12 приголомшливих рецептів драників з гарбуза

Апетитні, соковиті та смачні драники можна приготувати далеко не лише з картоплею. Анітрохи не гірше класичних вони виходять і з гарбузом, лови добірку наших 12 кращих рецептів! Готові драники з гарбуза гарні як зі сметаною, так і з будь-яким другом соусом до смаку.

Зміст

  • 1. Драники з гарбуза з цибулею
  • 2. Драники з гарбуза та картоплі
  • 3. Драники з гарбуза та моркви
  • 4. Драники з гарбуза із сиром
  • 5. Солодкі драники з гарбуза з манкою
  • 6. Драники з гарбуза в духовці
  • 7. Драники з гарбуза та кабачків
  • 8. Драники з гарбуза з імбиром
  • 9. Драники з гарбуза з часником
  • 10. Драники з гарбуза та батату
  • 11. Драники з гарбуза та яблук
  • 12. Драники з гарбуза без яєць
  • 1. Драники з гарбуза з цибулею

    Класичні драники готуються на сковороді – швидко та просто.

    Тобі знадобиться: 500 г гарбуза, 2 яйця, 1 цибулина, 4-5 ст. борошна, спеції.

    Приготування: Натрій гарбуз, дрібно нарубай цибулю і додай спеції та яйця. Перемішай тісто, додай борошно та обсмаж драники на сковороді до рум'яності.

    2. Драники з гарбуза та картоплі

    Ніжні та яскраві, а ще – робляться з доступних продуктів.

    Тобі знадобиться: 125 г картоплі, 125 г гарбуза, 1 цибулина, 2 ст. борошна, 1 яйце, спеції, 2 зубчики часнику.

    Натрій на тертці картоплю, гарбуз і цибулю, подрібни часник і перемішай. Додай яйце, спеції та борошно до зручної консистенції. Обсмажити драники на сковороді до рум'яності.

    Зараз читають:20 рецептів джему з яблук, які варто приготувати

    3. Драники з гарбуза та моркви

    Гарбуз і морква разом надають драникам ще більш яскравого та апетитного відтінку.

    Тобі знадобиться: 250 г моркви, 350 г гарбуза, 40 г цибулі, 1 яйце, 50 г борошна, спеції, 10 г зелені.

    Приготування: Натрій моркву, гарбуз і цибулю, подрібни зелень і змішай всі інгредієнти. Обсмажити драники на середньому вогні з двох сторін.

    4. Драники з гарбуза із сиром

    У цьому рецепті можна використати абсолютно будь-який сир, який знайдеться у тебе вдома.

    Тобі знадобиться: 500 г гарбуза, 300 г картоплі, 100 г сиру, 1 яйце, 8 ст. борошна, спеції.

    Приготування: Натрій на тертці гарбуз, картопля та сир. Додай борошно, яйце та спеції, ретельно перемішай і викладай драники на сковорідку ложкою. Обсмаж із двох сторін.

    5. Солодкі драники з гарбуза з манкою

    Якщо картопляні драники зазвичай солоні, то гарбузові можна зробити будь-якими.

    Тобі знадобиться: 300 г гарбуза, 1 яйце, 4 ст. манки, 3 ст. борошна, 3 ст. цукру, 0,5 ч. л. розпушувача, кориця чи ванілін.

    Приготування: Натрій очищений гарбуз і змішай його з іншими інгредієнтами. Залиш масу на 10-15 хвилин і обсмаж драники на сковороді.

    6. Драники з гарбуза в духовці

    У таких драниках менше калорій, тому що не потрібна олія для смаження.

    Зараз читають:8 відмінних способів приготувати яйця Бенедикт

    Тобі знадобиться: 500 г гарбуза, 200 г картоплі, 1 цибулина, 4 зубчики часнику, 2 яйця, 3 ст.л. борошна, спеції.

    Приготування: Натрій картоплю, гарбуз і цибулю, подрібни часник. Змішай разом всі інгредієнти та виклади драніки ложкою на пергамент. Відправ їх у духовку приблизно на 30 хвилин при 190 градусах і один раз переверни в процесі приготування.

    7. Драники з гарбуза та кабачків

    Щоб не додавати занадто багато борошна, злегка відіжми натерті кабачки.

    Тобі знадобиться: 250 г кабачків, 350 г гарбуза, 1 яйце, 50 г борошна, спеції, 10 г петрушки.

    Приготування: Натрій кабачки і гарбуз, подрібни зелень і змішай всі інгредієнти. Обсмажити драники на сковороді до рум'яності.

    8. Драники з гарбуза з імбиром

    Краще брати свіжий імбир для яскравішого смаку та аромату.

    Тобі знадобиться: 600 г гарбуза, 2 цибулини, 1 яйце, 2 зубчики часнику, 15 г імбиру, 2 ст.л. рубаної петрушки, спеції, 5 ст. борошна.

    Приготування: Натрій гарбуз, часник, цибуля та імбир. Змішай всі інгредієнти, додай зелень та спеції та обсмаж драники на сковороді з двох боків до рум'яності.

    9. Драники з гарбуза з часником

    Пікантний присмак часнику дуже цікаво поєднується із солодким гарбузом.

    Тобі знадобиться: 250 г гарбуза, 3 зубчики часнику, 1 яйце, 40 г борошна, спеції.

    Натріть очищений гарбуз, пропусти часник через прес і змішай всі інгредієнти. Обсмажити драники з двох сторін до рум'яності.

    Зараз читають:15 чудових рецептів вершкового крему для торта

    10. Драники з гарбуза та батату

    Для більш яскравого смаку додай трохи копченої паприки чи пластівців чилі.

    Тобі знадобиться: 125 г батату, 125 г гарбуза, 1 цибулина, 2-3 ст.л. борошна, 1 яйце, спеції.

    Натрій на тертці всі очищені овочі, додай яйце і борошно. Приправте тісто і обсмажте драники з двох сторін на середньому вогні до рум'яності.

    11. Драники з гарбуза та яблук

    Оригінальний варіант солодких драників. На відміну від оладок, тут немає рідкої основи.

    Тобі знадобиться: 230 г гарбуза, 260 г яблук, 50 г родзинок, 2 яйця, 2 ст. муки|борошна|, 1 ст.л. цукру, 0,5 ч. л. кориці.

    Приготування: Натрій на тертці очищений гарбуз та яблука. Додай яйця, цукор, борошно та корицю. Додай промиті родзинки та обсмаж драники з двох боків, викладаючи їх ложкою на сковорідку.

    12. Драники з гарбуза без яєць

    Відмінний пісний рецепт драників, ще й із пшонкою замість борошна для різноманітності.

    Тобі знадобиться: 4 ст. пшонки, 100 г картоплі, 100 г гарбуза, 1 цибулина, 3 зубчики часнику, 1 ст.л. кукурудзяне борошно, спеції.

    Приготування: Відварити пшонку до готовності по інструкції на упаковці. Дрібно наріж цибулю та часник, а картоплю та гарбуз – натрій на тертці. Змішай все разом і додай ложку олії, якщо тісто вийшло занадто густим. Обсмажити драники з двох боків до рум'яності на сковороді.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *