Вчені назвали їжу, яка провокує хвороби серця і нервової системи

Про це повідомляють експерти Американської кардіологічної асоціації.

Люди, які споживають снеки (так званий «перекус» — чипси, сухарики, кукурудзяні палички та інше) ризикують спровокувати захворювання центральної нервової та серцево-судинної систем, інформує Ukr.Media.

За словами лікарів, снеки відносяться до продуктів з високим вмістом рафінованих вуглеводів, цукру і низькою поживною цінністю.

«Споживання занадто великої кількості рафінованих або багатих цукром продуктів призводить до підвищення рівня тригліцеридів у крові, одночасно знижуючи рівень підтримуваного здоров'ям холестерину. Надалі це сприяє розвитку оксидативного стресу (захворювання нервової системи)», — йдеться в повідомленні.

Також за даними експертів, снеки збільшують ризик виникнення захворювань серцево-судинної системи. До них більш схильні люди, які страждають надмірною вагою.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *