Молочна глазур для пасок: густа і глянсова

Чудово лягає, не кришиться, не ламається, після застигання не бруднить руки – мрія, а не глазур. Ще один безперечний плюс – в складі немає сирих яєць, що важливо для маленьких ласунів.

Порада : не баріться з посипкою. Прикрашайте паски відразу після намазування глазур'ю, щоб декор встиг закріпитися. Чим товще шар глазурі, тим вона довше застигає, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • Сухе молоко – 4 ст. л.
  • Згущене молоко – 6-8 ст. л.
  • Лимонний сік – 2 ст. л.

Приготування

В невеликій мисці змішайте всі інгредієнти. Якщо маса вийшла занадто густа, додайте трохи згущеного молока.

Отриманою глазур'ю змастіть остиглі паски і відразу ж посипте кондитерською посипкою. Залиште до повного застигання.

Рецепт вдалої глазурі у вас вже є, залишилося підібрати рецепт самої паски. Смачної вам випічки!

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *