Причиною масового отруєння на Кіровоградщині стали продукти тваринного походження

ДУ «Кіровоградський обласний лабораторний центр» повідомляє, що у 11 захворілих, які святкували день народження вдома, виявлено сальмонельозну інфекцію. 

Всі хворі продовжують лікування.     

За результатами лабораторного дослідження залишків страв та харчових продуктів, які споживали потерпілі, в трьох пробах виявлено патогенні та умовно-патогенні мікроорганізми (сальмонелу та цитробактер), у т.ч. в двох салатах: з овочами і яйцями та овочами і м’ясом, заправлених домашнім майонезом, а також в майонезі домашнього приготування.

 labcentr.kr.ua

Читайте також: Сальмонельоз у Кропивницькому: діагноз встановлено, але джерело інфекції досі не виявлено

Джерело: zpu.kr.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *