Безпечно для фігури: 4 рецепти смаколиків, які можна приготувати в бутербродниці

Деякі прихильники правильного харчування вважають, що бутербродниця – це пристрій, за допомогою якого не можна приготувати жодної корисної страви. Насправді ж настільки категорична позиція не має раціонального підґрунтя. Варто тільки захотіти – і можна вигадати купу рецептів корисних смаколиків, у процесі приготування яких точно знадобиться функціональна електрична бутербродниця.

Немає часу вигадувати? Не переймайтеся, адже ми вже встигли пофантазувати за вас. Що з цього вийшло? Відповідь шукайте трішки нижче.

Важливо: Для приготування сендвічів у домашніх умовах завжди можна замовити якісні бутербродниці Sencor на moyo.

Зміст

  • Найпростіші рецепти корисних сендвічів та бутербродів
  • Сендвіч з квасолевим пюре
  • Бутерброд з яєчним паштетом
  • «Морський» сендвіч з креветками
  • Брускети з рікотою та інжиром
  • Найпростіші рецепти корисних сендвічів та бутербродів

    Сендвіч з квасолевим пюре

    Оригінальний сендвіч, який складається з двох хрумких половинок цільнозернового хліба, ніжного пюре з червоної квасолі та натертого молодого сиру – це ідеальний сніданок, багатий на білки, кальцій та залізо.

    Зараз читають:Чим корисний в’ялений інжир?

    Інгредієнти:

    • хліб цільнозерновий (також можна використати бездріжджовий житній);

    • пюре з квасолі (червона квасоля, подрібнена у блендері з петрушкою або коріандром);

    • молодий сир (фета або бринза).

    Спосіб приготування:

  • На дві тонких скибки цільнозернового хліба необхідно нанести щедрий шар квасолевого пюре;

  • На нижню скибку хліба натерти невелику кількість молодого сиру та накрити сендвіч верхньою скибкою;

  • Помістити сендвіч в бутербродницю до появи апетитної рум’яної скоринки.

  • Бутерброд з яєчним паштетом

    Головні складники:

    • 1 тонкий шматок гречаної чіабати;

    • свіжий шпинат (близько 30 г);

    • 3-4 яйця;

    • 1 столова ложка сметани.

    Щоб приготувати яєчний паштет, необхідно:

  • Попередньо подрібнений шпинат обсмажити у невеликій кількості оливкової олії (можна додати цибулю за смаком);

  • Яйця відварити у підсоленій воді, почистити та подрібнити за допомогою ножа;

  • Змішати яйця, шпинат, сметану та подрібнити до стану однорідної густої маси за допомогою блендера.

  • Зараз читають:Корисні властивості винограду

    Далі все максимально просто: чіабату слід обсмажити в бутербродниці до хрумкої скоринки, нанести на неї шар яєчно-шпинатного паштету та прикрасити петрушкою або кінзою.

    «Морський» сендвіч з креветками

    Склад:

    • Креветки відварні очищені;

    • Бездріжджовий хліб з висівками;

    • Натуральний йогурт;

    • Карі.

    Щоб отримати оригінальний перекус, слід викласти в бутербродницю 2 шматочки хліба, покласти на них відварені креветки та соус із йогурта і карі, накрити «конструкцію» ще 2 шматочками хліба, закрити бутербродницю та зачекати 1,5-2 хвилини.

    Брускети з рікотою та інжиром

    Головні інгредієнти:

    • Цільнозерновий багет;

    • Рікота;

    • Свіжий інжир.

    Для приготування потрібно:

  • Обсмажити шматок багета середньої товщини у бутербродниці до мінімальної хрумкості;

  • Намастити його тонким шаром рікоти;

  • Викласти зверху попередньо розрізаний на кілька однакових частин інжир.

  • Звичайно, зловживати бутербродами та сендвічами не рекомендує жоден дієтолог, але кілька разів на тиждень потішити себе смачними сніданками, до складу яких входять лише корисні інгредієнти – чому б і ні?

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *