20 приголомшливих рецептів глазурі для паски

Складно уявити собі паску без глазурі. В міру солодкою, смачною і такою, що не облазить, не розтікається і не обсипається. Розповідаємо 20 відмінних рецептів, як приготувати глазур для паски – від класичних до оригінальних, ПП та пісних варіантів!

Зміст

  • 1. Глазур на желатині для паски
  • 2. Глазур із цукрової пудри для паски
  • 3. Глазур з білків для паски на Великдень
  • 4. Шоколадна глазур для паски
  • 5. Цукрова глазур для паски
  • 6. Глазур без цукру та яєць для паски
  • 7. Глазур на аквафабі для паски
  • 8. Глазур зі згущеним молоком для паски
  • 9. Заварна глазур для паски
  • 10. Глазур з лимонним соком і вершковим маслом для паски
  • 11. Вершкова глазур для паски на Великдень
  • 12. Глазур з білим шоколадом для паски
  • 13. Глазур з агар-агаром для паски
  • 14. Глазур із сирного сиру для паски
  • 15. Глазур зі сметани та какао для паски
  • 16. Глазур на молоці для паски
  • 17. Глазур з маршмеллоу для паски
  • 18. Глазур на альбумін для паски
  • 19. Глазур із сухого молока для паски
  • 20. Глазур з какао для паски
  • 1. Глазур на желатині для паски

    Дуже гарна і зовсім не кришиться.

    Тобі знадобиться: 1 ч.л. желатину, 100 г цукрової пудри, 4 ст. води, 1 щіпка ваніліну.

    Залий желатин 2 ложками води, перемішай і залиш на 15-20 хвилин. Змішай цукрову пудру, ванілін і воду, що залишилася. Доведи їх до кипіння на середньому вогні, помішуючи. Зніми сироп, що вийшов з плити, влий в нього желатин і перемішай до розчинення. Міксером збий глазур у кремову масу.

    2. Глазур із цукрової пудри для паски

    Смачна та ароматна глазур з додаванням лимонного соку. До того ж – лише з двох інгредієнтів!

    Тобі знадобиться: 100 г цукрової пудри, 20 мл лимонного соку.

    Приготування: Ретельно змішай цукрову пудру з лимонним соком до однорідної гладкої консистенції. Якщо глазур виходить занадто рідкою, тоді додай трохи більше пудри.

    3. Глазур з білків для паски на Великдень

    Класична великодня глазур, яка дуже добре виглядає з кольоровими посипаннями.

    Тобі знадобиться: 1 яєчний білок, 200 г цукрової пудри, 0,5 ч.л. лимонного соку.

    Зараз читають:20 шикарних рецептів канапе з креветками

    Приготування: Міксером збий білок із цукровою пудрою та лимонним соком до загусання – близько 5-7 хвилин. Додай кілька ложок води, щоб розбавити глазур до консистенції густої сметани.

    4. Шоколадна глазур для паски

    Легкий рецепт глазурі на основі звичайного шоколаду.

    Тобі знадобиться: 100 г шоколаду, 1 ст. рослинного масла.

    Розтопи шоколад з маслом будь-яким зручним способом – на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Перемішай глазур до однорідності.

    5. Цукрова глазур для паски

    Для більш вираженого цитрусового аромату додай трохи більше лимонного соку.

    Тобі знадобиться: 200 г цукру, 75 мл води, 1 ч.л. лимонного соку.

    Приготування: Залийте цукор водою і проваріть до повного розчинення на середньому вогні. Постійно помішувати сироп і проварити його ще 5-6 хвилин при слабкому кипінні. Додай лимонний сік і відправ ємність із сиропом у крижану воду. Застуди масу, постійно помішуючи, і перетріть ще 5-7 хвилин до білого.

    6. Глазур без цукру та яєць для паски

    Простий ПП рецепт, який підійде тим, хто стежить за своїм харчуванням навіть на Великдень.

    Тобі знадобиться: 3 ст. молока, 90 г сухого молока, замінник цукру.

    Приготування: Змішай звичайне молоко та замінник цукру. Поступово всип сухе молоко, постійно помішуючи. Перемішай глазур до однорідності та бажаної консистенції.

    7. Глазур на аквафабі для паски

    Повністю веганська глазур без молочних продуктів та яєць.

    Тобі знадобиться: 40 мл аквафаби, 180 г цукрової пудри, 20 г кукурудзяного крохмалю.

    Приготування: Міксером збий аквафабу в піну. Продовжуючи збивати, поступово додай цукрову пудру, а потім – кукурудзяний крохмаль.

    8. Глазур зі згущеним молоком для паски

    Дуже солодка, на вигляд нагадує білкову глазур і зовсім не обсипається.

    Тобі знадобиться: 5 ст. сухого молока, 6-7 ст. згущеного молока, 1-2 ч.л. лимонного соку.

    Ретельно перемішай всі інгредієнти до однорідності. У готової глазурі має вийти консистенція густої сметани.

    9. Заварна глазур для паски

    Така глазур виходить дуже густою – універсальне рішення!

    Тобі знадобиться: 2 яєчні білки, 250 г цукру, 100 мл води, 2 ч.л. лимонного соку, 1 щіпка солі.

    Приготування: Змішай цукор, воду та лимонний сік. Проварити цей сироп на сильному вогні до загусання. Міксером збий білки із сіллю до пишності. Продовжуючи збивати, влий сюди сироп тонким струмком. Збивай глазур ще кілька хвилин, а потім одразу використовуй її для прикраси пасок.

    Зараз читають:15 відмінних рецептів варення-п'ятихвилинки з абрикосів

    10. Глазур з лимонним соком і вершковим маслом для паски

    Досить довго застигає, тому наносити глазур можна не поспішаючи.

    Тобі знадобиться: 100 г цукрової пудри, 3 ст. лимонного соку, 30 г вершкового масла|мастила|.

    Приготування: Розтопи вершкове масло і додай до нього лимонний сік із цукровою пудрою. Ретельно змішай все до однорідності.

    11. Вершкова глазур для паски на Великдень

    Чим вища жирність вершків, тим краще буде глазур.

    Тобі знадобиться: 50 мл вершків, 30 г вершкового масла|мастила|, 300 г цукрової пудри, ванілін.

    Нагрій вершки з вершковим маслом до його розчинення. Додай цукрову пудру із ваніліном. Міксером збий глазур до густини.

    12. Глазур з білим шоколадом для паски

    Така смачна та красива, що встояти просто неможливо!

    Тобі знадобиться: 100 г білого шоколаду, 150 г цукрової пудри, 2 ст. молока.

    Приготування: Розтопи білий шоколад будь-яким зручним способом. Нагрій молоко із цукровою пудрою до однорідності. Поступово влий гарячий сироп у шоколад до бажаної густоти глазурі.

    13. Глазур з агар-агаром для паски

    Агар-агар гарний тим, що застигає навіть за кімнатної температури.

    Тобі знадобиться: 1 ч.л. агар-агару, 150 г цукрової пудри, 50 мл води, 0,5 ч.л. лимонного соку.

    Приготування: Змішай цукрову пудру, агар-агар та воду. Доведи суміш до кипіння і провари півхвилини. Міксером збивай сироп близько 3 хвилин, додай лимонний сік і збивай далі до загусання.

    14. Глазур із сирного сиру для паски

    Сирний крем та глазур стали дуже популярними останнім часом.

    Тобі знадобиться: 250 г сирного або вершкового сиру, 60 г вершкового масла|мастила|, 200 г цукрової пудри, 1 ч.л. ванільного екстракту, 50 мл молока.

    Приготування: Міксером зби м'яке вершкове масло до пишності. Продовжуючи збивати, поступово додай сирний сир, а за ним – цукрову пудру. Всип ваніль, а наприкінці – трохи молока чи вершків до бажаної консистенції.

    15. Глазур зі сметани та какао для паски

    Зметанна глазур завжди відрізняється неповторною кисломолочною кислинкою.

    Зараз читають:20 найсмачніших рецептів, як приготувати кефаль

    Тобі знадобиться: 50 г вершкового масла|мастила|, 2,5 ст.л. сметани, 2 ст. цукру, 2 ст. какао.

    Нагрій сметану з цукром до розчинення. Додай какао, перемішай віночком і проварити ще трохи, не доводячи до кипіння. Виклади масло|мастило| і ще раз перемішай до однорідності. Зніми густу глазур із вогню і прикрась нею паски.

    16. Глазур на молоці для паски

    Така глазур готується дуже легко, тому з нею справиться кожен.

    Тобі знадобиться: 150 г цукрової пудри, 3 ст. молока.

    Приготування: Закип'яти молоко і просійте цукрову пудру. Змішай їх разом і міксером збий до однорідності.

    17. Глазур з маршмеллоу для паски

    Цікавий і оригінальний варіант глазурі для паски з готових або покупних маршмеллоу.

    Тобі знадобиться: 100 г маршмеллоу, 1 ст. вершкового масла|мастила|, 100 г цукрової пудри, 2 ст.л. лимонного соку.

    Постав сотейник з маршмеллоу, ложкою лимонного соку і вершкового масла на водяну баню. Доведи масу до однорідності, помішуючи. Додай інгредієнти, що залишилися, і ще раз перемішай глазур.

    18. Глазур на альбумін для паски

    Ідеальний вибір для тих, хто боїться сирого білка у своїх рецептах.

    Тобі знадобиться: 5 г альбуміну, 30 мл води, 200 г цукрової пудри, 1 щіпка лимонної кислоти.

    Приготування: Розмішай альбумін у теплій воді. Всип цукрову пудру, акуратно перетри все лопаткою і потім збий глазур міксером 5-7 хвилин на невисокій швидкості. Наприкінці – додай лимонну кислоту. Якщо глазур занадто густа, тоді додай трохи води.

    19. Глазур із сухого молока для паски

    Всього три інгредієнти та найпростіша технологія приготування!

    Тобі знадобиться: 60 г сухого молока, 1 ч.л. цукрової пудри, 20-40 мл води.

    Змішай сухі інгредієнти і поступово влий теплу воду, поки глазур не почне нагадувати густу сметану. Відразу ж використовуй її для прикраси пасок.

    20. Глазур з какао для паски

    Альтернативний рецепт шоколадної глазурі для паски без використання готового шоколаду.

    Тобі знадобиться: 100 г вершкового масла|мастила|, 200 г цукрової пудри, сік 1/2 лимона, 50 г какао.

    Приготування: Розтопи олію на водяній бані. Додай лимонний сік і цукрову пудру, що просіяє, з какао. Лопаткою перемішай глазур до однорідності. Готово!

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *