8 рецептів курячих ніжок у паніровці на сковороді, щоб порадувати родину

Якщо ти любиш хрумку скоринку, тоді приготуй курячі ніжки в паніровці! Вони швидко смажаться, виходять золотистими та соковитими. Відмінний варіант для обіду або вечері без особливих турбот. Розповідаємо 8 найкращих рецептів!

Зміст

  • 1. Курячі ніжки в класичному паніруванні
  • 2. Курячі ніжки у пряній паніровці на сковороді
  • 3. Смажені курячі ніжки в кукурудзяному паніруванні
  • 4. Курячі ніжки у вівсяній паніровці на сковороді
  • 5. Курячі ніжки в майонезі та паніровці на сковороді
  • 6. Смажені курячі ніжки в кетчупі та паніровці
  • 7. Курячі ніжки в паніровці із чіпсів із сиром
  • 8. Курячі ніжки в кефірі та борошном паніровці на сковороді
  • 1. Курячі ніжки в класичному паніруванні

    Готові панірувальні сухарики, мінімум зусиль та максимум задоволення.

    Тобі знадобиться: 500 г курячих гомілок, 1 яйце, 50 г борошна, 100 г панірувальних сухарів, олія, сіль, спеції.

    Приготування: Натріть курячі ніжки спеціями за смаком і залиш на півгодини. Окремо віночком збий яйце із сіллю. Обвалюй курку спочатку в муці, потім – в яйці, а далі – в панірувальних сухарях. Після чого обсмажити ніжки на сковороді у великій кількості олії приблизно 15 хвилин, періодично перевертаючи.

    Зараз читають:20 найкращих рецептів з агар-агаром

    2. Курячі ніжки у пряній паніровці на сковороді

    Щоб ніжки добре просмажилися, не шкодуй олії – нехай вона майже повністю їх покриває.

    Тобі знадобиться: 6 курячих ніжок, 2-3 яйця, 4 зубчики часнику, 150 г борошна, 2 ч.л. каррі, олія, сіль, спеції.

    Приготування: Натрі курячі ніжки подрібненим часником. Віночком зби яйця з 2 ст.л. борошна і сіллю, а борошно, що залишилося – змішай з усіма спеціями. Вмочіть ніжки в яйце, а потім – обваляй у борошні. Обсмаж їх 10-15 хвилин у великій кількості олії, періодично перевертаючи.

    3. Смажені курячі ніжки в кукурудзяному паніруванні

    Панування з кукурудзяних пластівців – популярна альтернатива сухарикам.

    Тобі знадобиться: 6 курячих гомілок, 3 яйця, 2 ст.л. борошна, 150 г кукурудзяних пластівців, олія, сіль, спеції.

    Приготування: Натріть курку спеціями за смаком. Віночком зби яйця з борошном і ретельно обваляй ніжки в цій суміші. Злегка подрібни кукурудзяні пластівці, обваляй ніжки в паніровці та обсмаж 15 хвилин на сковороді у великій кількості олії.

    4. Курячі ніжки у вівсяній паніровці на сковороді

    Таке панування виходить неймовірно хрустким та оригінальним.

    Тобі знадобиться: 6 курячих ніжок, 2-3 яйця, 100 мл молока, 50 г панірувальних сухарів, 50 г вівсяних пластівців, 150 г борошна, олія, сіль, спеції.

    Зараз читають:20 рецептів соусу барбекю, які готуються простіше простого

    Натрі курячі ніжки улюбленими спеціями. Подрібни вівсяні пластівці з панірувальними сухариками, а яйця – збий з молоком. Обвалюй курку в борошні, вмокни в яйце і обвалюй в паніровці. А потім знову – в яйце та паніровці. Обсмажити ніжки приблизно 15 хвилин на сковороді у великій кількості олії.

    5. Курячі ніжки в майонезі та паніровці на сковороді

    Маринади на основі майонезу – класика для приготування курки.

    Тобі знадобиться: 6 курячих ніжок, 1 яйце, 3 ст. майонезу, 1 ч.л. гірчиці, 2 зубчики часнику, 6 ст. панірувальних сухарів, олія, сіль, спеції.

    Приготування: Змішай майонез, гірчицю, подрібнений часник та спеції за смаком. Ретельно змасти курку маринадом, дай трохи постояти і потім обваляй в панірувальних сухарях. Обсмажити ніжки на сковороді у великій кількості олії до готовності.

    6. Смажені курячі ніжки в кетчупі та паніровці

    Використовуйте будь-який кетчуп або томатний соус, які тобі найбільше подобаються.

    Тобі знадобиться: 6 курячих гомілок, 2 яйця, 1-2 ст.л кетчупу, 150 г панірувальних сухарів, олія, сіль, спеції.

    Приготування: Віночком зби яйця з кетчупом і частиною спецій, а спеції, що залишилися, – змішай з сухарями. Обмакни курячі ніжки в яйце, добре обваляй у панірувальних сухарях і обсмаж у великій кількості олії.

    Зараз читають:20 незрівнянних рецептів компоту з персиків

    7. Курячі ніжки в паніровці із чіпсів із сиром

    Один з найбільш незвичайних способів отримати хрустку скоринку.

    Тобі знадобиться: 6 курячих гомілок, 2 ст.л. борошна, 50 г чіпсів, 50 г твердого сиру, олія, сіль, спеції.

    Приготування: Відваріть ніжки в киплячій воді до готовності. Змішай подрібнені чіпси, тертий сир, борошно та спеції за смаком. Обвалюй курку в цій суміші і обсмажуйте у великій кількості олії по кілька хвилин з кожного боку.

    8. Курячі ніжки в кефірі та борошном паніровці на сковороді

    Готові ніжки виходять максимально рум'яними та апетитними.

    Тобі знадобиться: 4 курячі ніжки, 1 яйце, 50 мл кефіру, 50 г борошна, олія, сіль, паприка, спеції.

    Приготування: Віночком зби яйце з кефіром і сіллю, а борошно – змішай з паприкою та іншими спеціями до смаку. Обмакни курячі ніжки в яйце, обваляй у борошні і обсмаж до рум'яності на сковороді приблизно по 5-7 хвилин з усіх боків.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *