Гречка від якої важко відірватися, донька сказала: з цього дня гречку готуємо тільки так

Знайшла ось таку цікаву ідею і приготувала в мультиварці. Навіть донька, спробувавши, сказала, що з цього дня гречану кашу варимо тільки так. Смак у неї зовсім не такий, як у звичайної гречаної каші, а вершковий і ніжний, спробуйте приготувати самі і зрозумієте про що я кажу, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • Гречка — 250 г
  • Вода — 650 мл
  • Цибуля — 300 г
  • Сіль — 1/2 ч.л.
  • Вершковий сир — 150 г
  • Масло вершкове — 30 г

Приготування:

Отже, цибулю ріжемо кубиками. Як я вже казала, готую в мультиварці, встановлюю режим смаження і обсмажую цибулю до готовності, іноді перемішую, щоб не підгоріла. Тепер цибулю прибираю з чаші мультиварки.

Промиваю 250 грамів гречаної крупи і відправляю в мультиварку, заливаю водою 650 мл, додаю сіль половину ч. л..

Закриваю кришку. Встановлюю режим каша і варю 30 хвилин, за 10 хвилин до закінчення програми додаємо цибулю і 150 грамів вершкового сиру, у мене класичний без добавок, перемішуємо і продовжуємо готувати.

Якщо у Вас немає часу контролювати процес, можна цибулю на самому початку приготування не виймати з чаші, а відразу додати гречку і сир. Я пробувала так і так, виходить смачно. Після закінчення програми, даємо мультиварці ще постояти на підігріві хвилин 20, щоб каша настоялася, і можна подавати, вже в готову кашу додаємо вершкове масло за смаком.

Якщо хочете отримати розсипчасту кашу додайте води менше, не 650 мл, а 550 мл.

Каша буде смачніша з додаванням грибів, м'яса, овочів або сухофруктів.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *