12 шикарних рецептів канапе з червоною рибою

Говорячи про невеликі зручні закуски, варто окремо згадати про канапе. Їх особливість у тому, що вони готуються буквально на один укус, а ще можуть бути максимально різноманітними, так що легко приготувати відразу багато варіацій для гостей. На цей раз лови 12 відмінних рецептів канапе з червоною рибою!

Зміст

  • 1. Канапе з червоною рибою, авокадо та сирним сиром
  • 2. Канапе з червоною рибою та перепелиними яйцями
  • 3. Листкові канапе з червоною рибою та червоною ікрою
  • 4. Канапе з червоною рибою на огірках
  • 5. Канапе з червоною рибою та помідорами чері
  • 6. Канапе з червоною рибою на крекерах
  • 7. Канапе з червоною рибою, сиром та лимоном
  • 8. Канапе з червоною рибою та кукурудзою
  • 9. Канапе з червоною рибою та моцарелою
  • 10. Канапе з червоною рибою, бринзою та маслинами
  • 11. Канапе з рулетиками із червоної риби
  • 12. Канапе з червоною рибою та маринованим імбиром
  • 1. Канапе з червоною рибою, авокадо та сирним сиром

    Класичні канапе на невеликих шматочків хліба.

    Тобі знадобиться: 100 г червоної риби, 120 г сиру, 1 авокадо, хліб, зелень, оливки.

    Приготування: Наріжте хліб невеликими шматочками і підсушіть їх з двох сторін на сковороді. Блендером подрібни авокадо та сирний сир, приправ та виклади на хліб. Зверху додай складені скибочки червоної риби. Прикрась готові канапе оливками та зеленню.

    2. Канапе з червоною рибою та перепелиними яйцями

    Щоб вони не розвалювалися, скріпи їх спеціальними шпажками.

    Зараз читають:20 низькокалорійних рецептів страв для схуднення

    Тобі знадобиться: 4 скибочки житнього хліба, 8 перепелиних яєць, 80 г червоної риби, 60-80 г вершкового сиру, кріп.

    Приготування: Наріж хліб по діагоналі, змасти вершковим сиром і виклади по шматочку червоної риби. Зверху додай варені перепелині яйця, закріпи все шпажками і прикрась канапе кропом.

    3. Листкові канапе з червоною рибою та червоною ікрою

    Листковий варіант канапе, який вимагає трохи більше часу на приготування, але виглядає подвійно ефектно.

    Тобі знадобиться: 6 шматочків тостового хліба, 80 г червоної риби, 100 г авокадо, 150 г сиру сиру, 30 г червоної ікри, 1 ст.л. майонезу, 5 г кропу, 1 зубчик часнику, спеції.

    Приготування: Змішай сир, майонез, подрібнений кріп і часник. Зріж із хліба скоринки. Сирною масою змасти дві скибочки і додай тонкі слайси авокадо. Виклади ще по скибочці хліба, змасти сирною масою та виклади слайси червоної риби. Накрий хлібом, зверху накрий дошкою кухонної і придави невеликим вантажем. Залиш заготовки на півгодини, після чого наріж їх на канапі і прикрась зверху червоною ікрою.

    4. Канапе з червоною рибою на огірках

    Чудові дієтичні канапе взагалі без хліба.

    Тобі знадобиться: 1 довгий огірок, 100 г сиру, 100 г червоної риби.

    Приготування: Огірок наріж кружальцями середньої товщини. На кожен кружечко виклади трохи сирного сиру і трояндочку зі слайсу червоної риби. Прикрась канапе на свій розсуд.

    5. Канапе з червоною рибою та помідорами чері

    Ще один хороший рецепт для любителів свіжих овочів!

    Тобі знадобиться: 180 г сирного сиру, 1 огірок, 150 г червоної риби, 8-10 помідорів чері, зелень.

    Зараз читають:Бутерброди на сніданок: 20 смачних та ситних рецептів

    Приготування: Змішай сир з рубаною зеленню. Зріж у помідорів капелюшки, ложкою видали м'якоть і нафаршируй їх сиром. Наріж огірки кружальцями, виклади на них шматочки червоної риби та зверху – помідори. Скріпи канапе шпажками.

    6. Канапе з червоною рибою на крекерах

    Замість вершкового масла можеш використовувати вершковий сир – як найбільше подобається.

    Тобі знадобиться: 2-3 жмені крекерів, 100 г червоної риби, 50 г вершкового масла, 2 гілочки кропу, петрушка.

    Приготування: Змішай м'яке вершкове масло та рубаний кріп, змасти їм крекери. Зверху додай трояндочки зі слайсів червоної риби і прикрась канапе листочками петрушки.

    7. Канапе з червоною рибою, сиром та лимоном

    Трохи інша варіація класичного поєднання.

    Тобі знадобиться: 300 г огірків, 70 г твердого сиру, 150 г червоної риби, 1/2 лимона.

    Приготування: Середніми шматочками наріж огірки, сир та рибу. Склади знизу вгору огірок, сир, червону рибу та тонку часточку лимона. Закріпи все шпажками.

    8. Канапе з червоною рибою та кукурудзою

    Маленькі, але дуже яскраві канапе, які одразу впадають у вічі на столі.

    Тобі знадобиться: 1/2 багету, 150 г червоної риби, 2 ст. консервованої кукурудзи, 1 огірок, зелень, 2 ст. майонезу.

    Приготування: Наріж багет, злегка обсмаж його на сухій сковороді та змасти майонезом. Виклади кружечки огірка та тонкі слайси червоної риби. Додай кукурудзу та прикрась готові канапе зеленню.

    9. Канапе з червоною рибою та моцарелою

    Для цього рецепту найкраще підійде моцарелла у кульках.

    Зараз читають:15 кращих рецептів компоту з чорноплідної горобини

    Тобі знадобиться: 10 помідорів чері, 10 кульок моцарели, 120-140 г червоної риби.

    Приготування: Наріж червону рибу на 10 шматочків. Одягни на шпажки рибу, кульку моцарелли та помідор черрі.

    10. Канапе з червоною рибою, бринзою та маслинами

    Замість маслин можеш спробувати взяти невеликі корнішони.

    Тобі знадобиться: 1 багет, 300 г червоної риби, 250 г бринзи, 1-2 помідори, 1 огірок, 2 жмені маслин.

    Приготування: Наріж багет, помідор наріж кружальцями, а рибу та бринзу – платівками. Виклади на багет помідор, сир та червону рибу. Прикрась маслинами та тонкими слайсами огірків. З'єднай все шпажками і подавай.

    11. Канапе з рулетиками із червоної риби

    Цікава форма подачі для різноманітності, щоб порадувати гостей.

    Тобі знадобиться: 1 огірок, 150 г червоної риби, 3 ст. кунжуту, 100 г вершкового сиру.

    Приготування: Наріж рибу тонкими довгими смужками, виклади на кожну вершковий сир і згорни рулетики. Вмочити краї в кунжут. Поклади рулетики на кружечки огірка і закріпи канапе шпажками.

    12. Канапе з червоною рибою та маринованим імбиром

    Найкраще підійде свіжий чорний хліб.

    Тобі знадобиться: 100 г хліба, 100 г червоної риби, 20 г маринованого імбиру, 1 огірок, 50 г сиру, 30 г вершкового масла|мастила|, зелень.

    Приготування: Наріж хліб на канапі. Змішай сир, м'яке вершкове масло та рубану зелень. Змасти хліб цією намазкою, додай кружечки огірків та скибочки червоної риби. Зверху виклади маринований імбир і подавай готові канапе до столу.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *