Закінчилися ідеї, що ще б такого приготувати з кабачків у розпал сезону? Тоді ця добірка точно тобі знадобиться. Насправді навіть прості кабачкові млинці можна зробити різними способами. І ми вже зібрали для тебе 12 найкращих рецептів!
Зміст
1. Кабачкові млинці на молоці
Почнемо з рецепту, який безперечно вже можна назвати класичним.
Тобі знадобиться: 300 г кабачків, 250 мл молока, 160 г борошна, 1 ч.л. цукру, 1,5 ч. л. солі, 30 мл олії, 2 яйця, зелень, спеції.
Приготування: Натрій кабачки на тертці, змішай їх з яйцями і рубаною зеленню, і збий блендером. Додай сіль, цукор та молоко. Потім додай муку і зби все міксером. Наприкінці додай спеції та олію, і перемішай тісто. Жар тонкі млинці на змащеній маслом сковорідці з двох сторін до рум'яності.
2. Кабачкові млинці із зеленню та сиром
За бажанням додай у тісто трохи рубаної зелені.
Тобі знадобиться: 200 г кабачків, 200 мл молока, 2 яйця, 100 г борошна, 50 г твердого сиру, 3 ст. олії, спеції.
Приготування: Кабачки дрібно натріть і злегка відіжми від соку. Віночком зби яйця з молоком, додай борошно та спеції, і знову перемішай. Додай кабачки, тертий сир та олію, і перемішай тісто ще раз. Жар кабачкові млинці на змащеній сковороді маслом приблизно по 3-4 хвилини до рум'яності.
Зараз читають:15 оригінальних рецептів тарталеток із червоною ікрою
3. Кабачкові млинці без молока
Такі млинці більше схожі на оладки, проте в них тільки кабачки і нічого зайвого.
Тобі знадобиться: 2 кабачки, 2 яйця, 4 ст.л. борошна, спеції.
Приготування: Натрій кабачки, залиш на 15 хвилин і злий рідину. Додай яйця та спеції, перемішай і потім додай борошно. Викладай тісто на сковорідку ложкою і смаж кабачкові млинці з двох боків до рум'яності.
4. Кабачкові млинці зі сметаною та майонезом
Виходить дуже смачний і простий варіант млинців із начинкою.
Тобі знадобиться: 1 кабачок, 1 яйце, 1 склянка молока, 1/2 склянки борошна, 0,5 ч.л. солі, по 2 ст. майонезу та сметани, 3 зубчики часнику, зелень, спеції.
Приготування: Натрій кабачок на дрібній тертці і змішай його з сіллю, спеціями і яйцем. Додай молоко, знову перемішай і поступово всип борошно. Обсмажте млинці на сковороді з двох сторін до рум'яності. Змішай сметану, майонез, часник та зелень. Змасти кабачкові млинці отриманою начинкою і згорни рулетиками.
5. Кабачкові млинці на кефірі
Замість кефіру можна взяти трохи скисло молоко – для млинців це тільки плюс.
Тобі знадобиться: 450 г кабачків, 300 мл кефіру, 350 г борошна, 4 яйця, 1 ст. олії, спеції, 0,5 ч.л. соди, зелень.
Приготування: Натрій кабачки і відіжми сік. Додай яйця, спеції, зелень та кефір, і все перемішай. Поступово додай муку|борошно| і знову перемішай. Додай олію та соду. Залиш тісто на 20 хвилин і потім обсмаж тонкі млинці на змащеній маслом сковороді з двох сторін.
6. Кабачкові млинці на дріжджах
Найідеальніші легкі млинці з бульбашками повітря.
Зараз читають:Салат “Анкл бенс” з кабачків на зиму: 20 відмінних рецептів
Тобі знадобиться: 350 г кабачків, 45 мл олії, 10 г сухих дріжджів, 8 ст.л. борошна, 60 г цукру, 500 мл води, сіль|соль|.
Розведи дріжджі та цукор у теплій воді, додай сіль за смаком і залиши на 10 хвилин. Додай борошно, що просіює, і розмішай віночком. Залиш тісто ще на 1 годину у теплі. Додай олію та подрібнені в блендері кабачки, знову перемішай і залиши тісто ще на 20 хвилин. Жар кабачкові млинці на сковороді, як будь-які звичайні млинці.
7. Кабачкові млинці на сметані
Спеції та трави для тіста вибирай на свій смак.
Тобі знадобиться: 3 кабачки, 1/2 склянки сметани, 1/2 склянки молока, 4 яйця, 100 г борошна, 3 ст.л. рослинного масла.
Приготування: Натрій кабачки на тертці, відіжми їх від зайвого соку і змішай з яйцями. Окремо змішай сметану та молоко, і потім з'єднай із кабачками. Додай просіяне борошно і потім влий олію. Перемішати тісто однорідне і випікай млинці на сковороді з двох сторін до готовності.
8. Кабачкові млинці на кокосовому молоці
Цілком пісні та веганські млинці – справжня знахідка.
Тобі знадобиться: 1,5 склянки муки, 1 кабачок, 400 мл кокосового молока, 0,5 ч.л. соди, 0,5 ч. л. оцту, 1 ст. цукру, 1 щіпка солі.
Натрі кабачки на тертці, злегка їх відіжми і змішай з кокосовим молоком. Додай цукор, сіль та борошно, і перемішай тісто. Додай гашену соду, залиште тісто на 10 хвилин і викладай млинці ложкою на сковорідку. Обсмаж їх із двох сторін.
9. Кабачкові млинці на йогурті з ваніллю
Такі млинці більше нагадують американські панкейки та стануть чудовим сніданком.
Тобі знадобиться: 100 мл йогурту, 1 яйце, 2 ст. цукру, 1 ст. ванільного цукру, 100 г кабачків, 4 ст. муки|борошна|, 1 щіпка солі, 0,5 ч.л. соди.
Зараз читають:20 рецептів соусу барбекю, які готуються простіше простого
Приготування: Збий яйце, йогурт, обидва види цукру та сіль. Додай муку|борошно| і перемішай. Додай тертий кабачок і знову перемішай. Наприкінці додай у тісто соду. Викладай невеликі млинці ложкою на змащену маслом сковорідку і смаж їх з двох сторін.
10. Кабачкові млинці зі шпинатом
Щоб млинці не були жирними, викладай їх на паперові серветки.
Тобі знадобиться: 500 г кабачків, 100 г цибулі, 1 пучок шпинату, 1/2 пучка кропу, 2 г солі, 50 г борошна, 2 яйця, спеції.
Натрі кабачок і цибуля на тертці. Змішай з яйцями, сіллю та спеціями. Додай рубаний кріп і шпинат, а потім додай борошно. Жар кабачкові млинці в маслі з двох сторін, викладаючи їх ложкою.
11. Кабачкові млинці з вівсяними пластівцями
Виходять досить товстими, але точно дуже корисними.
Тобі знадобиться: 1 кабачок, 1 пучок зелені, 2 яйця, 3 зубчики часнику, 150 г вівсяних пластівців, 1 ч.л. розпушувача, спеції.
Приготування: Натрій кабачок, злегка відіжми його від соку і змішай з подрібненими вівсяними пластівцями. Додай яйця, рубану зелень, часник, розпушувач та спеції. Вимішати і залишити тісто на 15 хвилин. Жар млинці в невеликій кількості олії з двох сторін до рум'яності.
12. Кабачкові млинці з рисовим борошном
Рисове борошно веде себе не так, як пшеничне. Тому тут дуже важливо дотримуватися пропорцій.
Тобі знадобиться: 300 г кабачків, 100 г рисового борошна, 1/2 пучка кропу, 1 яйце, спеції.
Приготування: Натрій кабачки на тертці і змішай їх з рубаною зеленню, яйцем і спеціями. Додай муку|борошно| і знову вимішай. Жар кабачкові млинці в олії з двох боків до рум'яності. Викладай їх ложкою.
Джерело: dietcenter.com.ua