Ванільний крем можна використовувати для приготування десертів, для змазування коржів торту Наполеон. Та й просто так ванільний крем смачний! Це самостійна солодка страва, приготувати яку зовсім не складно.., інформує Ukr.Media.
Отже, що нам необхідно для цього рецепту:
молоко свіже в обсязі один літр, два свіжих курячих яйця, пакетик ванільного цукру, склянка цукру, пів пачки масла (можна зменшувати за бажанням) і борошна три повних столових ложки.
Як крем готується:
перелийте молоко в каструлю, але пів склянки залиште. Доведіть основну частину до кипіння, а ось меншу частину змішайте з цукром ванільним і звичайним, з яйцями і борошном. Влийте отриману густу масу в кипляче молоко і ретельно перемішуючи варіть до п'яти хвилин. Крем виходить густим, ароматним, щільного кольору. У трохи остиглий ванільний крем збийте вершкове масло (до кімнатного охолодити). Збивайте до пишного.
Крем ванільний готовий! Використовуйте його за призначенням. Смачний крем з млинцями, з коржами спеченими, з мандаринами, з печивом.
Приємного!
Джерело: ukr.media