Найгучніша подія лютого — онлайн-марафон transformACTION 2021

NO LIMITS: transformACTION 2021 © прес-служба

Гучна подія для всіх, хто дивиться в майбутнє, розпочалась! Освітній простір LIFTA.SPACE увірвався в сучасний e-learning з марафоном NO LIMITS: transformACTION 2021 і вже змінює підхід до опанування нових навичок та постійного розвитку, що відповідають вимогам часу. 

Марафон триває з 15 по 21 лютого, і вже у перший день зібрав понад 12 тисяч активних глядачів у прямому ефірі. Наразі на івент зареєструвалося понад 50 тисяч слухачів. Драйвовий захід збирає найсмачніші відгуки: лідери думок — Єлизавета Євтухова, Діана Глостер, Ірина Адоніна, Дмитро Дір, Alisa Ilieva, Орест Мурій, Володимир Остапчук та інші — вже розповідають про його перебіг, активні учасники залишають відгуки у соціальних мережах. І це тільки початок!

LIFTA.SPACE вже під час марафону створює простір NO LIMITS: 

  • 4 мови трансляції (українська, російська, англійська та жестова); 
  • прямий контакт слухачів та спікерів; 
  • розіграш сертифікатів на освітні курси та головного призу тижня — MacBook Air 2020;
  • можливість придбати майбутні освітні продукти зі знижкою до 15%!

Приєднуйся, якщо хочеш встигати за трендами менеджменту і маркетингу, дизайну та розробки, і разом з цим встигати пірнати в особистісний саморозвиток. Попереду ще багато цікавого:

17 лютого: тренди в розробці мобільних додатків; перехід від менеджерства до лідерства; гуманістичні тенденції в бізнесі та онлайн-тренінг зі створення та досягнення власних цілей. 

18 лютого: нетворкінг; основи критичного мислення як бізнес-інструменту; потужні інструменти блогінгу. 

Тобі цікаво буде послухати виступ Харіша Натараджана, хедлайнера четверга. Він розповість про найближчі перспективи людства в часи активної роботизації бізнесів. Дізнайся, що треба вміти і як мислити, щоб не програти машині у боротьбі за робоче місце. 

19 лютого: створення проектів-блокбастерів; розробка дизайну бренда, у який закохається аудиторія; боротьба з професійним вигорянням.

І — так! — саме у п’ятницю ти зможеш приєднатися до дискусії з Девідом Лінчем! Навіть бізнес — це творчість. І хто як не культовий режисер надихне тебе та навчить гнучкості, що допомагає знаходити яскраві і нетипові рішення

20 лютого: керівництво та вирощування бізнесу в період кризи; створення надпотужної команди для проєкту; налагодження стосунків бренду з аудиторією.

Олімпійська чемпіонка та бізнес-тренерка Катерина Серебрянська розповість, як балансувати між роботою та життям і як лінуватися продуктивно. 

21 лютого: цифрова трансформація бізнесу; перетворення теми-табу на соціальний тренд; використання контенту як рушійної сили продажів.

Ти зможеш повчитися у Джима Багноли — експерта, що консультує менеджмент компаній з Fortune-500. Він розповість, що таке бути “професійною особистістю” і як всебічний розвиток допомагає налагодити бізнес-процеси. 

Весь тиждень з тобою будуть модератори події — Марися Горобець та Роман Міхно, яскраві ведучі з теле- та радіо-бекграундом. 

До речі, під час марафону ти можеш ознайомитися з курсами та інтенсивами, що проводитиме LIFTA.SPACE у березні. Зараз ти можеш придбати їх зі знижкою 15%. Або отримати сертифікат на 50$ під час щоденних розіграшів. Деталі почуєш на марафоні.

Трансформуй своє життя вже зараз. Підключайся до івенту LIFTA.SPACE! Слідкуй за оновленнями щодо марафону у соціальних мережах: Facebook, Instagram, Linkedin.

Джерело: lady.tochka.net

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *