Після ішемічної хвороби серця, рак є другою найпоширенішою причиною смерті в світі. Аби знизити ризик захворювання на рак, варто підтримувати здорову вагу тіла, дотримуватися збалансованої дієти та уникати канцерогенів, що викликають рак.
Тож, аби убезпечити себе, варто уникати таких продуктів:
Водночас є корисні продукти, здатні допомогти онкохворим пацієнтам, зокрема під час проходження хімієтерапії. Наприклад, вівсянка, авокадо, яйця, м’ясний бульйон, гарбузове насіння, горіхи, броколі та інші хрестоцвіті овочі. Також не варто вірити міфами на кшталт «прийом колагену провокує рак» чи «ехінацея викликає рак», адже навпаки екстракти ехінацеї можуть пригнічувати ріст ракових клітин і навіть викликати їхню загибель.
Але, окрім здорового харчування, варто регулярно проходити діагностику, аби виявити онкологічне захворювання на ранніх стадіях. Допоможе у цьому онкологічна клініка Anadolu — медичний центр зі світовим ім’ям.
Клініка співпрацює з госпіталем John Hopkins Medicine у США та входить до 10 найкращих медичних клінік світу. Пацієнти проходять діагностику за допомогою надсучасного обладнання та отримують консультації від визнаних світових професіоналів. Додатково, Anadolu забезпечує надання безкоштовної другої думки для всіх охочих.
Anadolu — ваш надійний партнер, який допоможе вилікуватись швидко та безпечно.
Джерело: dietcenter.com.ua