25 кращих начинок для вівсяноблину

Вівсянобліна дуже багато переваг – це корисний сніданок або перекус, він дуже легко і швидко готується, і його можна поєднувати з найрізноманітнішими начинками. Причому як із солодкими, так і солоними. Лови 25 відмінних рецептів для натхнення!

Зміст

  • 1. Начинка з авокадо та сирним сиром
  • 2. Начинка з бананом та сиром
  • 3. Начинка із солодким сиром
  • 4. Овсяноблін з рикоттою та полуницею
  • 5. Овсяноблін з ягодами
  • 6. Начинка з шоколадом та вишнею
  • 7. Начинка з арахісовою пастою та бананами
  • 8. Овсяноблін з нутеллою
  • 9. Начинка з яблуками
  • 10. Начинка з помідорами та сиром для вівсянобліну
  • 11. Овсяноблін з лососем та вершковим сиром
  • 12. Начинка з сьомгою та огірками
  • 13. Начинка з руколою та моцарелою
  • 14. Начинка з медом та грушею
  • 15. Овсяноблін зі згущеним молоком і горіхами
  • 16. Овсяноблін з яйцем, плавленим сиром та тунцем
  • 17. Начинка з печерицями для вівсянобліну
  • 18. Начинка з сиром та зеленню
  • 19. Овочева начинка для вівсянобліну
  • 20. Овсяноблін з горіховою пастою та джемом
  • 21. Лимонна начинка для вівсянобліну
  • 22. Овсяноблін з персиком і сиром
  • 23. Начинка з авокадо та червоною рибою для вівсянобліну
  • 24. Овсяноблін з фетою та шпинатом
  • 25. Начинка з шинкою та сиром
  • 1. Начинка з авокадо та сирним сиром

    Тобі знадобиться: 2-3 ст. сирного сиру, 1 авокадо.

    Приготування: Змасти половину вівсяноблину сирним сиром. Виклади тонкі скибочки стиглого авокадо і склади млинець навпіл.

    2. Начинка з бананом та сиром

    Тобі знадобиться: 3 ст. сиру, 1/2 банану.

    Приготування: Сир розімні виделкою і виклади його на половину вівсяноблину. Зверху додай кружечки бананів і склади вівсяноблін навпіл.

    3. Начинка із солодким сиром

    Тобі знадобиться: 4 ст. сиру, 1 ч.л. цукру чи меду.

    Приготування: Перетріть сир через сито. Додай цукор чи мед за смаком, перемішай і виклади на вівсяноблін.

    Зараз читають:20 найкращих салатів з огірків із цибулею на зиму

    4. Овсяноблін з рикоттою та полуницею

    Тобі знадобиться: 2 ст. рикотти, 4-5 ягід полуниці, цукрова пудра, м'ята.

    Приготування: Змасти половину млинця рикоттою і виклади половинки полуниці. Посип цукровою пудрою і додай пару листочків м'яти. Склади вівсяноблін навпіл.

    5. Овсяноблін з ягодами

    Тобі знадобиться: 3 ст. сиру, 1 ч.л. цукру, 1 жменю ягід.

    Розітри сир з цукром і виклади їх на вівсяноблін, додай жменю ягід і склади млинець навпіл .

    6. Начинка з шоколадом та вишнею

    Тобі знадобиться: 25 г чорного шоколаду, 2 жмені вишні без кісточок, 1 ч.л. цукру, 1 ч. л. крохмалю.

    Злегка протушкуй вишню з цукром і крохмалем до в'язкості. Виклади на вівсяноблін, присип тертим шоколадом і склади навпіл.

    7. Начинка з арахісовою пастою та бананами

    Тобі знадобиться: 2 ст. арахісової пасти, 1/2 банану.

    Змасти половину млинця арахісової пастою. Наріж банан кружальцями, виклади зверху і склади вівсяноблін навпіл.

    8. Овсяноблін з нутеллою

    Тобі знадобиться: 2 ст. нутелли, 3 ягоди полуниці, 1/2 банану.

    Приготування: Змасти половину млинця нутелою. Виклади кружечки банана і слайси полуниці, і склади вівсяноблін навпіл.

    9. Начинка з яблуками

    Тобі знадобиться: 1 яблуко, 1 ст. вершкового масла|мастила|, 1 ч.л. цукру, 0,5 ч. л. кориці.

    Яблуко очисти і наріж кубиком. Обсмажити його у вершковому маслі з цукром і корицею до карамелізації. Виклади начинку на вівсяноблін і подавай до столу.

    10. Начинка з помідорами та сиром для вівсянобліну

    Тобі знадобиться: 1 помідор, 40 г твердого сиру.

    Приготування: Виклади на вівсяноблін нарізаний кружальцями помідор. Присип тертим сиром, склади і трохи притисніть, щоб сир розплавився.

    11. Овсяноблін з лососем та вершковим сиром

    Тобі знадобиться: 60 г лосося, 2 ст. вершкового сиру, 2 гілочки зелені.

    Приготування: Змасти вівсяноблин вершковим сиром і присип рубаною зеленню. Виклади слайси лосося і склади навпіл.

    12. Начинка з сьомгою та огірками

    Тобі знадобиться: 60 г сьомги, 1/2 огірка, 3 ст. сирного сиру, зелень.

    Зараз читають:12 найкращих рецептів горохового супу з копченою куркою

    Приготування: Змішай сирний сир і трохи зелені за смаком, і виклади їх на половину вівсяноблину. Додай нарізаний кружальцями огірок та слайси сьомги. Склади вівсяноблін навпіл і подавай.

    13. Начинка з руколою та моцарелою

    Тобі знадобиться: 1 жменя руколи, 100 г моцарелли, 2 помідори чері.

    Приготування: Виклади на вівсяноблин кружечки помідорів чері, тонкі слайси моцарели і жменю руколи. Склади його навпіл і трохи притисніть.

    14. Начинка з медом та грушею

    Тобі знадобиться: 1 груша, 1 ст. меду, 1 ст.л. волоських горіхів.

    Приготування: Підсуши на сковороді і дрібно порубай волоські горіхи. Виклади на вівсяноблин тонкі слайси груші, полів усе медом, посип горіхами і склади його навпіл.

    15. Овсяноблін зі згущеним молоком і горіхами

    Тобі знадобиться: 3 ст. сиру, 1 ст.л. згущеного молока, 1 жменю горіхів, кориця та ванілін.

    Приготування: Змішай сир, згущене молоко і корицю або ванілін. Додай рубані горіхи, перемішай начинку і виклади її на вівсяноблін.

    16. Овсяноблін з яйцем, плавленим сиром та тунцем

    Тобі знадобиться: 1/2 банки консервованого тунця, 1 яйце, 30 г сиру плавленого.

    Приготування: Відвари яйце круто і натріть їх на тертці з плавленим сиром. Змішай з розім'ятим вилкою тунцем і виклади начинку на вівсяноблін.

    17. Начинка з печерицями для вівсянобліну

    Тобі знадобиться: 150 г печериць, 30 г цибулі, 1 ст.л. сметани, 30 г твердого сиру, спеції.

    Приготування: Подрібни печериці та цибулю, обсмаж їх до готовності, додай сметану зі спеціями та протушкуй ще пару хвилин. Додай зелень за бажанням. Виклади отриману начинку на вівсяноблін, присип тертим сиром і склади його навпіл.

    18. Начинка з сиром та зеленню

    Тобі знадобиться: 100 г сиру, 1 зубчик часнику, 1/2 пучка зелені, спеції.

    Приготування: Подрібніть всі інгредієнти для начинки в блендері. Виклади сир із зеленню на вівсяноблін і склади його навпіл.

    Зараз читають:Овочеве рагу з кабачками та картоплею: 12 легких рецептів

    19. Овочева начинка для вівсянобліну

    Тобі знадобиться: 3 ст. замороженої овочевої суміші, 1 ч. л. соєвого соусу, 30 г сулугуні, спеції.

    Приготування: Обсмажити овочі в спеціях та соєвому соусі. Виклади на вівсяноблін, присип тертим сулугуні і склади навпіл.

    20. Овсяноблін з горіховою пастою та джемом

    Тобі знадобиться: 2 ст. горіхової пасти, 2 ст. джему до смаку.

    Приготування: Змасти половину вівсяноблину горіховою пастою, а другу половину – улюбленим джемом. Склади млинець навпіл.

    21. Лимонна начинка для вівсянобліну

    Тобі знадобиться: 1 лимон, 2 ст. цукру, ванілін.

    Обдай лимон окропом, наріж, видали кісточки і подрібни в блендері. Змішай лимонну масу з цукром і протушкуй 15 хвилин. Додай ванілін і виклади начинку на вівсяноблін.

    22. Овсяноблін з персиком і сиром

    Тобі знадобиться: 1 персик, 60 г сиру, 1 ч.л. цукру, кориці.

    Розітри сир з цукром і корицею, і виклади на вівсяноблін. Видалити з персика кісточку, наріж м'якоть тонкими слайсами і виклади зверху.

    23. Начинка з авокадо та червоною рибою для вівсянобліну

    Тобі знадобиться: 1/2 авокадо, 60 г червоної риби, 50 г вершкового сиру.

    Змасти половину вівсяноблину вершковим сиром і виклади тонкі слайси авокадо. До них додай скибочки червоної риби і склади млинець навпіл.

    24. Овсяноблін з фетою та шпинатом

    Тобі знадобиться: 1/2 помідора, 1/2 огірка, 1/2 болгарського перцю, 100 г фети, 1 жменю шпинату.

    Тонко наріж всі овочі і виклади їх на вівсяноблін. Посип розфарбованою фетою або наріж її пластинками. Додай трохи шпинату і склади вівсяноблін.

    25. Начинка з шинкою та сиром

    Тобі знадобиться: 2 слайси шинки, 1/2 помідора, 1/2 огірка, 2 скибочки твердого сиру.

    Приготування: Виклади на вівсяноблін по скибочці сиру та шинки на обидві половинки. На одну половинку – додай тонкі кружечки помідора та огірка. Склади вівсяноблін навпіл.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *