Не секрет, що їжа, яку ми споживаємо, впливає на нашу мозкову активність. Втім важливий не лише перелік продуктів, а їх поєднання між собою. Які харчові продукти не слід поєднувати, щоб зберегти здоров’я мозку.
Дбайте, щоб в раціоні було достатньо овочів / Фото Unsplash
Існує складна взаємопов’язаність продуктів в раціоні людини. Важливо розуміти, як ці різні харчові поєднання можуть впливати на мозок, тому що дієта може бути чудовим способом запобігання деменції,
– зазначив автор дослідження Сесілія Самьері, доктор філософії з Університету Бордо у Франції.
Нагадаємо, що деменція – це важке захворювання, яке вражає людей переважно похилого віку. Пацієнт практично не усвідомлює, що з ним відбувається.
Джерело: 24tv.ua