Цю страву можна назвати "два в одному", оскільки гарнір готується разом з куркою. Це ідеальний рецепт для зайнятих господинь і тих, хто не любить проводити час на кухні. Подібна страва стане хорошим варіантом для обіду або вечері. Доречна вона і тоді, коли раптово прийшли гості.
Для приготування можна взяти будь-які частини курки: стегна, гоміки, крила або грудку. Рис краще взяти пропарений, а ще можна додати дикий рис.
Лінивий рис виходить дуже смачний, розсипчастий, з насиченим курячим смаком, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
- 2 цибулини;
- 1 банка консервованої кукурудзи;
- 2 склянки рису;
- 3 склянки окропу;
- Курячі стегна або гомілки;
- Сіль, чорний мелений перець, паприка, прянощі — за смаком;
Приготування:
Спробуйте приготувати і Ви ще не раз повернетеся до цього рецепту. Приємного апетиту!
Джерело: ukr.media