежно від потреб організму людини. Деякі експерти стверджують, що підвищений вміст білків у споживаних продуктах може призвести до погіршення самопочуття і здоров'я в цілому. Що ж є насправді? Яка норма є
Деякі овочі можуть нашкодити здоров'ю
Чому нам хочеться посолити їжу. Палітра смакових пристрастей у людини формується під впливом безлічі факторів. Саме тому, напевно, не існує людей, які б мали повністю ідентичні гастрономічні уподобання. Багато харчових звичок формуються в дитинстві. На думку