8 простих рецептів, як приготувати смажені пельмені у вершковому соусі

Хрумкі зовні та ніжні всередині! Смажені пельмені у вершковому соусі – це не просто перекус, а майже ресторанне блюдо.

Зміст

  • 1. Смажені пельмені з сиром та вершковим соусом
  • 2. Смажені пельмені у вершковому соусі на сметані.
  • 3. Смажені пельмені з помідорами у вершковому соусі
  • 4. Смажені пельмені зі шпинатом у вершковому соусі
  • 5. Смажені пельмені з беконом та вершковим соусом.
  • 6. Смажені пельмені із зеленню у вершковому соусі
  • 7. Смажені пельмені з грибами та вершковим соусом
  • 8. Смажені пельмені у вершковому соусі з паприкою
  • 1. Смажені пельмені з сиром та вершковим соусом

    Рекомендуємо використовувати максимально жирні вершки.

    Тобі знадобиться: 500 г пельменів, 1 цибулина, 1 склянка вершків, 1 склянка води, 100 г твердого сиру, сіль, спеції.

    Приготування: Подрібни і обсмаж цибулю на сковороді до легкої золотистості, виклади до нього сирі пельмені і смажу ще 3-4 хвилини, помішуючи. Посип пельмені сиром, що залишився при подачі.

    Зараз читають:Домашній борщ з куркою: секрети ідеального смаку

    2. Смажені пельмені у вершковому соусі на сметані.

    Простий і зрозумілий рецепт, який захочеться повторити ще раз.

    Тобі знадобиться: 800 г пельменів, 50 г вершкового масла|мастила|, 2 ст.л. 20% сметани, 1 стакан|склянка|

    Приготування: Розтопи вершкове масло на сковороді і обсмажте в ньому пельмені до золотистості. Влий воду зі сметаною, перемішай, приправ за смаком і туши всі разом 10 хвилин під кришкою на середньому вогні. відкриваючи.

    3. Смажені пельмені з помідорами у вершковому соусі

    Соковитий, ароматний та дуже смачний соус з доступних продуктів.

    Тобі знадобиться: 600 г пельменів, 250 г помідорів, 100 г твердого сиру, 50 г цибулі, 2 ст. л сметани, 50 г вершкового масла, 25 мл олії, сіль, спеції.

    Приготування: Обсмаж сирі пельмені на суміші двох масел до легкого рум'янцю, додай дрібно нарізану цибулю і смажу ще 5 хвилин. сковороду з вогню та залиш на 5-10 хвилин.

    Зараз читають:15 рецептів суниці на зиму, які варто приготувати

    4. Смажені пельмені зі шпинатом у вершковому соусі

    Для цього рецепту найкраще підійдуть пельмені з куркою чи індичкою.

    Тобі знадобиться: 500 г пельменів, 150 г шпинату, 100 г бекону, 400 мл вершків чи молока, 2 зубчики часнику, сіль, спеції.

    Приготування: Відвар пельмені до напівготовності Окремо подрібни і обсмаж бекон з часником, влий вершки і доведи до кипіння.

    5. Смажені пельмені з беконом та вершковим соусом.

    Особливість такого вершкового соусу – додавання жовтків.

    Тобі знадобиться: 500 г пельменів, 50 г бекону, 2 яєчні жовтки, 50 г твердого сиру, 200 мл 20% вершків, сіль, спеції.

    Приготування: Змішай жовтки, тертий сир і половину вершків. і протушкуй ще кілька хвилин.

    6. Смажені пельмені із зеленню у вершковому соусі

    Соєвий соус надає цій страві легких азіатських ноток.

    Тобі знадобиться: 500 г пельменів, 150 мл води, 50 г сметани, 50 г твердого сиру, 25 мл соєвого соусу, 1 пучок зелені, спеції.

    Зараз читають:10 найсмачніших рецептів паштету зі шпроту

    Приготування: Обсмаж сирі пельмені на сковороді до легкого рум'янцю, після чого влий до них соєвий соус і воду.

    7. Смажені пельмені з грибами та вершковим соусом

    Гриби з вершками – поєднання, з яким неможливо помилитися.

    Тобі знадобиться: 500 г пельменів, 100 г грибів, 1 цибулина, 300 мл молока, 50 г вершкового масла, 30 мл олії, 50 г твердого сиру, сіль, спеції.

    Приготування: Подрібни і обсмажте цибулю з грибами на рослинному маслі.

    8. Смажені пельмені у вершковому соусі з паприкою

    А для ще яскравішого аромату – візьми копчену паприку замість звичайної.

    Тобі знадобиться: 500 г пельменів, 300 мл вершків, 40 г вершкового масла|мастила|, 2-3 зубчики часнику, 1 ч.л.

    Приготування: Обсмажити пельмені в вершковому маслі на сковороді до легкої золотистості. Долий вершки, додай подрібнений часник і всі спеції.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *