8 легких рецептів курячої грудки в беконі в духовці

Всі любителі курки знають, що курячі грудки досить просто пересушити. Відмінне вирішення такої проблеми – приготувати її у беконі. Сьогодні поділимося з тобою добіркою рецептів, як краще зробити це у духовці. Зібрали найвдаліші варіанти!

Зміст

  • 1. Курячі грудки в беконі з часником
  • 2. Курячі грудки з грибами в беконі
  • 3. Куряча грудка з сиром у беконі
  • 4. Курячі грудки в беконі з картоплею
  • 5. Курячі грудки в беконі з сирним сиром і в'яленими помідорами
  • 6. Курячі грудки в беконі з блакитним сиром
  • 7. Курячі грудки в беконі в медовому маринаді
  • 8. Курячі грудки барбекю в беконі
  • 1. Курячі грудки в беконі з часником

    Ароматна, рум'яна, дуже смачна – як тут встояти?

    Тобі знадобиться: 2 курячі філе, 4 скибочки бекону, 4 зубчики часнику, спеції.

    Приготування: Наріж часник пластинками. Зроби у філе надрізи і нашпигуй часником. Натріть курку спеціями, оберни слайсами бекону, виклади у форму для запікання і відправь на 40 хвилин у духовку при 180 градусах.

    2. Курячі грудки з грибами в беконі

    Соковите куряче філе з духовки, ще й начинкою – ідеально просто так і на свято.

    Тобі знадобиться: 2 курячі грудки, 150 г печериць, 150 г вершкового сиру, 150 г бекону, 1 ч.л. дижонської гірчиці, спеції, вершкове масло.

    Зараз читають:Брусниця на зиму: 20 найкращих рецептів заготівель

    Приготування: Подрібни та обсмаж печериці в вершковому маслі. Змішай їх із сиром, спеціями та гірчицею. Надріж курячі грудки, розгорни книжкою і тонко відбий через плівку. Виклади грибну начинку, загорни рулетки та оберни кожен слайсами бекону. Відправте в духовку на 25-30 хвилин при 180 градусах.

    3. Куряча грудка з сиром у беконі

    Такі рулетики можна зробити будь-якого розміру – із цілого філе чи шматочками.

    Тобі знадобиться: 400 г курячого філе, 70 г твердого сиру, 100 г бекону, спеції.

    Приготування: Довільно наріж куряче філе і відби його в тонкі відбивні. Приправ та виклади на кожну тертий сир. Згорни рулетики і загорни їх у слайси бекону. Відправте на 20-25 хвилин в духовку при 180 градусах.

    4. Курячі грудки в беконі з картоплею

    Розповідаємо, як приготувати курячі рулетики одразу з гарніром.

    Тобі знадобиться: 400 г курячого філе, 6 слайсів бекону, 2 ст. жирної сметани, 5 гілочок зелені, 3 зубчики часнику, 80 г сиру за смаком, 400 г картоплі, спеції, олія.

    Приготування: Довільно наріж картопля, змішай його з олією та спеціями, виклади у форму і відправь на 20-30 хвилин у духовку при 180 градусах. Надріж куряче філе, зробивши кишеньки. Змішай тертий сир, сметану, подрібнену зелень та часник. Наповни ці кишеньки, обгорни кожне філе беконом, виклади їх на картоплю і запікай ще 30 хвилин.

    Зараз читають:Помідори з базиліком на зиму: 20 простих та швидких рецептів

    5. Курячі грудки в беконі з сирним сиром і в'яленими помідорами

    Можеш взяти звичайний сир або з будь-якими добавками на власний розсуд.

    Тобі знадобиться: 600 г курячого філе, 150 г бекону, 120 г сирного сиру, 2 в'ялені помідори, 3 гілочки кропу, спеції.

    Приготування: Подрібни зелень та помідори, і змішай їх із сирним сиром. Наріж куряче філе на великі відбивні, відбий, приправ та змасти сирною масою. Згорни рулетики, оберни все беконом і відправь на півгодини в духовку при 180 градусах.

    6. Курячі грудки в беконі з блакитним сиром

    Такий рецепт точно порадує навіть поціновувачів вишуканої кухні.

    Тобі знадобиться: 4 курячі філе, 70 г блакитного сиру, 4 ч.л. зернистої гірчиці, 120 г бекону.

    Зроби у філе надрізи і наповни ці кишеньки гірчицею. Вклади в кожен по скибочці сиру і натріть курку спеціями. Оберни все в тонкі слайси бекону і відправ на півгодини в духовку при 180 градусах.

    Зараз читають:20 найсмачніших рецептів пісного хліба

    7. Курячі грудки в беконі в медовому маринаді

    Соєво-медовий маринад надає курці неповторного смаку, який нікого не залишить байдужим.

    Тобі знадобиться: 2 курячі філе, 140 г бекону, 2 ст.л. соєвого соусу, 1 ч.л. меду, 1 ч.л. гірчиці, 1 ст. лимонного соку, спеції.

    Приготування: Наріж куряче філе довгими смужками. Змішай соєвий соус та інші інгредієнти для маринаду, і замаринуй у ньому курку на 20 хвилин. Оберни кожен шматочок у смужку бекону, виклади на пергамент і запікай близько 20 хвилин при 180 градусах у духовці.

    8. Курячі грудки барбекю в беконі

    Цікава інтерпретація дуже простої та доступної страви.

    Тобі знадобиться: 6 курячих філе, 12 скибочок бекону, 180 г сулугуні, 2 ст.л. зернистої гірчиці, 4 ст. соусу барбекю, спеції.

    Приготування: Надріж куряче філе, щоб зробити кишеню. Натріть кожне філе спеціями, змасти їх гірчицею зовні і всередині і вклади скибочки сулугуні в ці кишеньки. Оберни курку слайсами бекону. Змішай соус барбекю з 1-2 ложками води та змасти їм курку за допомогою пензлика. Відправте в духовку на 20-25 хвилин при 180 градусах. У процесі ще кілька разів змасти курку розведеним соусом барбекю.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *