Цілющий бальзам для печінки та підшлункової залози

Суміш гречки і кефіру більшість людей знають і ефективно використовують перш за все з метою схуднення.

печінки та підшлункової залози />

АЛЕ головна цінність і користь цього народного засобу полягає в його цілющіх якостях і благотворній дії на організм в цілому.

Користь гречки і кефіру для організму
Гречана крупа, залита кефіром – одне з найвідоміших і ефективних засобів для схуднення і оздоровлення. У чому секрет такої популярності?
Ця енергетична дієта, при якій людина не виснажує себе голодом і не ризикує зірвати нормальне функціонування як окремих органів, так і систем організму в цілому. Майже ідеальне поєднання продуктів, кисломолочного натурального напою з багатою корисними речовинами крупою, дозволяє скинути зайві кілограми саме завдяки загальному оздоровленню, очищенню, оновленню. Вельми гідний варіант на тлі масового психозу худеньких, які доводять себе до анорексії і практикуючих для цього досить сумнівні засоби.
Рідкісний випадок, коли офіційна медицина абсолютно єдина в думці з народної: очищення організму гречкою і кефіром – позитивна в усіх відношеннях процедура. У числі її заслуг перед людиною:

  • відновлення балансу корисних речовин;
  • нормалізація травлення;
  • очищення від токсинів;
  • відновлення здорової мікрофлори шлунково-кишкового тракту;
  • підтримка роботи підшлункової залози і оновлення печінки;
  • стабілізація серцево-судинної і нервової системи.

Ефективність народного засобу обумовлена ​​взаємодоповнюючими цілющими якостями його компонентів, інформує Ukr.Media медицина.

Тож, як оновити печінку та підтримати підшлункову залозу:

Увечері в склянку з кефіром (кислим молоком) додати 1 ст.л. гречаного борошна (перемолоти в кавомолці гречку, попередньо промивши і просушивши в духовці).

Розмішати і поставити на ніч.

Вранці натщесерце випити склянку холодної води, а через 15 хвилин – цей кефір з гречкою.

Пити протягом місяця, потім перерва на місяць.

Джерело: ukr.media

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *