Прискорюючи метаболізм: продукти під час запорів

Прискорюючи метаболізм: продукти під час запорів © depositphotos.com

Проблема з запорами часто стає причиною порушення важливих функцій організму. Скорегувати вагу і не набрати зайвих кілограмів при запорах і проблемах з травленням не так вже й просто, тому варто знати, чим харчуватися, щоб прискорити метаболізм і позбутися від проблем зі стільцем.

Ми зібрали список продуктів, на які варто звернути увагу тим, хто страждає від закрепів. Збережи його собі і попрощайся з проблемами з травленням назавжди.

Продукти для регулярного стула

Продукти при запорах, звичайно, не єдиний спосіб позбутися від проблем зі стулом, тим не менш, саме харчування допоможе тобі забути про цю проблему назавжди.

  • Вода часто недооцінюється нами і не береться до уваги, коли виявляються проблеми з травленням і стільцем. Однак, саме зневоднення найчастіше служить причиною запорів, тому тим, хто страждає від закрепів, варто випивати рекомендовану кількість води в день (1,5-2 літра).
  • Брокколі – не капуста, а справжній порятунок. Брокколі допомагає вивести з організму токсини і позбавити ШКТ від непотрібних шлаків. До того ж, саме брокколі і “включає” правильну роботу метаболізму. А ще, це дійсно смачно!
  • Яблука, в яких міститься багато корисної для кишечника клітковини, допомагають при запорах і проблемах зі стільцем. Ну і не вимагають особливої ​​термічної обробки, що дуже зручно.
  • Цільнозерновий хліб може не тільки стати більш здоровою альтернативою звичному батону, а й вирішити проблему зі стільцем.
  • Оливкова олія поліпшує смак всіх звичних страв і сприяє травленню, завдяки чому позбавляє запори навіть найменших шансів.
  • Виноград, як і яблука, сприяє нормальному травленню завдяки клітковині. Найсмачніший спосіб позбутися закрепів.
  • Банани наповнюють організм харчовими волокнами, які відіграють важливу роль в роботі кишкового тракту. Саме завдяки бананам можна забути про запорах.
  • А ось і продукти, які ведуть до ожиріння.

    Джерело: lady.tochka.net

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *