Як зробити курку з золотистою скоринкою?

Секрет апетитної курочки з золотистою скоринкою криється у простих продуктах, інформує Ukr.Media.

Вони доведуть страву до досконалості за всіма параметрами: аромат, смак, вигляд.

На думку досвідчених кулінарів, найкращим продуктом для створення золотистої скоринки є мед. Він забезпечить пікантний смак і апетитний вигляд.

Спочатку курку ставлять запікатися в духовку як зазвичай.

Коли страва майже приготується, курку виймають з духовки і щедро змащують її медом.

Далі повертають її в духовку і готують ще близько 15 хвилин при 180-200 градусах.

Щоб отримати найкращий результат, рекомендується змастити курку різними спеціями з додаванням меду та гірчиці.

Тоді точно вийде ароматна і рум'яна скоринка.

Ще один варіант пов'язаний з маринадом. Для цього в нього додають приблизно ½ ч. л. розпушувача.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *