Говорячи про невеликі зручні закуски, варто окремо згадати про канапе. Їх особливість у тому, що вони готуються буквально на один укус, а ще можуть бути максимально різноманітними, так що легко приготувати відразу багато варіацій для гостей. На цей раз лови 12 відмінних рецептів канапе з червоною рибою!
Зміст
1. Канапе з червоною рибою, авокадо та сирним сиром
Класичні канапе на невеликих шматочків хліба.
Тобі знадобиться: 100 г червоної риби, 120 г сиру, 1 авокадо, хліб, зелень, оливки.
Приготування: Наріжте хліб невеликими шматочками і підсушіть їх з двох сторін на сковороді. Блендером подрібни авокадо та сирний сир, приправ та виклади на хліб. Зверху додай складені скибочки червоної риби. Прикрась готові канапе оливками та зеленню.
2. Канапе з червоною рибою та перепелиними яйцями
Щоб вони не розвалювалися, скріпи їх спеціальними шпажками.
Зараз читають:20 низькокалорійних рецептів страв для схуднення
Тобі знадобиться: 4 скибочки житнього хліба, 8 перепелиних яєць, 80 г червоної риби, 60-80 г вершкового сиру, кріп.
Приготування: Наріж хліб по діагоналі, змасти вершковим сиром і виклади по шматочку червоної риби. Зверху додай варені перепелині яйця, закріпи все шпажками і прикрась канапе кропом.
3. Листкові канапе з червоною рибою та червоною ікрою
Листковий варіант канапе, який вимагає трохи більше часу на приготування, але виглядає подвійно ефектно.
Тобі знадобиться: 6 шматочків тостового хліба, 80 г червоної риби, 100 г авокадо, 150 г сиру сиру, 30 г червоної ікри, 1 ст.л. майонезу, 5 г кропу, 1 зубчик часнику, спеції.
Приготування: Змішай сир, майонез, подрібнений кріп і часник. Зріж із хліба скоринки. Сирною масою змасти дві скибочки і додай тонкі слайси авокадо. Виклади ще по скибочці хліба, змасти сирною масою та виклади слайси червоної риби. Накрий хлібом, зверху накрий дошкою кухонної і придави невеликим вантажем. Залиш заготовки на півгодини, після чого наріж їх на канапі і прикрась зверху червоною ікрою.
4. Канапе з червоною рибою на огірках
Чудові дієтичні канапе взагалі без хліба.
Тобі знадобиться: 1 довгий огірок, 100 г сиру, 100 г червоної риби.
Приготування: Огірок наріж кружальцями середньої товщини. На кожен кружечко виклади трохи сирного сиру і трояндочку зі слайсу червоної риби. Прикрась канапе на свій розсуд.
5. Канапе з червоною рибою та помідорами чері
Ще один хороший рецепт для любителів свіжих овочів!
Тобі знадобиться: 180 г сирного сиру, 1 огірок, 150 г червоної риби, 8-10 помідорів чері, зелень.
Зараз читають:Бутерброди на сніданок: 20 смачних та ситних рецептів
Приготування: Змішай сир з рубаною зеленню. Зріж у помідорів капелюшки, ложкою видали м'якоть і нафаршируй їх сиром. Наріж огірки кружальцями, виклади на них шматочки червоної риби та зверху – помідори. Скріпи канапе шпажками.
6. Канапе з червоною рибою на крекерах
Замість вершкового масла можеш використовувати вершковий сир – як найбільше подобається.
Тобі знадобиться: 2-3 жмені крекерів, 100 г червоної риби, 50 г вершкового масла, 2 гілочки кропу, петрушка.
Приготування: Змішай м'яке вершкове масло та рубаний кріп, змасти їм крекери. Зверху додай трояндочки зі слайсів червоної риби і прикрась канапе листочками петрушки.
7. Канапе з червоною рибою, сиром та лимоном
Трохи інша варіація класичного поєднання.
Тобі знадобиться: 300 г огірків, 70 г твердого сиру, 150 г червоної риби, 1/2 лимона.
Приготування: Середніми шматочками наріж огірки, сир та рибу. Склади знизу вгору огірок, сир, червону рибу та тонку часточку лимона. Закріпи все шпажками.
8. Канапе з червоною рибою та кукурудзою
Маленькі, але дуже яскраві канапе, які одразу впадають у вічі на столі.
Тобі знадобиться: 1/2 багету, 150 г червоної риби, 2 ст. консервованої кукурудзи, 1 огірок, зелень, 2 ст. майонезу.
Приготування: Наріж багет, злегка обсмаж його на сухій сковороді та змасти майонезом. Виклади кружечки огірка та тонкі слайси червоної риби. Додай кукурудзу та прикрась готові канапе зеленню.
9. Канапе з червоною рибою та моцарелою
Для цього рецепту найкраще підійде моцарелла у кульках.
Зараз читають:15 кращих рецептів компоту з чорноплідної горобини
Тобі знадобиться: 10 помідорів чері, 10 кульок моцарели, 120-140 г червоної риби.
Приготування: Наріж червону рибу на 10 шматочків. Одягни на шпажки рибу, кульку моцарелли та помідор черрі.
10. Канапе з червоною рибою, бринзою та маслинами
Замість маслин можеш спробувати взяти невеликі корнішони.
Тобі знадобиться: 1 багет, 300 г червоної риби, 250 г бринзи, 1-2 помідори, 1 огірок, 2 жмені маслин.
Приготування: Наріж багет, помідор наріж кружальцями, а рибу та бринзу – платівками. Виклади на багет помідор, сир та червону рибу. Прикрась маслинами та тонкими слайсами огірків. З'єднай все шпажками і подавай.
11. Канапе з рулетиками із червоної риби
Цікава форма подачі для різноманітності, щоб порадувати гостей.
Тобі знадобиться: 1 огірок, 150 г червоної риби, 3 ст. кунжуту, 100 г вершкового сиру.
Приготування: Наріж рибу тонкими довгими смужками, виклади на кожну вершковий сир і згорни рулетики. Вмочити краї в кунжут. Поклади рулетики на кружечки огірка і закріпи канапе шпажками.
12. Канапе з червоною рибою та маринованим імбиром
Найкраще підійде свіжий чорний хліб.
Тобі знадобиться: 100 г хліба, 100 г червоної риби, 20 г маринованого імбиру, 1 огірок, 50 г сиру, 30 г вершкового масла|мастила|, зелень.
Приготування: Наріж хліб на канапі. Змішай сир, м'яке вершкове масло та рубану зелень. Змасти хліб цією намазкою, додай кружечки огірків та скибочки червоної риби. Зверху виклади маринований імбир і подавай готові канапе до столу.
Джерело: dietcenter.com.ua