Сирні сирки: 12 простих рецептів приготування в домашніх умовах

Досить один раз скуштувати домашні сирні сирки, щоб більше ніколи не захотілося брати магазинні. Виходить не тільки смачніше та корисніше, але ще й дешевше. Зібрали для тебе добірку рецептів, як і з чим їх приготувати – в глазурі і без, кокосові, зі згущеним молоком, з ягодами або іншою начинкою!

Зміст

  • 1. Сирні сирки в шоколадній глазурі
  • 2. Сирні сирки зі свіжою ягодою
  • 3. Шоколадні сирні сирки з горіхами
  • 4. Сирки із сирного сиру
  • 5. Сирні сирки з рикотти
  • 6. Сирні ПП сирки
  • 7. Сирні сирки з родзинками
  • 8. Сирні сирки з бананом
  • 9. Сирні сирки з кокосовою стружкою
  • 10. Сирні сирки з начинкою
  • 11. Сирні сирки зі згущеним молоком і бананом
  • 12. Сирні сирки з маком
  • 1. Сирні сирки в шоколадній глазурі

    Найлегші ванільні сирки для любителів класики.

    Тобі знадобиться: 500 г сиру, 150 г шоколаду, 1 ч.л. ванільного цукру, 50 г цукрової пудри, 50 г вершкового масла|мастила|, 4 ст.л. рослинного масла.

    Блендером збий сир, ванільний цукор , цукрову пудру та м'яке вершкове масло до однорідності. Розтопи шоколад з олією на водяній бані. Змасти цією глазур'ю комірки формочки і прибери в морозилку на 5 хвилин.

    Нанеси другий шар глазурі і прибери ще на 5 хвилин, а потім виклади та акуратно утрамбуй сирну масу. Залий шоколадом і відправ сирки в морозилку ще на 1 годину.

    2. Сирні сирки зі свіжою ягодою

    Підійде малина, полуниця та будь-яка інша ягода на твій розсуд.

    Тобі знадобиться: 150 г сиру жирністю 9%, 50 г шоколаду, 50 г вершкового масла|мастила|, 1 ст.л. цукрової пудри, ягоди.

    Приготування: Розтопи шоколад на водяній бані, змасти їм формочки і відправ їх на 5 хвилин в морозилку. Блендер збив сир з м'яким маслом і цукровою пудрою. Виклади у формочки трохи сирної маси, ягоду і знову сир. Полей сирки шоколадом, що залишився, і прибери в холодильник до застигання глазурі.

    Зараз читають:Фріттата: 15 чудових рецептів на сніданок і не тільки

    3. Шоколадні сирні сирки з горіхами

    За бажання трохи горіхів можна втрутити і в сирну масу.

    Тобі знадобиться: 200 г сиру, 200 г сиру, 200 г шоколаду, 50 г вершкового масла, 2 ст.л. какао, 30 мл олії, 50 г горіхів за смаком, 1 ч.л. ванільного екстракту.

    Блендером збий сир, сирний сир, м'яке вершкове масло, какао та ванільний екстракт. Сформуй сирки, виклади їх у формочки і відправь на 1 годину в морозилку. Розтопи шоколад з олією і потім втрути туди рубані горіхи. За допомогою шпажки обмакни сирні сирки в шоколадну глазур і прибери все в холодильник до застигання.

    4. Сирки із сирного сиру

    Виходять такими смачними, що тобі одразу захочеться приготувати ще одну порцію.

    Тобі знадобиться: 300 г сирного сиру, 40 г вершкового масла|мастила|, 4 ст.л. цукрової пудри, ванілін, шоколад.

    Блендером збий до однорідності всі інгредієнти, крім шоколаду . Утрамбуй сирки у формочки і відправь у морозилку приблизно на 1 годину. Після чого полюй їх розтопленим шоколадом і переклади в холодильник.

    5. Сирні сирки з рикотти

    Рікотта досить жирна, тому тут можна обійтися без олії.

    Тобі знадобиться: 250 г рикотти, 100 г шоколаду, 2-3 ст. цукрової пудри.

    Збий рикотту з цукровою пудрою до однорідності . Розтопи шоколад на водяній бані, змасти їм формочки і відправь у морозилку на 5 хвилин. Заповни форми рикоттою, залий сирки шоколадом, що залишився і відправь в морозилку ще на 20 хвилин.

    6. Сирні ПП сирки

    Для ПП рецепту вибирай темний шоколад без цукру.

    Тобі знадобиться: 400 г сиру, 150 г шоколаду, 2 ст. сметани, мед чи замінник цукру, 1 ст.л. рослинного масла.

    Зараз читають:20 оригінальних рецептів вівсяного печива

    Блендером збий сир зі сметаною та підсолоджувачем за смаком . Виклади сирну масу у формочки і відправь на півгодини в морозилку. Розтопи шоколад з рослинною олією на водяній бані, за допомогою шпажки обмакни сирки в шоколадну глазур, що вийшла, і поверни їх в холодильник до застигання.

    7. Сирні сирки з родзинками

    Від таких сирків будуть у захваті навіть діти, котрі не люблять сухий сир.

    Тобі знадобиться: 300 г сиру, 50 г родзинок, 100 г вершкового масла|мастила|, 50 мл вершків або сметани, 4 ст.л. цукрової пудри, ванільний цукор.

    Приготування: Родзинки замочіть в окропі на 10 хвилин і обсушіть. Перетріть сир через сито. Міксером збий сир, м'яку олію, вершки, цукрову пудру та ванільний цукор. Втрути родзинки в сирну масу, виклади сирки у формочки і прибери в холодильник.

    8. Сирні сирки з бананом

    Ще один варіант ПП, особливо якщо приготувати сирки без шоколадної глазурі.

    Тобі знадобиться: 300 г сиру, 150 г бананів, 2 ст. меду, 100 г шоколаду, 15 г кокосової стружки.

    Приготування: Розтопи шоколад, змасти їм формочки і прибери в морозилку до застигання. Блендером збий сир з бананом і медом, додай кокосову стружку. Уклади сирну масу у формочки, полів шоколадом, що залишився, і ще раз прибери сирки в морозилку на 20 хвилин.

    9. Сирні сирки з кокосовою стружкою

    Любителям баунті та кокосових десертів – точно сподобається.

    Тобі знадобиться: 300 г сиру, 30 г вершкового масла, 30 г цукрової пудри, 30 г кокосової стружки, ванілін, 200 г шоколаду, 40 мл олії.

    Блендером збий сир, м'яку олію , цукрову пудру та ванілін за смаком. Втрути кокосову стружку. Сформуй сирки, виклади їх на плівку і відправ у морозилку на 1 годину. Розтопи шоколад з рослинною олією, за допомогою шпажки вмокни сирки в цю глазур і відправ у холодильник до застигання.

    Зараз читають:Салат із квасолею на зиму: бабусин рецепт збереження смаку літа

    10. Сирні сирки з начинкою

    Це може бути як згущене молоко або густий джем, так і будь-яка інша начинка.

    Тобі знадобиться: 250 г сиру жирністю 9%, 50 г вершкового масла, 50 г начинки до смаку, 50 г цукрової пудри, 150 г шоколаду.

    Блендером збий сир, м'яке вершкове масло та цукрову пудру. Розтопи шоколад, змасти їм формочки і відправ у морозилку до застигання. Виклади туди сирну масу, зроби вздовж неї заглиблення і додай начинку. Накрий сирною масою, що залишилася, і знову полів шоколадом. Забери сирки в холодильник на 2-3 години.

    11. Сирні сирки зі згущеним молоком і бананом

    У цьому рецепті банани і згущене молоко змішуються з самим сиром, а не йдуть у начинку.

    Тобі знадобиться: 300 г сиру, 1/2 банана, 50 г згущеного молока, 50 г збитих вершків.

    Блендером збий сир з бананом, додай згущене молоко , перемішай і акуратно втрути збиті вершки. Виклади цю масу у формочки і відправь у морозилку на півгодини. За бажанням полів готові сирки шоколадною глазур'ю.

    12. Сирні сирки з маком

    Водночас пропонуємо для різноманітності приготувати їх на печиво.

    Тобі знадобиться: 250 г сиру, 15 г маку, 150 г шоколаду, 30 г сухого молока.

    Блендером збий сир з сухим молоком , всип мак і перемішай. Якщо потрібно, додай трохи цукру та вершків для смаку та потрібної консистенції.

    Розтопи шоколад, змасти їм формочки і відправ їх на 5 хвилин в морозилку. Після чого відправ туди ж сирну масу і злегка її утрамбуй. Залий шоколадом, що залишився, і прибери сирки на 2 години в холодильник.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *