20 ПП салатів з червоною рибою, які варто приготувати

рибою, які варто приготувати />

Правильне харчування – це зовсім не привід обмежувати себе у всьому. Наприклад, хто відмовиться від апетитного ПП салату із червоною рибою? Тим більше, вона чудово поєднується з будь-якими інгредієнтами – овочами, яйцями, зеленню чи іншими морепродуктами. Ділимося 20 оригінальними рецептами!

Зміст

  • 1. ПП салат з червоною рибою, шпинатом та редискою
  • 2. ПП салат з червоною рибою та оливками
  • 3. Овочевий ПП салат із червоною рибою
  • 4. ПП салат з червоною рибою та авокадо
  • 5. ПП салат з червоною рибою та руколою
  • 6. ПП салат з червоною рибою та пастою з авокадо
  • 7. ПП салат з червоною рибою, яйцями та огірками
  • 8. ПП салат з червоною рибою та фунчозою
  • 9. ПП Олів'є з червоною рибою
  • 10. ПП салат з червоною рибою та помідорами чері
  • 11. ПП салат з червоною рибою та стручковою квасолею
  • 12. ПП салат з червоною рибою, яйцями та кукурудзою
  • 13. ПП салат з червоною рибою та рисом
  • 14. ПП салат з червоною рибою та грейпфрутом
  • 15. ПП салат з червоною рибою та креветками
  • 16. ПП салат з червоною рибою та селерою
  • 17. ПП салат з червоною рибою та перепелиними яйцями
  • 18. Листковий ПП салат з червоною рибою та картоплею
  • 19. ПП салат з червоною рибою, помідорами та перепелиними яйцями
  • 20. ПП салат з червоною рибою та ківі
  • 1. ПП салат з червоною рибою, шпинатом та редискою

    Відмінний весняний рецепт до початку сезону овочів та зелені.

    Тобі знадобиться: 200 г червоної риби, 1 огірок, 5 редисок, 1 пучок кропу, 100 г шпинату, 3 пера зеленої цибулі, спеції, 3 ст.л. оливкової олії, 2 ст.л. лимонного соку.

    Приготування: Промий, обсуши та подрібни шпинат із зеленню. Довільно наріж овочі та червону рибу. Заправ салат оливковою олією з лимонним соком і приправ за смаком.

    2. ПП салат з червоною рибою та оливками

    Посип готовий салат рубаною зеленню, кунжутом або насінням.

    Тобі знадобиться: 150 г червоної риби, 100 г оливок, 1 огірок, 100 г салатного міксу, 1 авокадо, 30 г горіхів, 2 ст. соєвого соусу, 2 ч.л. оливкової олії, 1 ч.л. рисового оцту, 1 зубчик часнику.

    Приготування: Наріж червону рибу, авокадо та огірки шматочками, змішай їх із салатним міксом та додай оливки з рубаними горіхами. Змішай олію, соєвий соус, рисовий оцет та подрібнений часник. Полів салат заправкою, що вийшла.

    3. Овочевий ПП салат із червоною рибою

    Якщо ти не вважаєш калорії, то додай трохи стружки пармезану.

    Тобі знадобиться: 30 г салатного міксу, 50 г огірків, 6 помідорів чері, 50 г болгарського перцю, 2-3 редиски, 100 г червоної риби, спеції, оливкова олія.

    Зараз читають:20 дивовижних рецептів із рисовим молоком

    Приготування: Тонко наріж всі овочі та червону рибу, змішай з салатним міксом і приправ за смаком. Збризкати салат оливковою олією і подавай до столу.

    4. ПП салат з червоною рибою та авокадо

    Так багато по-справжньому корисних жирів в одній тарілці!

    Тобі знадобиться: 150 г червоної риби, 1 авокадо, 1 фіолетова цибулина, 150 г салатного міксу, 1 пучок зелені, 1 зубчик часнику, 4 ст. оливкової олії, 3 ст.л. лимонного соку, по 1 ч. л. меду та зернистої гірчиці.

    Приготування: Тонко наріж авокадо, цибулю та червону рибу, змішай із салатним міксом, додай зелень за смаком. Для заправки салату змішай олію, лимонний сік, мед, гірчицю та подрібнений часник.

    5. ПП салат з червоною рибою та руколою

    Оригінальна медова заправка стане справжньою окрасою цього рецепту.

    Тобі знадобиться: 150 г червоної риби, 100 г помідорів чері, 1 авокадо, 40 г руколи, спеції, сік 1/2 лимона, 2 ст.л. оливкової олії, 1 ст.л. меду.

    Приготування: Промий та обсуши руколу. Наріж червону рибу скибочками, авокадо – слайсами, а помідори чері – на половинки. Змішай все разом. Змішай оливкову олію, мед, лимонний сік та спеції за смаком. Заправ салат.

    6. ПП салат з червоною рибою та пастою з авокадо

    Для прикраси готового салату відмінно підійде жменя мікрозелені.

    Тобі знадобиться: 350 г червоної риби, 3 авокадо, 2-3 огірки, 1 пучок зелені, лимонний сік, оливкова олія, 1 цибулина-шалот, спеції.

    Приготування: Очисти авокадо, відправ його в блендер, додай олію, лимонний сік і спеції за смаком. Подрібни все до однорідності. Дуже дрібно наріж решту інгредієнтів і змішай їх з масою з авокадо.

    7. ПП салат з червоною рибою, яйцями та огірками

    Такий салат може легко замінити класичний Олів'є, але він набагато корисніший.

    Тобі знадобиться: 100 г червоної риби, 100 г огірків, 2 яйця, 1 авокадо, 2 ст. сметани, сік 1/2 лимона, 1 ч. л. діжонської гірчиці, спеції.

    Приготування: Ретельно змішай сметану, спеції, лимонний сік та дижонську гірчицю. Відвари яйця круто, наріж всі інгредієнти дрібним кубиком і заправ салат.

    8. ПП салат з червоною рибою та фунчозою

    Для прикраси можна використовувати трохи червоної ікри та чорного кунжуту.

    Тобі знадобиться: 80 г червоної риби, 200 г фунчози, 1 огірок, 1 болгарський перець, оливкова олія.

    Запар фунчозу за інструкцією на упаковці. Наріж огірок і болгарський перець соломкою, довільно наріж червону рибу. Все змішай і заправ салат олією за смаком.

    Зараз читають:15 бутербродів із сьомгою, які готуються простіше простого

    9. ПП Олів'є з червоною рибою

    Вибирай цей рецепт, коли потрібне щось максимально святкове.

    Тобі знадобиться: 200 г червоної риби, 100 г консервованого зеленого горошку, 2 картоплини, 1 морква, 1/2 цибулини, 3 яйця, 1 огірок, 4 ст.л. сметани, спеції.

    Приготування: Заздалегідь відвари яйця, картоплю та моркву. Наріж всі інгредієнти дрібним кубиком, додай зелений горошок і заправ салат сметаною зі спеціями.

    10. ПП салат з червоною рибою та помідорами чері

    Дуже мінімалістичний рецепт лише з кількох основних інгредієнтів.

    Тобі знадобиться: 300 г червоної риби, 15 помідорів чері, 1-2 пучки зелені, 3 огірки, 4-5 ст.л. сметани, 2 ст. каперсів, спеції.

    Приготування: Наріж червону рибу слайсами, помідори чері – на половинки, а огірки – кружальцями. Подрібни зелень, додай каперси, приправ та заправ салат сметаною.

    11. ПП салат з червоною рибою та стручковою квасолею

    Завдяки багатій на білок стручковій квасолі – салат виходить дуже ситним.

    Тобі знадобиться: 100 г стручкової квасолі, 100 г консервованої кукурудзи, 100 г червоної риби, оливкова олія, спеції, 3 гілочки кінзи.

    Приготування: Відвари стручкову квасолю в киплячій воді до бажаної м'якості. Наріж червону рибу кубиком, подрібни кінзу, додай квасолю та кукурудзу. Заправ салат олією зі спеціями.

    12. ПП салат з червоною рибою, яйцями та кукурудзою

    Замість солоної чи копченої червоної риби можна використовувати навіть відварену.

    Тобі знадобиться: 300 г червоної риби, 150 г фіолетової цибулі, 5 яєць, 200 г консервованої кукурудзи, 3 огірки, оливкова олія, спеції.

    Приготування: Заздалегідь відвари та остуди яйця. Наріж всі інгредієнти дрібним кубиком, додай кукурудзу, приправ салат і збризкати його оливковою олією.

    13. ПП салат з червоною рибою та рисом

    Для заправки також добре підійде дієтичний пісний майонез.

    Тобі знадобиться: 100 г червоної риби, 80 г рису, 1 яйце, 1/2 пучка зеленої цибулі, оливкова олія, спеції.

    Приготування: Відвари рис. Окремо відвари і дрібно наріж яйце, подрібни зелену цибулю і наріж червону рибу кубиком. Змішай салат, збризкати його маслом і приправ.

    14. ПП салат з червоною рибою та грейпфрутом

    Корисний, дієтичний і при цьому вишуканий.

    Тобі знадобиться: 200 г червоної риби, 1 грейпфрут, 1 пучок руколи, 1 ст. апельсинового соку, оливкова олія, спеції, бальзамік.

    Приготування: Наріж червону рибу слайсами, промою та обсуши руколу, а часточки грейпфрута – очисти від плівок. Виклади все на тарілку. Змішай апельсиновий сік, олію, бальзамік та спеції за смаком. Полів салат заправкою, що вийшла, і подавай.

    15. ПП салат з червоною рибою та креветками

    До цього салату легко можна додати й інші морепродукти, якщо захочеш.

    Зараз читають:Секрети приготування ідеального грибного соусу – кожного разу превосходно!

    Тобі знадобиться: 2 болгарські перці, 200 г червоної риби, 200 г очищених креветок, 2 огірки, оливкова олія, лимонний сік, спеції, 1-2 жмені маслин.

    Тонко наріж червону рибу , привари креветок до готовності. Наріж огірки та перець смужками, додай маслини та змішай салат. Заправте його маслом, лимонним соком і спеціями до смаку.

    16. ПП салат з червоною рибою та селерою

    Хрумкий салат, який стане чудовим перекусом нашвидкуруч.

    Тобі знадобиться: 150 г червоної риби, 2 стебла селери, 1 морква, 1 ст.л. оливкової олії, лимонний сік, спеції.

    Приготування: Зріж з селери жорсткі волокна і дрібно наріж стебла. Так само наріж червону рибу, а морква – нашаткуй дуже тонкими кружальцями. Заправити салат олією, лимонним соком та спеціями до смаку.

    17. ПП салат з червоною рибою та перепелиними яйцями

    Перепелині яйця варяться швидше за курячі – досить 4-5 хвилин.

    Тобі знадобиться: 250 г червоної риби, 12 перепелиних яєць, 3 огірки, 1 пучок зеленої цибулі, сметана.

    Приготування: Відвари і наріж перепелині яйця часточками. Подрібни зелену цибулю і наріж кубиком червону рибу з огірками. Заправи салат сметаною.

    18. Листковий ПП салат з червоною рибою та картоплею

    Він виходить ситний, ошатний і дуже яскравий – якраз на свято.

    Тобі знадобиться: 250 г червоної риби, 1 картоплина, 3 яйця, 3 огірки, 100 г оливок, 90 г сметани.

    Приготування: Відвари картоплю та яйця. Дрібно наріж всі інгредієнти, включаючи оливки. Шарами виклади картоплю, червону рибу, огірки, яйця та оливки. Промаж всі шари сметаною і прикрась салат на свій розсуд.

    19. ПП салат з червоною рибою, помідорами та перепелиними яйцями

    Якщо помідори черрі – зовсім дрібні, тоді їх можеш залишити цілком.

    Тобі знадобиться: 120 г червоної риби, 8 перепелиних яєць, 10 помідорів чері, 100 г руколи, 100 г салату Айсберг, оливкова олія, бальзамік, спеції.

    Приготування: Відвари, остуди та очисти перепелині яйця. Довільно подрібни зелень, наріж червону рибу слайсами і розріж помідори чері на половинки. Приправ салат за смаком і збризкати його маслом з бальзаміком.

    20. ПП салат з червоною рибою та ківі

    Рецепт для тих, хто не боїться куштувати нові смакові поєднання.

    Тобі знадобиться: 100 г червоної риби, 1 ківі, 1 перо зеленої цибулі, 1-2 ст. кедрових горіхів, 2 гілочки петрушки, оливкова олія.

    Приготування: Обсмаж кедрові горіхи на сухій сковороді. Подрібни зелену цибулю та петрушку. Наріж ківі та червону рибу кубиком, змішай салат та збризни його оливковою олією.

    Джерело: dietcenter.com.ua

    No votes yet.
    Please wait...

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *