Рецепт дня: омлет з помідорами, моцарелою і базиліком

Відчуйте себе трохи італійцем – приготуйте на апетитний сніданок – омлет з моцарелою, томатами і базиліком. Страва вийде смачніше, якщо зробити базиліковий соус песто самостійно, інформує Ukr.Media.

Омлет в італійському стилі

Інгредієнти:

  • 3 яйця
  • 5 шт. бебі-моцарели
  • 5 шт. помідорів черрі
  • 1 ст. л. соусу песто
  • сіль, перець за смаком
  • рослинна олія для смаження – 25 мл
  • базилік – для прикраси

Рецепт приготування:

1. Яйця розбийте в миску. Посоліть, поперчіть і збийте.

2. На розігрітій сковороді з олією обсмажте помідори черрі і залийте їх яєчної сумішшю.

3. Зверху викладіть бебі-моцарелу, накрийте кришкою і доведіть до готовності на слабкому вогні протягом 4-5 хвилин.

4. Після цього зверху додайте соус песто і поверніть омлет навпіл. За бажанням прикрасьте зеленим базиліком і подавайте.

Смачного!

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *