15 рецептів ідеальної піци з беконом

Піцу можна приготувати з будь-якою начинкою, а робиться вона так просто – що впораються навіть початківці. Цього разу пропонуємо тобі скуштувати ситну та ароматну піцу з беконом. Розповідаємо 15 найкращих рецептів!

Зміст

  • 1. Піца з беконом та помідорами
  • 2. Піца з беконом та вершковим сиром
  • 3. Піца з беконом, болгарським перцем та оливками
  • 4. Піца Карбонара з беконом
  • 5. Піца з беконом та фаршем
  • 6. Піца з беконом, ковбасою та прошутто
  • 7. Піца з беконом та грибами на листковому тесті
  • 8. Піца з білим соусом, беконом та салямі
  • 9. Піца з беконом та ананасом
  • 10. Піца з беконом та кукурудзою
  • 11. Піца з беконом та песто на тортильї
  • 12. Піца з беконом, куркою та огірками
  • 13. Піца з беконом та яйцем
  • 14. Піца з беконом на сковороді
  • 15. Піца з беконом та грушею
  • 1. Піца з беконом та помідорами

    Швидка піца з мінімум інгредієнтів. Зате дуже смачно!

    Тобі знадобиться:
    Для основи: 400 г борошна, 180 мл води, 5 г сухих дріжджів, 1 ст. цукру, 0,5 ч. л. солі, 30 мл оливкової олії.
    Для начинки: 100 г бекону, 3 ст. томатного соусу, 2 помідори, 100 г тертого сиру.

    Змішай теплу воду, сухі дріжджі, цукор і сіль, залиш на 10 хвилин. Додай олію та борошно, заміси та залиште тісто на півгодини в теплі. Розкатай основу для піци, змасти її томатним соусом і виклади слайси бекону з кружальцями помідорів. Посип тертим сиром і випікай піцу 20-25 хвилин|мінути| в духовці при 200 градусах.

    2. Піца з беконом та вершковим сиром

    Вершковий сир зробить піцу особливо ніжною.

    Тобі знадобиться:
    Для основи: 1 ч. л. сухих дріжджів, 250 г муки|борошна|, 150 мл води, 1 ч.л. солі, 3 ст. оливкової олії.
    Для начинки: 250 г вершкового сиру, 12 скибочок бекону, 150 г моцарелли, 3 ст.л. молока, 2 зубчики часнику, 1 гілочка чебрецю.

    Приготування: Заміси однорідне тісто з усіх інгредієнтів та залиш його на 30 хвилин у теплі. Блендером збий вершковий сир з молоком, подрібненим часником і чебрецем. Розкатай тісто, змасти його сирною масою і виклади скибочки бекону з моцарелою. Випікай піцу 15 хвилин|мінути| в духовці при 200 градусах.

    3. Піца з беконом, болгарським перцем та оливками

    Смачна, ситна і в той же час проста начинка для піци обов'язково спробуй.

    Тобі знадобиться:
    Для основи: 300 мл води, 500 г борошна, 1 щіпка солі, 2 щіпки цукру, 50 мл оливкової олії, 12 г сухих дріжджів.
    Для начинки: 150 г бекону, 1 болгарський перець, 150 г твердого сиру, 100 г томатного соусу, 1-2 жмені оливок.

    Приготування: Змішай сухі інгредієнти, влий теплу воду з олією та замісити тісто. Залиш його на півгодини в теплі, а потім тонко розкатай і змасти томатним соусом. Посип третиною тертого сиру, розклади всю начинку і знову посип сиром. Випікай піцу 20 хвилин|мінути| в духовці при 200 градусах.

    Зараз читають:20 найсмачніших гарячих страв на Новий рік 2024

    4. Піца Карбонара з беконом

    Класична італійська піца з яйцем – анітрохи не гірша, ніж у ресторані.

    Тобі знадобиться:
    Для основи: 1 готова основа для піци.
    Для начинки: 150 г моцарелли, 100 г пармезану, 3 жовтки, 150 г бекону, 1 зубчик часнику, 2 ст.л. оливкової олії, 3 ст.л. томатний соус, італійські трави.

    Приготування: Віночком зби 2 жовтки і додай до них італійські трави, спеції, подрібнений часник і 60 г тертого пармезану. Бекон наріж слайсами, обсмаж у маслі до рум'яності і відклади убік. Ложку масла, що залишилася від нього, додай до жовтків. Помішуйте соус, додаючи пармезан, поки соус не загусне.

    Змасти основу для піци томатним соусом, виклади шматочки моцарелли, посип залишився пармезаном, а зверху додай слайси бекону. Відправ піцу в духовку на 8 хвилин при 220-250 градусах. Після чого полів її соусом з жовтків, вбий жовток, що залишився, по центру і готуй піцу ще 7-10 хвилин.

    5. Піца з беконом та фаршем

    Таку піцу добре готувати на вечерю, коли хочеться чогось поживнішого.

    Тобі знадобиться:
    Для основи: 1 готова основа для піци.
    Для начинки: 2 ст. кетчупу, 1 ч.л. гірчиці, 100 г бекону, 1/2 фіолетової цибулини, 100 г м'ясного фаршу, 2 маринованих огірка, 200 г твердого сиру, спеції.

    Приготування: Змасти основу кетчупом та гірчицею, та посип третиною тертого сиру. Подрібни і обсмаж цибулю з фаршем до готовності, приправ та додай зелень за бажанням. Відклади фарш і в тій же сковороді злегка обсмаж подрібнений бекон. Тонко наріж мариновані огірки і виклади всю начинку на піцу. Посип сиром, що залишився, і відправь в духовку на 15 хвилин при 200 градусах.

    6. Піца з беконом, ковбасою та прошутто

    Цей рецепт припаде до смаку любителям максимально м'ясної піци.

    Тобі знадобиться:
    Для основи: 200 мл молока, 450 г муки|борошна|, 2 яйця, 1 ч.л. цукру, 5 г сухих дріжджів, 2 ст. оливкової олії, 0,5 ч.л. солі.
    Для начинки: 80-100 г томатної пасти, 100 г сметани, 50 г прошутто, 150 г бекону, 120 г ковбаси, 100 г печериць, 150 г моцарелли, 200 г твердого сиру, 2 ст.л. оливкової олії, спеції, італійські трави.

    Приготування: Змішай тепле молоко, олію, дріжджі, цукор та сіль до розчинення дріжджів. Додай борошно, що просіює, заміси і залиши тісто на півгодини в теплі. Змішай томатну пасту, сметану, оливкову олію, спеції та італійські трави до смаку.

    Розкатай тісто в основу для піци, змасти її томатно-сметанним соусом і посип тертою моцарелою. Розклади тонко нарізані інгредієнти для начинки і посипте все тертим твердим сиром. Випікай піцу 20 хвилин|мінути| в духовці при 200 градусах.

    7. Піца з беконом та грибами на листковому тесті

    Експрес-рецепт на швидку руку з готового листкового тіста.

    Тобі знадобиться:
    Для основи: 300 г листкового тіста.
    Для начинки: 10 скибочок бекону, 250 г печериць, 1 фіолетова цибулина, 100 г томатного соусу, 250 г твердого сиру, 1/2 болгарського перцю, вершкове масло.

    Зараз читають:Де брати ідеї для щоденного меню

    Приготування: Подрібни та обсмаж цибулю з грибами на вершковому маслі. Розкатай листкове тісто, змасти його томатним соусом і посип третиною тертого сиру. Виклади слайси бекону, печериці та перстенькі кільця. Посип сиром, що залишився, і випікай піцу 25 хвилин в духовці при 180 градусах.

    8. Піца з білим соусом, беконом та салямі

    Просте, але небанальне начиння для різноманітності.

    Тобі знадобиться:
    Для основи: 300 мл води, 500 г борошна, 1 щіпка солі, 2 щіпки цукру, 50 мл оливкової олії, 12 г сухих дріжджів.
    Для начинки: 450 мл 20% вершків, 60 г борошна, 2 ч. л. італійських трав, 250 мл молока, 4 зубчики часнику, 60 г вершкового масла, 150 г бекону, 250 г моцарелли, 150 г салямі, 6-8 печериць, спеції.

    Приготування: Змішай сухі інгредієнти, влий теплу воду з олією та вимішай тісто. Залишити його в теплі на 30-40 хвилин. Для соусу обсмаж борошно на вершковому маслі до золотистості, поступово влий молоко та вершки, постійно помішуючи.

    Вари соус до загусання, продовжуючи заважати. За кілька хвилин до кінця – додай спеції, італійські трави та подрібнений часник. Розкатай основу для піци і змасти її соусом, що вийшов. Тонко наріж салямі, бекон, гриби та моцареллу. Розклади начинку та випікай піцу 20-25 хвилин у духовці при 190 градусах.

    9. Піца з беконом та ананасом

    Класичне поєднання солоного та солодкого – чудово працює і в цьому рецепті.

    Тобі знадобиться:
    Для основи: 1 готова основа для піци.
    Для начинки: 3 ст. томатного соусу, 100 г бекону, 100 г консервованих ананасів, 100 г моцарелли, 50 г пармезану.

    Приготування: Змасти основу томатним соусом, розклади шматочки бекону, ананасів та моцарелли. Посип все тертим пармезаном і відправ піцу на 15 хвилин в духовку при 200-220 градусах.

    10. Піца з беконом та кукурудзою

    Однаково підійде як консервована, і заморожена кукурудза.

    Тобі знадобиться:
    Для основи: 400 г борошна, 180 мл води, 5 г сухих дріжджів, 1 ст. цукру, 0,5 ч. л. солі, 30 мл оливкової олії.
    Для начинки: 300 г кукурудзи, 300 г бекону, 1 фіолетова цибулина, 100 г моцарелли, 200 г твердого сиру, 100 г томатного соусу.

    Приготування: У теплій воді розведи сухі дріжджі та цукор. Залиш на 10 хвилин, додай решту інгредієнтів і вимішай тісто. Залиш його на півгодини в теплі, а потім тонко розкатай і змасти томатним соусом. Виклади тонкі слайси бекону, кільця фіолетової цибулі, кукурудзу та шматочки моцарелли. Засип тертим сиром і готуй піцу 20 хвилин у духовці при 200 градусах.

    11. Піца з беконом та песто на тортильї

    Соус песто можна приготувати самостійно або використати вже готовий.

    Тобі знадобиться:
    Для основи: 2 тортильї.
    Для начинки: 100 г соусу песто, 6 скибочок бекону, 100 г твердого сиру, 200 г помідорів чері, 1 жменю оливок, 1/2 болгарського перцю, зелень.

    Зараз читають:15 простих рецептів тарталеток з печінкою тріски

    Приготування: Змасти тортильї песто соусом і розклади скибочки бекону, часточки помідорів чері, смужки солодкого перцю і оливки. Посипте все тертим сиром і відправте піцу в духовку на 10 хвилин при 200 градусах.

    12. Піца з беконом, куркою та огірками

    Піца вийде особливо смачною, якщо взяти копчене куряче філе.

    Тобі знадобиться:
    Для основи: 1 готова основа для піци.
    Для начинки: 50 г готової курки, 100 г бекону, 50 г моцарелли, 100 г маринованих огірків, по 1 ст. томатного соусу та майонезу.

    Приготування: Змасти основу для піци томатним соусом та майонезом. Виклади довільно нарізану начинку і відправ все в духовку на 15 хвилин при 200 градусах.

    13. Піца з беконом та яйцем

    Ситна піца, яка чудово підходить на сніданок.

    Тобі знадобиться:
    Для основи: 3/4 склянки води, 0,5 ч. л. сухих дріжджів, 2-2,5 склянки муки|борошна|, 0,5 ч.л. солі.
    Для начинки: 6 скибочок бекону, 50 г пармезану, 150 г моцарелли, 6 яєць, кетчуп або томатний соус, зелень, зелена цибуля.

    Залий дріжджі теплою водою , розмішай і залиш на 5 хвилин. Додай борошно та сіль, вимішай і залиши тісто в теплі на півгодини.

    Обсмажити бекон на сковороді до рум'яності. Розкатай тісто в основу, змасти кетчупом або томатним соусом, посип тертим пармезаном і виклади бекон і шматочки моцарелли. Вбий зверху яйця і посип рубаною зеленню із зеленою цибулею. Випікай піцу 10 хвилин|мінути| при 220-250 градусах в духовці.

    14. Піца з беконом на сковороді

    Піца на сковороді готується за лічені хвилини.

    Тобі знадобиться:
    Для основи: 2 ст. майонезу, 3 ст.л. борошна, 3 ст. сметани, 1 яйце, 1 ст.л. оливкової олії.
    Для начинки: 2 ст. томатного соусу, 60 г бекону, 1/2 цибулини, 1/2 болгарського перцю, 100 г твердого сиру.

    Приготування: Подрібни і злегка обсмажте цибулю з беконом. Змішай всі інгредієнти для тіста, виклади на сковорідку в невелику кількість олії та змасти томатним соусом. Розклади начинку та посип тертим сиром. Готуйте піцу 15 хвилин під кришкою на слабкому вогні.

    15. Піца з беконом та грушею

    За бажанням посип піцу зверху невеликою кількістю блакитного сиру.

    Тобі знадобиться:
    Для основи: 200 мл води, 300 г борошна, 8 г солі, 5 г сухих дріжджів.
    Для начинки: 100 мл 33% вершків, 100 г бекону, 1 груша, 50 г твердого сиру, кедрові горіхи, рукола.

    Змішай інгредієнти для основи, залиште тісто на півгодини в теплі і потім тонко розкатай. Нагрій вершки з тертим сиром до розчинення, постійно помішуй соус і в кінці – приправ за смаком.

    Змасти основу соусом, виклади скибочки бекону і відправь піцу в духовку на 8-10 хвилин при 220 градусах. Після чого додай тонкі часточки груші та кедрові горішки, і відправ все в духовку ще на 4-5 хвилин. Перед подачею посип піцу свіжою руколою.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *