10 святкових рецептів брускетти зі шпротами

Брускетта виявилася таким зручним форматом закуски, що дуже швидко здобула популярність. Не дивно, що з'явилося багато локальних варіацій із різноманітними доповненнями – наприклад, брускетти зі шпротами. Дивись 10 найкращих рецептів у нашій добірці!

Зміст

  • 1. Брускетти зі шпротами, помідорами та перепелиними яйцями
  • 2. Брускетти зі шпротами та вершковим сиром
  • 3. Брускетти зі шпротами та маслинами
  • 4. Брускетти зі шпротами та яйцями
  • 5. Брускетти зі шпротами та маринованими огірками
  • 6. Брускетти зі шпротами та в'яленими помідорами
  • 7. Брускетти зі шпротами та плавленим сиром
  • 8. Брускетти зі шпротами, цибулею та огірками
  • 9. Брускетти зі шпротами та смаженим яйцем
  • 10. Брускетти зі шпротами та авокадо
  • 1. Брускетти зі шпротами, помідорами та перепелиними яйцями

    Апетитні брускетти до новорічного столу і не тільки.

    Тобі знадобиться: 6 скибочок хліба, 1 банка шпрот, 2 помідори, 100 г корнішонів, 3 перепелині яйця, спеції, оливкова олія.

    Підсуши скибочки хліба на сковороді з двох сторін . Очисти і дрібно наріж помідори, приправ їх спеціями і збризкайте оливковою олією. Виклади помідори на брускетти, а зверху додай шпроти, корнішони та половинки варених перепелиних яєць.

    2. Брускетти зі шпротами та вершковим сиром

    Прикрась їх зеленню за смаком або посип ароматними травами.

    Зараз читають:15 соусів для креветок, які ти захочеш приготувати

    Тобі знадобиться: 1 багет, 1 банка шпрот, 100 г вершкового сиру, 1 огірок, 3 листи латуку.

    Приготування: Наріж та підсуши скибочки багету на сковороді. Після чого змасти їх вершковим сиром, а зверху виклади по шматочку листа латука та по слайсу огірка. Додай шпроти і подавай.

    3. Брускетти зі шпротами та маслинами

    Замість зеленої цибулі можеш також взяти трохи цибулі-порею.

    Тобі знадобиться: 8 скибочок багету, 8 шпрот, 50 г пармезану, 2 пера зеленої цибулі, 1 ст.л. оливкової олії, 4 маслини.

    Підсуши шматочки багету на сковороді або в духовці, збризкати їх маслом і виклади шпроти. Додай нарізані кільцями маслини та рубану зелену цибулю. Посип брускетти стружкою із пармезану.

    4. Брускетти зі шпротами та яйцями

    Особливо смачно такі брускетти виходять на скибочках чорного хліба.

    Тобі знадобиться: 1 банка шпрот, 1-2 яйця, 1 огірок, 2 пера зеленої цибулі, 2-3 ч.л. майонезу, 1 зубчик часнику, хліб.

    Приготування: Наріж хліб, підсуши його на сковороді до рум'яності, натрій часником і змасти майонезом. Відвари і наріж яйця кружальцями. Виклади на брускетти по кружечку яйця та огірка, а потім – шпроти. Прикрасься зеленою цибулею і подавай.

    5. Брускетти зі шпротами та маринованими огірками

    Хліб найкраще підсмажити у невеликій кількості олії – так буде смачніше.

    Зараз читають:20 пирогів з ревенем, які ти точно захочеш приготувати

    Тобі знадобиться: 1 банка шпрот, 3-4 мариновані огірки, 1 лимон, 2 зубчики часнику, 2 ст.л. майонезу, петрушка, хліб.

    Приготування: Хліб наріж, підсмаж і натрій часником. Виклади зверху кружечки маринованих огірків та шпроти. Прикрась брускетти тонкою часточкою лимона та петрушкою.

    6. Брускетти зі шпротами та в'яленими помідорами

    Оригінальний рецепт із нотками традиційної італійської кухні.

    Тобі знадобиться: 4 скибочки багету, 8 шпрот, 100 г моцарелли, 1 фіолетова цибулина, 50 г в'ялених помідорів, базилік.

    Приготування: Наріж і виклади моцарелу на скибочки багету, і відправ їх на 3-4 хвилини в духовку при 200 градусах. Після чого відразу додай шпроти, пір'я цибулі та в'ялені помідори. Посип брускетти рубаним базиліком.

    7. Брускетти зі шпротами та плавленим сиром

    Класична сиркова намазка, знайома всім із дитинства.

    Тобі знадобиться: 1 багет, 1 банка шпрот, 2 яйця, 1 плавлений сир, 1 зубчик часнику, майонез, кріп.

    Приготування: Відвари та натрі яйця на тертці, натрій плавлений сир, подрібни кріп та часник, і змішай все з майонезом. Підсуши скибочки багету на сковороді до рум'яності, змасти їх сирною намазкою і зверху виклади шпроти.

    8. Брускетти зі шпротами, цибулею та огірками

    Смачний і дуже простий рецепт, що вражає своєю легкістю.

    Зараз читають:8 рецептів курячих ніжок у тесті для тих, хто любить смачно поїсти

    Тобі знадобиться: 1 багет, 1 банка шпрот, 100-150 г вершкового сиру, 1-2 огірки, 1/2 фіолетової цибулини, кріп.

    Приготування: Наріж і підсуши багет до рум'яності, змасти вершковим сиром і додай кружечки огірка. Дрібно наріж фіолетовий лук і кріп, розімни шпроти вилкою, змішай їх разом. Виклади намазку зверху на брускетти і додатково можеш прикрасити все половинками варених перепелиних яєць.

    9. Брускетти зі шпротами та смаженим яйцем

    Вишуканий смак та не вимагають особливих кулінарних навичок!

    Тобі знадобиться: 1 багет, 1 банка шпрот, 3 яйця, 50 г вершкового масла|мастила|, 1 пучок латука, зелень, часник.

    Приготування: Збий яйця за допомогою віночка і обсмаж їх на сковороді, помішуючи. Підсуши скибочки багету. Змішай м'яке вершкове масло з рубаним часником і зеленню, і змасти брускетти цією намазкою. Додай зверху по листку латука, трохи омлету та шпроти.

    10. Брускетти зі шпротами та авокадо

    Оригінальні та досить ситні. А що ще потрібне?

    Тобі знадобиться: 1 багет, 1 банка шпрот, 1 авокадо, 150 г сирного сиру, 6 оливок, зелена цибуля.

    Приготування: Наріж і підсуши багет на сковороді. Змасти скибочки хліба сирним сиром і виклади зверху часточки авокадо, шпроти та нарізані кільцями оливки. Посип брускетти подрібненою зеленою цибулею.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *