Ситні млинці з м'ясною начинкою – ідеальна страва, щоб нагодувати всю родину. І рецептів такої начинки більше, ніж здається на перший погляд: з овочами, сиром, грибами тощо. Вибирай!
Зміст
1. З м'ясом, яйцем та цибулею
Тобі знадобиться: 400 г м'яса, 3 яйця, 2 цибулини, 50 г вершкового масла|мастила|, спеції.
М'ясо відвари до готовності і пропусти через м'ясорубку . Відвари і дрібно наріж яйця. Подрібни та обсмаж цибулю до золотистості. Змішай всі інгредієнти з м'яким вершковим маслом та приправ начинку за смаком. Якщо начинка вийшла сухою, часткою трохи бульйону.
2. М'ясна начинка з рисом
Тобі знадобиться: 500 г м'ясного фаршу, 80 г рису, 1,5 цибулини, спеції.
Приготування: Відварити рис до готовності. Подрібни і обсмажте цибулю до золотистості, додай фарш і смажу близько 10 хвилин, помішуючи. Всип рис та спеції, перемішай і ще трохи прогрій начинку.
3. Начинка з м'ясом та грибами для млинців
Тобі знадобиться: 250 г м'ясного фаршу, 250 г грибів, 1 цибулина, 15 г вершкового масла, 15 мл олії, спеції.
Приготування: Обсмаж фарш на олії до напівготовності і відклади убік. У тій же сковороді обсмажте подрібнену цибулю, додай вершкове масло і нарізані гриби. Жар до випаровування вологи, поверни назад фарш, приправ та доведи начинку до готовності.
Зараз читають:15 відмінних рецептів маринованого часнику на зиму
4. З м'ясом та сиром
Тобі знадобиться: 300 г м'ясного фаршу, 120 г твердого сиру, 1/2 пучка зелені, спеції.
Приготування: Приправ та обсмаж фарш до готовності. Змішай його з тертим сиром та рубаною зеленню.
5. Начинка з м'ясом та капустою
Тобі знадобиться: 250 г м'ясного фаршу, 100 г капусти, 1/2 цибулини, 1/2 моркви, спеції.
Приготування: Дрібно наріж цибулю, натрій моркву і обсмаж їх до м'якості. Додай тонко нашатковану капусту, а ще через 2-3 хвилини – фарш. Готуйте начинку 7-10 хвилин, помішуючи, зніміть з вогню і приправте.
6. З м'ясом та смаженою цибулею
Тобі знадобиться: 300 г м'яса, 2 цибулини, 80 мл м'ясного бульйону, спеції.
М'ясо відвари до готовності і пропусти через м'ясорубку . Подрібни і обсмаж цибулю до золотистості, змішай з фаршем і спеціями, і підлить трохи бульйону, щоб начинка була соковитішою.
7. М'ясна начинка з томатною пастою
Тобі знадобиться: 300 г м'ясного фаршу, 1 цибулина, 1 ст. томатної пасти, 2 зубчики часнику, 1/3 пучка зелені, спеції.
Приготування: Подрібніть і злегка обсмажте цибулю з часником. Виклади до них фарш і смажу ще кілька хвилин. Додай томатну пасту та спеції, перемішай та доведи начинку до готовності. Наприкінці готування – змішай її з рубаною зеленню.
8. М'ясна начинка зі сметаною
Тобі знадобиться: 300 г м'ясного фаршу, 200 г сметани, 2-3 моркви, спеції.
Приготування: Обсмаж фарш майже до готовності та додай терту моркву. Туши до м'якості, влий сметану і продовжуй гасити начинку до загусання. Приправ за смаком.
9. Начинка з м'ясом та печінкою для млинців
Тобі знадобиться: 300 г м'ясного фаршу, 300 г яловичої печінки, 1-2 цибулини, 1 морква, спеції.
Приготування: Подрібни цибулю, натрі моркву та обсмаж їх до м'якості. Пропусти яловичу печінку через м'ясорубку, змішай із фаршем і виклади до засмажки. Жар до готовності та приправ начинку улюбленими спеціями.
10. Начинка з м'ясом, помідорами та сиром
Тобі знадобиться: 200 г м'ясного фаршу, 1 помідор, 50 г твердого сиру, 100 мл сметани, 15 г зелені, 1 зубчик часнику, спеції.
Фарш обсмаж до готовності і приправ за смаком . Дрібно наріж помідор, порубай зелень, подрібни часник і натрій сир на тертці. Додай сметану та змішай усі інгредієнти для начинки разом.
11. Начинка з м'ясом та картоплею для млинців
Тобі знадобиться: 50 г м'ясного фаршу, 3-4 картоплини, 2 цибулини, спеції.
Зараз читають:20 легких рецептів маринованих патисонів на зиму
Картоплю відвари до готовності і натрій на тертці. Подрібни і обсмаж цибулю до золотистості, додай фарш і жар разом до готовності. Змішай фарш з картоплею і приправ начинку.
12. Начинка із яловичини з болгарським перцем
Тобі знадобиться: 500 г яловичини, 1 болгарський перець, 1 цибулина, спеції.
Приготування: Відвари та подрібни яловичину за допомогою м'ясорубки або блендера. Дрібно наріж і обсмаж овочі до м'якості. Виклади до них фарш, приправ та прогрій ще 1-2 хвилини.
13. З м'ясом та беконом
Тобі знадобиться: 300 г відвареного м'яса, 4-5 слайсів бекону, 1 цибулина, 100 г вершкового сиру, спеції.
Пропусти відварене м'ясо через м'ясорубку . Подрібни та обсмаж бекон до рум'яності. Обсмажте цибулю до золотистості в тій же сковороді, змішайте всю начинку з вершковим сиром і приправте.
14. Начинка з баранини для млинців
Тобі знадобиться: 600 г баранини, 2 цибулини, 4 зубчики часнику, 1-2 пучки кінзи, паприка, хмелі-сунелі, коріандр, спеції.
Приготування: Подрібни та обсмаж баранину з цибулею до готовності. Додай дрібно рубану кинзу з часником, приправ та перемішай начинку.
15. Начинка з курки з ананасом
Тобі знадобиться: 1 куряче філе, 100 г консервованих ананасів, 100 г плавленого сиру, 2 зубчики часнику, майонез.
Відвари куряче філе до готовності і дрібно його наріж або пропусти через м'ясорубку . Дрібно наріж ананаси, натрій плавлений сир на тертці та подрібни часник. Заправте начинку майонезом.
16. З індичкою, шинкою та сиром
Тобі знадобиться: 250 г філе індички, 150 г шинки, 100 г твердого сиру, спеції.
Натрі філе індички спеціями , запікати її у фользі 20-30 хвилин у духовці при 180 градусах і дрібно наріж. Так само подрібни шинку, натрій сир на великій тертці і змішай всю начинку.
17. Начинка з куркою та яловичиною
Тобі знадобиться: 200 г курки, 200 г яловичини, 1 цибулина, 2 ст. олії, 30 г вершкового масла, 1 ч.л. хмелі-сунелі, спеції.
Приготування: Відвари та пропусти яловичину з куркою через м'ясорубку. Подрібни та обсмаж цибулю на суміші двох олій. Змішай смажену цибулю з м'ясом і приправ начинку. Якщо вона вийшла сухою, тоді додай трохи бульйону.
18. М'ясна начинка з гречкою
Тобі знадобиться: 300 г м'яса, 150 г гречки, 1 цибулина, 1 морква, спеції.
Зараз читають:10 простих рецептів соку з|із| червоної смородини на зиму
Приготування: Заздалегідь відвари м'ясо та гречку. Дрібно наріж м'ясо або пропусти через м'ясорубку. Подрібни цибулю, натрій моркву і обсмаж їх до м'якості. Змішай інгредієнти та приправ начинку.
19. М'ясна начинка зі шпинатом для млинців
Тобі знадобиться: 400 курячого фаршу або фаршу індички, 100 г шпинату, 250 г вершкового сиру, спеції.
Злегка обсмаж фарш до зміни кольору , додай подрібнений шпинат і жар ще кілька хвилин. Виклади вершковий сир, приправ, перемішай і готуй начинку ще 2-3 хвилини.
20. З м'ясом та зеленою цибулею
Тобі знадобиться: 500 г м'ясного фаршу, 120 г зеленої цибулі, 1 цибулина, спеції, вершкове масло, олія.
Приготування: Подрібни та обсмаж цибулю з білою частиною зеленої цибулі на суміші двох олій. Додай фарш і обсмажуйте до готовності, помішуючи. Приправ і змішай начинку з рубаною зеленою цибулею.
21. Начинка з м'ясом та овочами для млинців
Тобі знадобиться: 500 г м'ясного фаршу, 1 цибулина, 1 морква, 1 стебло селери, 1/2 болгарського перцю, 1/2 помідора, 2 зубчики часнику, спеції.
Приготування: Подрібни всі овочі. Обсмаж цибулю з часником до прозорості, додай решту овочів, а через 3 хвилини – фарш. Жар до готовності м'яса, помішуючи. Приправте начинку.
22. З м'ясом, морквою та цибулею
Тобі знадобиться: 300 г м'ясного фаршу, 200 г моркви, 1 цибулина, спеції.
Приготування: Подрібни цибулю, натрій моркву на тертці і обсмаж їх до м'якості. Окремо обсмаж фарш до готовності, змішай інгредієнти і приправ начинку.
23. Начинка з м'ясом та гарбузом для млинців
Тобі знадобиться: 300 г відвареного м'яса, 150 г гарбуза, 50 г цибулі, спеції.
Приготування: Подрібни та обсмаж цибулю з гарбузом до м'якості. Пропусти варене м'ясо через м'ясорубку, змішай начинку та приправ її за смаком.
24. З м'ясом та сиром
Тобі знадобиться: 400 г відвареного м'яса, 300 г сиру, 1 пучок зелені, спеції.
Приготування: Дрібно порубай м'ясо або пропусти його через м'ясорубку. Подрібни зелень, змішай інгредієнти та приправ начинку.
25. Начинка з м'ясом та квасолею для млинців
Тобі знадобиться: 200 г відвареного м'яса, 150 г відвареної квасолі, 1 цибулина, паприка, коріандр, спеції.
Приготування: Заздалегідь відвари квасолю та м'ясо до готовності. Пропусти м'ясо через м'ясорубку, а квасоля – трохи розімні товкачем. Подрібни та обсмаж цибулю до золотистого відтінку. Змішай всі інгредієнти разом і приправ начинку.
Джерело: dietcenter.com.ua