Це універсальний рецепт. І до шашлику і до оселедця підійде.
Я завжди мариную цибулю за одним і тим же способом, і ніколи не вважала, що він унікальний. Тим не менш не всі знають як замаринувати цибулю. Давайте почнемо!
Інгредієнти:
- цибуля ріпчаста — 500 грамів;
- цукор — 15 грамів;
- сіль — 15 грамів;
- зелень — 5 грамів;
- оцет (3%) — 40 грамів.
Приготування:
Цибулю треба почистити, нарізати тоненькими кільцями. Можна вимочити в холодній воді, але якщо поспішаєте, це необов'язково. Додайте в цибулю оцет, сіль, цукор і зелень. Добре перемішайте. Дайте постояти 5-10 хвилин, злийте рідину. Ось і все!
Джерело: ukr.media