12 незрівнянних рецептів кабачкових млинців

Закінчилися ідеї, що ще б такого приготувати з кабачків у розпал сезону? Тоді ця добірка точно тобі знадобиться. Насправді навіть прості кабачкові млинці можна зробити різними способами. І ми вже зібрали для тебе 12 найкращих рецептів!

Зміст

  • 1. Кабачкові млинці на молоці
  • 2. Кабачкові млинці із зеленню та сиром
  • 3. Кабачкові млинці без молока
  • 4. Кабачкові млинці зі сметаною та майонезом
  • 5. Кабачкові млинці на кефірі
  • 6. Кабачкові млинці на дріжджах
  • 7. Кабачкові млинці на сметані
  • 8. Кабачкові млинці на кокосовому молоці
  • 9. Кабачкові млинці на йогурті з ваніллю
  • 10. Кабачкові млинці зі шпинатом
  • 11. Кабачкові млинці з вівсяними пластівцями
  • 12. Кабачкові млинці з рисовим борошном
  • 1. Кабачкові млинці на молоці

    Почнемо з рецепту, який безперечно вже можна назвати класичним.

    Тобі знадобиться: 300 г кабачків, 250 мл молока, 160 г борошна, 1 ч.л. цукру, 1,5 ч. л. солі, 30 мл олії, 2 яйця, зелень, спеції.

    Приготування: Натрій кабачки на тертці, змішай їх з яйцями і рубаною зеленню, і збий блендером. Додай сіль, цукор та молоко. Потім додай муку і зби все міксером. Наприкінці додай спеції та олію, і перемішай тісто. Жар тонкі млинці на змащеній маслом сковорідці з двох сторін до рум'яності.

    2. Кабачкові млинці із зеленню та сиром

    За бажанням додай у тісто трохи рубаної зелені.

    Тобі знадобиться: 200 г кабачків, 200 мл молока, 2 яйця, 100 г борошна, 50 г твердого сиру, 3 ст. олії, спеції.

    Приготування: Кабачки дрібно натріть і злегка відіжми від соку. Віночком зби яйця з молоком, додай борошно та спеції, і знову перемішай. Додай кабачки, тертий сир та олію, і перемішай тісто ще раз. Жар кабачкові млинці на змащеній сковороді маслом приблизно по 3-4 хвилини до рум'яності.

    Зараз читають:15 оригінальних рецептів тарталеток із червоною ікрою

    3. Кабачкові млинці без молока

    Такі млинці більше схожі на оладки, проте в них тільки кабачки і нічого зайвого.

    Тобі знадобиться: 2 кабачки, 2 яйця, 4 ст.л. борошна, спеції.

    Приготування: Натрій кабачки, залиш на 15 хвилин і злий рідину. Додай яйця та спеції, перемішай і потім додай борошно. Викладай тісто на сковорідку ложкою і смаж кабачкові млинці з двох боків до рум'яності.

    4. Кабачкові млинці зі сметаною та майонезом

    Виходить дуже смачний і простий варіант млинців із начинкою.

    Тобі знадобиться: 1 кабачок, 1 яйце, 1 склянка молока, 1/2 склянки борошна, 0,5 ч.л. солі, по 2 ст. майонезу та сметани, 3 зубчики часнику, зелень, спеції.

    Приготування: Натрій кабачок на дрібній тертці і змішай його з сіллю, спеціями і яйцем. Додай молоко, знову перемішай і поступово всип борошно. Обсмажте млинці на сковороді з двох сторін до рум'яності. Змішай сметану, майонез, часник та зелень. Змасти кабачкові млинці отриманою начинкою і згорни рулетиками.

    5. Кабачкові млинці на кефірі

    Замість кефіру можна взяти трохи скисло молоко – для млинців це тільки плюс.

    Тобі знадобиться: 450 г кабачків, 300 мл кефіру, 350 г борошна, 4 яйця, 1 ст. олії, спеції, 0,5 ч.л. соди, зелень.

    Приготування: Натрій кабачки і відіжми сік. Додай яйця, спеції, зелень та кефір, і все перемішай. Поступово додай муку|борошно| і знову перемішай. Додай олію та соду. Залиш тісто на 20 хвилин і потім обсмаж тонкі млинці на змащеній маслом сковороді з двох сторін.

    6. Кабачкові млинці на дріжджах

    Найідеальніші легкі млинці з бульбашками повітря.

    Зараз читають:Салат “Анкл бенс” з кабачків на зиму: 20 відмінних рецептів

    Тобі знадобиться: 350 г кабачків, 45 мл олії, 10 г сухих дріжджів, 8 ст.л. борошна, 60 г цукру, 500 мл води, сіль|соль|.

    Розведи дріжджі та цукор у теплій воді, додай сіль за смаком і залиши на 10 хвилин. Додай борошно, що просіює, і розмішай віночком. Залиш тісто ще на 1 годину у теплі. Додай олію та подрібнені в блендері кабачки, знову перемішай і залиши тісто ще на 20 хвилин. Жар кабачкові млинці на сковороді, як будь-які звичайні млинці.

    7. Кабачкові млинці на сметані

    Спеції та трави для тіста вибирай на свій смак.

    Тобі знадобиться: 3 кабачки, 1/2 склянки сметани, 1/2 склянки молока, 4 яйця, 100 г борошна, 3 ст.л. рослинного масла.

    Приготування: Натрій кабачки на тертці, відіжми їх від зайвого соку і змішай з яйцями. Окремо змішай сметану та молоко, і потім з'єднай із кабачками. Додай просіяне борошно і потім влий олію. Перемішати тісто однорідне і випікай млинці на сковороді з двох сторін до готовності.

    8. Кабачкові млинці на кокосовому молоці

    Цілком пісні та веганські млинці – справжня знахідка.

    Тобі знадобиться: 1,5 склянки муки, 1 кабачок, 400 мл кокосового молока, 0,5 ч.л. соди, 0,5 ч. л. оцту, 1 ст. цукру, 1 щіпка солі.

    Натрі кабачки на тертці, злегка їх відіжми і змішай з кокосовим молоком. Додай цукор, сіль та борошно, і перемішай тісто. Додай гашену соду, залиште тісто на 10 хвилин і викладай млинці ложкою на сковорідку. Обсмаж їх із двох сторін.

    9. Кабачкові млинці на йогурті з ваніллю

    Такі млинці більше нагадують американські панкейки та стануть чудовим сніданком.

    Тобі знадобиться: 100 мл йогурту, 1 яйце, 2 ст. цукру, 1 ст. ванільного цукру, 100 г кабачків, 4 ст. муки|борошна|, 1 щіпка солі, 0,5 ч.л. соди.

    Зараз читають:20 рецептів соусу барбекю, які готуються простіше простого

    Приготування: Збий яйце, йогурт, обидва види цукру та сіль. Додай муку|борошно| і перемішай. Додай тертий кабачок і знову перемішай. Наприкінці додай у тісто соду. Викладай невеликі млинці ложкою на змащену маслом сковорідку і смаж їх з двох сторін.

    10. Кабачкові млинці зі шпинатом

    Щоб млинці не були жирними, викладай їх на паперові серветки.

    Тобі знадобиться: 500 г кабачків, 100 г цибулі, 1 пучок шпинату, 1/2 пучка кропу, 2 г солі, 50 г борошна, 2 яйця, спеції.

    Натрі кабачок і цибуля на тертці. Змішай з яйцями, сіллю та спеціями. Додай рубаний кріп і шпинат, а потім додай борошно. Жар кабачкові млинці в маслі з двох сторін, викладаючи їх ложкою.

    11. Кабачкові млинці з вівсяними пластівцями

    Виходять досить товстими, але точно дуже корисними.

    Тобі знадобиться: 1 кабачок, 1 пучок зелені, 2 яйця, 3 зубчики часнику, 150 г вівсяних пластівців, 1 ч.л. розпушувача, спеції.

    Приготування: Натрій кабачок, злегка відіжми його від соку і змішай з подрібненими вівсяними пластівцями. Додай яйця, рубану зелень, часник, розпушувач та спеції. Вимішати і залишити тісто на 15 хвилин. Жар млинці в невеликій кількості олії з двох сторін до рум'яності.

    12. Кабачкові млинці з рисовим борошном

    Рисове борошно веде себе не так, як пшеничне. Тому тут дуже важливо дотримуватися пропорцій.

    Тобі знадобиться: 300 г кабачків, 100 г рисового борошна, 1/2 пучка кропу, 1 яйце, спеції.

    Приготування: Натрій кабачки на тертці і змішай їх з рубаною зеленню, яйцем і спеціями. Додай муку|борошно| і знову вимішай. Жар кабачкові млинці в олії з двох боків до рум'яності. Викладай їх ложкою.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *