8 чудових рецептів локшини вок з яловичиною

Яскрава та ситна локшина вок з яловичиною гарна не лише своїм смаком, але ще й швидкістю приготування. Це специфіка всіх страв, приготованих у сковороді-вок – швидка смаження на сильному вогні. Ділимося добіркою оригінальних рецептів з різними соусами та добавками – вибирай!

Зміст

  • 1. Локшина вок з яловичиною та баклажанами
  • 2. Локшина вок з яловичиною, помідором та болгарським перцем
  • 3. Локшина вок з яловичиною та кабачком
  • 4. Локшина вок з яловичиною, броколі та кешью
  • 5. Локшина вок з яловичиною та печерицями
  • 6. Гостра локшина вок з яловичиною
  • 7. Локшина вок з яловичиною та стручковою квасолею
  • 8. Локшина вок з яловичиною та селерою
  • 1. Локшина вок з яловичиною та баклажанами

    Сюди також ідеально підійде локшина удон чи соба.

    Тобі знадобиться: 300 г локшини, 300 г яловичини, 2 баклажани, 1 болгарський перець, 1 морква, 1 цибулина, 100 мл соєвого соусу, спеції.

    Приготування: Наріж яловичину смужками, а цибуля – півкільцями, і замарин їх у соєвому соусі зі спеціями на півгодини. Окремо брусочками наріж решту овочів і відвари локшину за інструкцією на упаковці.

    Обсмаж яловичину на сильному вогні та окремо обсмаж баклажани. Після чого виклади всі овочі до яловичини і смажу ще кілька хвилин, помішуючи. Вилий залишки маринаду, додай локшину, перемішай і готуй ще 3-5 хвилин на слабкому вогні.

    2. Локшина вок з яловичиною, помідором та болгарським перцем

    Універсальний набір овочів для око з яловичиною.

    Тобі знадобиться: 200 г локшини, 400 г яловичини, 1 помідор, 1 болгарський перець, 1 морква, 1 фіолетова цибулина, 50 мл соусу теріяку, спеції.

    Зараз читають:20 легких рецептів закваски для квасу в домашніх умовах

    Приготування: Наріж яловичину смужками і замарин її в спеціях на 20 хвилин. Відвари локшину і тонко наріж усі овочі. Обсмаж яловичину 2-3 хвилини на сильному вогні, відклади убік. Обсмаж всі овочі в тій же сковороді, додай до них яловичину, влий теріяки, зменш вогонь і протушкуй 5 хвилин. Змішай яловичину з локшиною та прогрій блюдо ще кілька хвилин.

    3. Локшина вок з яловичиною та кабачком

    Замість шинку завжди можна взяти цукіні – це не принципово.

    Тобі знадобиться: 300 г локшини, 300 г яловичини, 1 кабачок, 1 помідор, 1 болгарський перець, 1 морква, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, 100 мл соєвого соусу, спеції.

    Приготування: Наріж яловичину і всі овочі соломкою. Замаринуй яловичину в спеціях на півгодини, а потім обсмаж на сильному вогні. Всип цибулю, моркву і болгарський перець, а ще через 2-3 хвилини – овочі, що залишилися. Окремо відвари локшину до готовності. Коли овочі будуть майже готові, влий соєвий соус, виклади локшину, приправ, додай часник і перемішай. Жар все разом ще 3-5 хвилин.

    4. Локшина вок з яловичиною, броколі та кешью

    Незвичайніший рецепт, коли захочеться спробувати щось нове.

    Тобі знадобиться: 300 г локшини, 300 г яловичини, 200 г броколі, 20 г цибулі, 1 жменю кешью, 1 жменю мікрогрина або рубаної зеленої цибулі, 2 зубчики часнику, 50 мл соєвого соусу, 1 лимон або лайм, 2 ст. меду, 1 ст. кукурудзяного крохмалю, спеції.

    Зараз читають:20 найкращих рецептів з курячими шийками

    Змішай соєвий соус, мед, подрібнений часник, лимонний сік, кукурудзяний крохмаль і спеції за смаком. Тонко наріж яловичину з цибулею, розбери броколі на суцвіття та відвари локшину за інструкцією на упаковці.

    Обсмаж яловичину з цибулею на сильному вогні, приправ і потім додай броколі. Через хвилину всип до них кешью і паростки, перемішай і смажу ще 1 хвилину. Додай локшину, залий все соусом, перемішай і готуй ще 2 хвилини.

    5. Локшина вок з яловичиною та печерицями

    Замість печериць ще можеш використовувати шиїтаке та інші гриби.

    Тобі знадобиться: 300 г локшини, 250 г яловичини, 1 цукіні, 100 г печериць, 1 морква, 1 болгарський перець, 3 зубчики часнику, 1 ч.л. тертого імбиру, 80 мл устричного соусу.

    Приготування: Наріж яловичину смужками, овочі – соломкою, гриби – пластинками. Відвари локшину до готовності, подрібни часник та імбир. Обсмаж яловичину 2 хвилини на сильному вогні, далі всип овочі з печерицями, а ще через 2 хвилини додай часник з імбиром. Ще через 1 хвилину влий устричний соус, виклади локшину, перемішай і готуй ще 1-2 хвилини.

    6. Гостра локшина вок з яловичиною

    Залежно від свого кохання до гострого, відрегулюй кількість чилі.

    Тобі знадобиться: 200 г локшини, 200 г яловичини, 2 болгарських перцю, 1 фіолетова цибулина, 2-3 зубчики часнику, 1 перець чилі, 3 ст.л. соєвого соусу, 1-2 ч.л. соусу чилі, кунжут.

    Приготування: Відвари локшину та смужками наріж яловичину з овочами. Подрібніть часник з перцем чилі. Обсмажити яловичину з овочами 5 хвилин на сильному вогні, помішуючи. За 1 хвилину до кінця – додай чилі з часником. Виклади локшину, влий обидва соуси, посип кунжутом і перемішай. Готуй локшину ще 2 хвилини.

    Зараз читають:12 найкращих рецептів огірків без оцту на зиму

    7. Локшина вок з яловичиною та стручковою квасолею

    Приголомшливий рецепт із найдоступніших інгредієнтів.

    Тобі знадобиться: 200 г локшини, 250 г яловичини, 1 болгарський перець, 1 морква, 100-150 г броколі, 2 жмені стручкової квасолі, 100 мл соєвого соусу, 1 ст.л. томатної пасти, спеції.

    Приготування: Наріж яловичину тонкими смужками і замарин її в соєвому соусі зі спеціями на півгодини. Наріж овочі брусочками, розбери брокколі на дрібні суцвіття та відвари локшину.

    Обсмаж яловичину на сильному вогні, додай до неї моркву, а через 2-3 хвилини – болгарський перець. Ще через 2 хвилини – всип стручкову квасолю і броколі. Окремо змішай соєвий маринад, що залишився, томатну пасту і спеції за смаком. Додай локшину та соус до овочів з яловичиною, перемішай і зніми вок з вогню.

    8. Локшина вок з яловичиною та селерою

    Смачний і дуже простий рецепт око, що вражає своєю легкістю.

    Тобі знадобиться: 300 г локшини, 250 г яловичини, 1 цукіні, 1 болгарський перець, 1 морква, 1 стебло селери, 1 цибулина, 50 мл соєвого соусу, 30 мл устричного соусу, спеції.

    Приготування: Наріж яловичину смужками і замарин її в соєвому соусі зі спеціями на півгодини. Відвари локшину і наріж овочі соломкою. Обсмаж яловичину майже до готовності, всип овочі і продовжуй смажити до їхньої м'якості. Влий устричний соус, додай локшину, перемішай і прогрій вок ще 1 хвилину.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *