Сяйво зсередини: тренд літа 2021

Сяюча шкіра — тренд 2021 © прес-служба

Як би просто не виглядав тренд “сяюча здорова шкіра”, п’ятихвилинна пробіжка і хайлайтер перед вечіркою не дадуть тобі бажаного результату. Якщо ти ще не звертала увагу на цю тенденцію — саме час почати. Адже попереду літо — пора, коли не варто обтяжувати обличчя щільними тональними основами, а потрібно зробити акцент на харчуванні, турботі і зволоженні. tochka.net розповість, як ти можеш “світитися зсередини” навіть без макіяжу.

Що таке тренд “глоу скін”

Тренд на злегка сяючу шкіру актуальний вже досить давно, але до цих пір не здає позиції. У 2018 році британський візажист Сара Хілл продемонструвала макіяж йога скін і навіть вислухала масу критики, але тренд настільки міцно закріпився в б’юті-співтоваристві, що став розвиватися далі.

Зараз в моді природність, натуральність і екологічність, навіть багато актрис і моделей відходять від пластичних операцій, хімічних за складом продуктів і кричущого макіяжу, а посилено працюють над здоров’ям шкіри. В цьому і полягає суть напряму “глоу скін” — натуральне сяйво.

Спосіб життя для сяючої шкіри

Звичайно, величезну роль в красі грають харчування і спосіб життя. Ось чотири правила, які варто завжди пам’ятати, щоб шкіра сяяла зсередини:

  • Пий багато води.

Шкіра повинна отримувати достатньо води, щоб бути зволоженою, м’якою і еластичною. Без цього вона стає тьмяною, сухою і млявою.

  • Висипайся.

Під час сну наше тіло відновлює пошкоджені клітини і заповнює старі. Для гарної регенерації йому потрібно не менше 8 годин якісного сну.

  • Їж продукти, багаті антиоксидантами і вітамінами.

Вживай виноград, ягоди та горіхи, особливо пекан і грецькі, які багаті на поліфеноли. Цей тип антиоксидантів допомагає захистити клітини шкіри від УФ-пошкоджень, наприклад, гіперпігментації. А вітамін C і вітамін B зменшують кількість вільних радикалів, що допомагає поліпшити тьмяну шкіру. Дуже багато антиоксидантів у ягодах годжі, асаї та гранату, які запобігають появі зморшок, стимулюють вироблення колагену та розгладжують шкіру.

  • Роби масаж обличчя.

Він не тільки розслабляє м’язи і розгладжує зморшки, але і стимулює кровообіг, завдяки чому твоя шкіра сяє в прямому сенсі. Бренд Payot відомий своїм дієвим комплексом масажу. 

Як досягти сяючої шкіри за допомогою доглядової косметики

Для того, щоб турбота про шкіру була повноцінною, потрібно підібрати якісну косметику по догляду. Щоб живити шкіру обличчя максимально ефективно, шукай засоби з максимально натуральним складом, які містять багато вітамінів і антиоксидантів, а також добре очищають.

Відмінно для цього підійде нова лінійка #My_Payot, головна мета якої — розкрити сяйво шкіри і її природну красу. Вітамін С, а також натуральний склад, до якого входять екстракти важливих для живлення шкіри ягід годжі, ягід асаї і граната органічного походження, захищають шкіру від впливу негативних факторів навколишнього середовища, нейтралізують вільні радикали і вдосконалюють мікрорельєф.

Нова лінійка Payot #My_Payot © прес-служба

У цій лінійці представлені засоби, які підходять будь-якому типу шкіри на кожен сезон — твоє обличчя тепер завжди буде під надійним захистом.

  • #My_Payot_Creme_Glow — зволожуючий крем для нормальної та сухої шкіри, який відмінно підходить для холодної пори року і / або коли твоє обличчя відчайдушно потребує зволоження.
  •  #My_Payot_Gelee_Glow — гель для нормальної та комбінованої шкіри, формула якого легко поглинається і буде ідеальна для літа.
  • #My_Payot_Regard_Glow — тонуючий стік 3 в 1, який додасть шкірі здоровий вигляд, приховає темні кола під очима і сліди втоми після особливо важких днів.
  • #My_Payot_Masque_Sleep_&_Glow — нічна маска – бустер для сяйва, яка допоможе тобі виглядати неперевершено перед важливими подіями.
  • #My_Payot_CC_Glow — засіб для сяйва обличчя з SPF захистом. Підлаштовується до тону шкіри, а перламутрові частинки додають блиск без макіяжу.
  • Крім очевидних переваг для шкіри, ця лінійка допоможе тобі підтримувати ще один популярний сьогодні тренд — екологічність. Упаковки засобів на 50% складаються з переробленого паперу, баночки — з переробляючогося скла, туби — на 61% з переробляючого пластика, а стік — екологічний на 100%. Так що ти можеш дбати не тільки про своє здоров’я, але і про здоров’я планети.

    Нова лінійка Payot #My_Payot © прес-служба

    Як домогтися сяючої шкіри за допомогою макіяжу

    Звичайно, домогтися сяйва шкіри можна і за допомогою декоративної косметики. Якщо ти хочеш виглядати природньо на вечірці, всього чотири кроки, і сяючий макіяж готовий.

  • Крок 1. Нанеси відповідний твоєму типу зволожуючий крем. Якщо у тебе суха шкіра — краще використовуй #My_Payot_Creme_Glow, а якщо жирна — краще підійде легкий гель #My_Payot_Gelee_Glow
  • Крок 2. Нанеси #My_Payot_Regard_Glow, щоб приховати недоліки на шкірі, темні кола і зробити тон рівним.
  • Крок 3. Далі нанеси #My_Payot_CC_Glow для сяйва завдяки перламутровим частинкам.
  • Крок 4. Нанеси пудровий хайлайтер на виступаючу область щічок і доповни образ рожевими рум’янами.
  • Природне сяйво — головний показник здорової шкіри. Не забувай про правильне харчування, повноцінний сон і якісний догляд, і тоді будеш сяяти скрізь і завжди.

    Пайо Парі. Май Пайо. На правах реклами. Парфумерно-косметична продукція. ТОВ “Егзагон”. Тел. (044) 33-77-000, www.hexagone.ua

    Джерело: lady.tochka.net

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *